Akıl verir misiniz bana lütfen?

Merhaba arkadaşlar benim 4 yaşında oğlum var çok hırçın çok agrasif bı çocuk hiçbir şekilde kimseyle anlaşamıyor bağırıp çağırıyor vuruyor sürekli ve kötü kelimeler kullanıyor dış etkenlerden dolayı kötü kelimeler kullanmayı öğrenmiş ve bıraktıramıyorum asla. Dün çok kötü bı olay geldi başımıza oğlum sürekli telefonla oynuyor benim de telefonum çaldı o sırada vermedi bana istedim yine vermedi bende elinden aldım konuşup öyle vereyim dedim. Oğlum bana vurmaya başladı bende vurma oğlum dedim geri çektim kendimi çok az bişey iteledim vurmasın diye geri geriye gitti düştü kafası sandalye demirine değdi kaşının üzeri kanadı açıldı çok hafiften hastanaye götürdük dikiş atıldı hemen. O kdr vicdan azabı duyuyorum ki anlatamam sinirlerime nasıl hakim olmalıyım bilmiyorum. Eşim de hiçbir şekilde destek olmuyor bize zaman ayirmiyor asla. Üstelik en ufak bir şey de bile sorun yaşatıyor bana. Dikiş izi kalırsa her baktıkça vicdan azabı duyacagim iz geçiren krem vs olur mu acaba ne olur akıl verin bana

Akıl verir misiniz bana lütfen?