Doktorun söylediğine göre hesaplıyorum doktor a muayene de 1 hafta büyük çıkıyor bir dahaki aya detayli ultrason a gidicem doktor dedi 3 4 hafta da girmen lazım 22. hafta orada randevu aldım geldiğinde kac haftalik olacak dediler 22 dedim orada da 1 hafta büyük çıkarsa anlamıyorum nasıl böyle 1 hafta büyük çıkıyor 2 aydır?
Güncellemeler
+1 yıl
Normalde 4. ay biticekti 1 hafta sonra 1 hafta büyük gözüküyor 2 muaynedir
Kanda kac haftalik olduğu belli olur ve geç döllenme ya da erken döllenme olabiliyor gün aya bakma sen
0
17 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya öyle de benim derdim o değil ben doktor söylüyor ona göre hesap yapıyorum gidiyorum yine büyük 2 aydır 2 muaynedir böyle bir dahaki aya renkli ultrason da 22. haftada olmam lazım 23 derse şaşırmam 23 te bakmıyor muslar heralde
Ya bebek bir hafta önden büyüyor işte yediğin içtiğin iyiyse et sut yumurta kasar peyniri tavuk vs yersen ayran falan yemene içmeye göre değişiyor gelişimi iyi işte saglikli şeyler ye meyveyi eksik etme
Onlar kilo aldırır ev yoğurdun ayran yap iç benimde 8 aylik bebeğim var meyveyi sever bebekler ama dediğim şeyleri de ihmal etme ye kilo boyuna gider yemene göre değişir yani ilerlemesi geri olması Hatta kipirdamaya başladığında yediğin şeyleri bebek severse kibirdir ona dikkat edebilirsin yumurtayı günlük 1 tane ye oda kilo aldırır ama 2 2 ya da çok yersen cocuk doğduğunda saçı olmaz diyeyim
Yumurta yeyemiyorum özellikle haşlanmış olarak hiç bulantı yapıyor yağda yumurta yapıyorum onuda pişirirken kokusu aşırı etkiliyor ama kokusunu hissetmiyorum piştikten sonra anca öyle yiyebiliyorum birde erkek dediler sanırım ondan kemiklere boya çalışıyor detayli ultrason da 21. haftada gitsem gözükür mu net? bilgin iz var mı bebeğinizi Allah bağışlasın
Normalde bende de yok ama şu yumurta da yapıyor tek öyle istifra dereceli değil yumurtayı haşlanmış bir yudum yatamıyorum agri sancim yok asermem hiç olmadı 18. hafta içindeyim şu an 21. hafta içinde detayli ultrason gösterir mi net?
Bana 18 ile 23. hafta arası dedi ayrintili ultrason için ücret klinik başka bir doktor a gideceğim randevu aldım ama 21. haftaya denk geliyor net cikarmi ki herseyi
Bende anlamadım bir türlü şu detayli ultrason a 22. haftaya kadar aliyormuslar randevu alırken geldiğiniz hafta kacinci haftada olcaksiniz dedi 22 içinde dedim ama 23 çıkar sa nasıl başarıyorlar büyük çıkartmayı bilmiyorum ki
Bende anlamadım şimdi detayli ultrasobda da 23. hafta çıkarsa bilemiyorum 22. hqftaya kadar aliyormuslar detayliya doktor der 23 olmuşsun diye çözemedim şu işi bir türlü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kanda kac haftalik olduğu belli olur ve geç döllenme ya da erken döllenme olabiliyor gün aya bakma sen
Ya öyle de benim derdim o değil ben doktor söylüyor ona göre hesap yapıyorum gidiyorum yine büyük 2 aydır 2 muaynedir böyle bir dahaki aya renkli ultrason da 22. haftada olmam lazım 23 derse şaşırmam 23 te bakmıyor muslar heralde
Ya bebek bir hafta önden büyüyor işte yediğin içtiğin iyiyse et sut yumurta kasar peyniri tavuk vs yersen ayran falan yemene içmeye göre değişiyor gelişimi iyi işte saglikli şeyler ye meyveyi eksik etme
Kilosu boyunu gelişimi ilerde olur yani geliskin olur
Yani hergun meyve olarak muz yiyorum ama bazen elma portakal karpuz gibi yiyorum ve ev yoğurdu tüketiyorum
Onlar kilo aldırır ev yoğurdun ayran yap iç benimde 8 aylik bebeğim var meyveyi sever bebekler ama dediğim şeyleri de ihmal etme ye kilo boyuna gider yemene göre değişir yani ilerlemesi geri olması
Hatta kipirdamaya başladığında yediğin şeyleri bebek severse kibirdir ona dikkat edebilirsin yumurtayı günlük 1 tane ye oda kilo aldırır ama 2 2 ya da çok yersen cocuk doğduğunda saçı olmaz diyeyim
Tabi birde şu var doğumun son 2 ayında bebek migrene doğru yanarsa yanma hissi olursa kibirdadikca saçlı dır saçları migreni rahatsız eder
Yumurta yeyemiyorum özellikle haşlanmış olarak hiç bulantı yapıyor yağda yumurta yapıyorum onuda pişirirken kokusu aşırı etkiliyor ama kokusunu hissetmiyorum piştikten sonra anca öyle yiyebiliyorum birde erkek dediler sanırım ondan kemiklere boya çalışıyor detayli ultrason da 21. haftada gitsem gözükür mu net? bilgin iz var mı bebeğinizi Allah bağışlasın
Migren var zaten ama o çok başa bela Allah korusun o ağrıdan minoset yazdı agri için hiç gram fayda etmiyor
Benimkide oğlan ama bende migde bulantısı vs olmadi genellikle kiz çocuklarında tiksinme migde bulantısı oluyor derler
Normalde bende de yok ama şu yumurta da yapıyor tek öyle istifra dereceli değil yumurtayı haşlanmış bir yudum yatamıyorum agri sancim yok asermem hiç olmadı 18. hafta içindeyim şu an 21. hafta içinde detayli ultrason gösterir mi net?
Sanırım arkadasin kız benim sürekli bulantı kusma yaşıyor
Belli bir haftadan sonra renkli utrasonda gosteriyorlar
Belli bir haftadan sonra sıcak basar ayağına vakasına terler yanarsın gece yamazsin
Bana 18 ile 23. hafta arası dedi ayrintili ultrason için ücret klinik başka bir doktor a gideceğim randevu aldım ama 21. haftaya denk geliyor net cikarmi ki herseyi
şu an daha yok ama gogus acısı çok var
Bilmiyorum ki unuttum renkli utrosani kacinci haftada yapiyordu
Olur olur damarlar vs gebelikten onlar
@angaralıebe şu kıza da yardımcı olur musun
Vallahi olursa sevinirim
Soru açtı o bugün genel soru topluyor
Umarım beni de görür
Tıkla hesaba git
Hep karışıyor doktor hesabı zaten
Bende anlamadım bir türlü şu detayli ultrason a 22. haftaya kadar aliyormuslar randevu alırken geldiğiniz hafta kacinci haftada olcaksiniz dedi 22 içinde dedim ama 23 çıkar sa nasıl başarıyorlar büyük çıkartmayı bilmiyorum ki
Son günden hesaplıyolar sanırım
genelde bir hafta büyük gösteriyolar anlamsız
Bende anlamadım şimdi detayli ultrasobda da 23. hafta çıkarsa bilemiyorum 22. hqftaya kadar aliyormuslar detayliya doktor der 23 olmuşsun diye çözemedim şu işi bir türlü
yok yok hesaplaman doğruysa uştrason önde gösteriyor çok kişiden duydum bizdede önde gözükmüştü
Hesaplamam doğru ama işte önde gidiyor çıkıyor bakalım esin detayli ultrason a girdi mi karnın dan mı bakiyorlar vajinal usg istemiyorum
Tek içeri alıyoruz dediler eşim i almiycak klinik galba
konuşalımmı burdan yazmak istemiyorumda
Özel den cikarsaniz
hemen eklebeş saniye içinde