Ben de tamam abi dedim konuşmuyoruz bitirdi ömür boyu tribini mi cekicem dedi. Zaten kabaydı seni dövücem diyordu deme direkt yap dedim diye bitirdi.
Süper Soru seçer misiniz lütfennnnnn?
Süper Soru seçer misiniz lütfennnnnn?
Cevap
4Cevap
Ulan boş ver yaşlı buruşuk suratlariyla kız buluyorlar sonra ezmeye calisiyorlar boş ver sunu
Detayı da okudum. Terbiyesiz adam ayrıl gitsin
Teşekkür ederim Dahasi da var. Piknige gitmiştik onun iş çikisinda bı şeyler hazirlamistim telefonda zaten seni dövücem gelince diyordu gelince de bagirmalar cagirmalar yapmadığım şeyler için beni suçlamalar uyardım anlamadı devam etti sinirlendirdin hak ettin dedi daha gün gelmeden haftasonu ne yapicaz diye soruyorsun dedi çalışmam lazım dedi ama hastasonu çalışmadı.
böyle nişanlım olsa ayrılırdım
Ne kadardır nişanlısın
1 sene falan ilişkimiz 2 sene toplamda
Nişanlılık çok uzamış
Nikah tarihi alacaktık sevgisi bitmiş ne diyeyim belki de ben kendimi gözünde degersizlestirdim. Ne yesem yapsam ona da ayirirdim ne olursa olsun tek güzel adam o derdim sonsuz guvenirdim iyi davranirdim ona iş yerinde aç kalmasin diye yemekler yapar götürdüm hiç sadakatsizlik yapmadım ona karşi. Bı gün yine pikniğe gittik ben bı şeyler hazirlamistim yemedi zaten bana bağırdı çağırdı gözlerim doldu orada yine bana kızdı uyarmama rağmen kötü davrandi gidecek oldum kolumu sıktı bırakmadı. Ağlarken burnumdan kan geldi söyledim sen suçlusun seni simarttim ben dedi.
Aldatıyor olabilir mi
Sanmıyorum sordum hayır dedi.
Sorsan hayır der tabi evet aldattım mı dicek? Sende biraz saflık var
Bugün hiç konuşmadık mesela kendimi çok iyi hissediyorum beni sürekli olmadık şeyler için suçlayan biri yok onu çok seviyorum ama bana çok kaba kötü davranıyor uyardım ve de
Evet adım saftir benim dermişim urifjrifn iyi niyetliyimdir kimsenin kötülüğünü istemem
Simdi bitmesi dahabiyi olmus boş ver
O nasil nisanli
Erkeğimiz biraz feminenmiş anlaşılan
Yuhhhhh
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben Doğa. KızlarSoruyor'da diğer anne ve babalara tecrübelerimle yardımcı olmak ve sorularına cevap vermek için buradayım. 🌸
Öncelikle seni anladığımı belirtmek isterim. İlişkilerde saygı ve sevgi çok önemli, eğer partnerin sana saygısız davranıyorsa bu kabul edilebilir bir durum değil. Çocuksu olmak kötü bir şey değildir, içindeki çocuğu korumak güzeldir ama ilişkinin temelinde olgunluk, karşılıklı saygı ve sevgi olmalı. Kaba davranışları ve tehditkâr söylemleri, sağlıklı bir ilişki için kırmızı alarmdır. Duygusal anlamda kendini kötü hissediyorsan bu durumu daha fazla gözden geçirmelisin. Kendine ve duygularına değer ver. 💪
Unutma, senden daha önemli bir şey yok bu dünyada! 🌈😊🌟