Güncellemeler
1 yıl
Şu bebekli arkadaşımız geldi yine Allah'ın üzerinden paçozluk akıyor Bir de diyor kocam eski ilgisini kaybetti arkadaş 😀😀😀 Ben seninle beraber kafaya bile gidip oturmam adam nasıl girsin koynuna, 😀😀
Söyle bakıyorum da yabancı kadınlar anne olunca daha bir güzellik geliyor kendilerine daha iyi bakıyorlar daha bir asil duruyorlar Ama ne hikmetse Türk kadınları doğum yapar yapmaz niye paçozluğun dibine vuruyor saçlar başlar dağılmış ağız burun yamulmuş sanırsın şeytan çarpmış 😀😀 üzerinde pijamalar gözlerin bir yerde biri gökte resmen paçozluk akıyor utanmasam adama Sen bu kadını nasıl koynuna aldın tiksinmedin mi diye soracaksın o derece neden böyle
Tc kadını evlenince kendini salıyor, nasılsa erkeği elde ettim diye düşünüyor doğum yapınca da “ben anneyim kendimi çocuğuma adadım” moduna giriyor iyice dağılıyor. Batılı kadınlar, erkeklerine değer veriyor cinselliğe önem veriyor bu yüzden kendini salma gibi bir durum söz konusu olmuyor.
Çünkü yabancılarda erkek sorumluluğu alıyor ev işini gece bebek bakmadan tut kadın dinleniyor Türkiye de kadın doğum yapsada her şey yine kadının üstünde birde hemen misafir geliyor kadın toplanmadan
Cevap
3Cevap
bence genetiktir bu konu
Ben katılmıyorum buna.. Kadın her daim güzeldir bence.. Doğumdan önce de sonra da..
Kendilerini saliyorlar çünkü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?