Avrupalı kadınlar anne olunca üzerlerine daha bir asalet gelirken Türk kadınları anne olunca niye o kadar paçavra ve iğrenç oluyo?

Avrupa'da normalde kadın bakımsızsa bile anne olunca daha bir bakımda daha bir güzel asaletli oluyor ama bir de Türk kadınlarına bakıyorum Allah'ım saç baş dağılmış yaka paça bir arada dayak yemiş karı gibi surat bir karış ölüyoruz da bitiyoruz da geçen yolda bir kadın gördüm pijamayla yola çıkmış Bebek arabasını sürüyor ayağında terlik saçlar dağılmış paçoz gibi Vallahi kocasına iiiyyy 🤮🤮🤮 ne buldum da nasıl bu kadını koynuna aldın nasıl miden kaldırdı diye sorasım geldi niye bu kadar iğrenç oluyorsunuz çocuk doğurunca benim bildiğim annelik kadınları güzelleştirir size neden iğrençleştiriyor

Güncellemeler
9 ay
Arkadaş o zaman çocuk yapmasınlar ya biz tam arkadaş toplantısındayız kafayı bir kadın geldi üstü başı pijama kusuk kokusu kafede çalışanlar bizim arkadaşımız sandı ay öyle iğrendik ki şöyle biraz bakındık yani ister istemez o da rahatsız oldu kalktı gitti bizim arkadaşımız sanacaklardı az daha
Avrupalı kadınlar anne olunca üzerlerine daha bir asalet gelirken Türk kadınları anne olunca niye o kadar paçavra ve iğrenç oluyo?