Çocuk & Ebeveyn Beşinciye hamileyim şimdi napıcam? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Eşime nasıl söylerim ya beşinciye hamile kaldım 😭😭😭 nolur öneri verin Güncellemeler+1 yıl ben zararlı olduğu için hap kullanmıyorum o da daha fazla zevk almak için prezervatif kullanmıyor artık napalım biz 😭 Beşinciye hamileyim şimdi napıcam? Cevapla Hamilelik Soruları Öneri Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
sustainablenick Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl 1919'da Frederick Killian, daha ince, daha dayanıklı ve daha zevk veren bir lateks prezervatifi icat etti. Bu prezervatiflerle savaşlarda cinsel yolla bulaşan hastalıklardan korundular. 0 0 Yorumla
Toprak_-_Kokusu Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 67% +1 yıl Boyle devam ederseniz 6. da gelir peşine soru troll gibi geldi😁 0 0 Yorumla
FAZLI52KULAC Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl Canim neden korunmuyir sun 5 çocuk ne gerek var 4 te fazla değil mi 0 0 Yorumla
hehesensinhe Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Tek basına yapmadın sonuçta suç işlemiş gibi davranma söyle 1 0 Yorumla
Gardummm Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Allah analı babalı büyütsün ne diyelim ☺️☺️ Ama korunsaydiniz keşke şu zamanda 5 çocuk 😰 0 0 Yorumla
TuranReisCevaplıyor Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl eşinle beraber yapmadın mı? 0 0 Yorumla
Arifde38 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% +1 yıl Yaşın kaç çeketi atsa hamile kalıyorsun herhalde 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl kndom ne diye duruyor? 3 1 Yorumla OmenTonrim +1 yıl Ne kadar gereksiz bir şey hahahahaha Yorumla
köftedudak1 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bende onuncuya 🤰🤱 2 1 Yorumla Gardummm +1 yıl Harika 😂😂 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 689 cevap paylaştı. Yaşın kaç? 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 706 cevap paylaştı. 5. Yolda 0 0 Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 312 cevap paylaştı. yok artık 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Korunuyor musunuz 1 3 Yorumla OmenTonrim +1 yıl Sence? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Spiral taktırmayı düşündün mü Yorumla OmenTonrim +1 yıl Sence? Hahahahahaahhaah Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
1919'da Frederick Killian, daha ince, daha dayanıklı ve daha zevk veren bir lateks prezervatifi icat etti. Bu prezervatiflerle savaşlarda cinsel yolla bulaşan hastalıklardan korundular.
Boyle devam ederseniz 6. da gelir peşine soru troll gibi geldi😁
Canim neden korunmuyir sun 5 çocuk ne gerek var 4 te fazla değil mi
Tek basına yapmadın sonuçta suç işlemiş gibi davranma söyle
Allah analı babalı büyütsün ne diyelim ☺️☺️ Ama korunsaydiniz keşke şu zamanda 5 çocuk 😰
eşinle beraber yapmadın mı?
Söyle gelirken geri çeksin 😂😂
Yok artık ben biriyle başa çıkamıyorum
Yaşın kaç çeketi atsa hamile kalıyorsun herhalde
kndom ne diye duruyor?
Ne kadar gereksiz bir şey hahahahaha
😅dokuztane doğur malili kadın gibi
Bende onuncuya 🤰🤱
Harika 😂😂
bu yaş doğrumu
Istemiyor mu
ama sende abartin guzel kiz