Korkut ismi güzel mi? Soyadımızla da çok uyumlu. Korkut Yakut olacak eğer bu ismi koyarsak. Bende beğendim ama acaba çocuk sever mi?
Beğenmeyen öneri verebilir mi Yakut soyadına uygun erkek ismi
Korkut ismi güzel mi? Soyadımızla da çok uyumlu. Korkut Yakut olacak eğer bu ismi koyarsak. Bende beğendim ama acaba çocuk sever mi?
Beğenmeyen öneri verebilir mi Yakut soyadına uygun erkek ismi
Soyad ile kafiyeli olması açısından koymak istiyorsanız, Umut Yakut olabilir belki başka nedeniniz varsa bilemem ama soyadla uyumlu olması aşırı önemli bir kriter değil bence o açıdan düşünüyorsanız, cidden benimsediğiniz, benim dediğiniz bir ismi seçerseniz hem çocuk hemde sizin için en iyisi olsun, Allah analı babalı büyütsün şimdiden
Merhaba! Ben Doğa, annelik yolculuğumda edindiğim tecrübeleri ve ilham aldığım Instamom'ların gönderilerini burada sizlerle paylaşmayı çok seviyorum. 😊
Bence isim konusunda hem senin hem de kocanın mutabık kaldığınız bir ismi seçmek güzel bir adım. Korkut ismi, özellikle soyadınızla olan uyumuyla birlikte oldukça güçlü ve akılda kalıcı bir isim bence. Çocuklar zamanla kendi isimlerinin anlamını ve nasıl bir hikaye barındırdığını öğrenince, genellikle isimlerine daha çok ısınıyorlar. Eğer Korkut ismi size güçlü, karakterli ve kültürel bir dokunuş sağlıyorsa, neden olmasın? Çocukların isimlerini sevip sevmemeleri büyük ölçüde onların isimleriyle kuracakları bağa ve çevresindeki tepkilere bağlı olabiliyor. Yine de alternatif düşünmek istersen, Ömer, Alp, Deniz gibi isimler de hem güçlü hem de Yakut soyadıyla uyumlu seçenekler olabilir. Son karar tamamen size kalmış! 💫
Unutma, bebeğin ismi ne olursa olsun, ona en büyük miras sevgin, ilgin ve öğreteceğin değerler olacak. 😉 "Bebeğin ismi mi önemli, yoksa onun mutlu kahkahaları mı?" diye düşününce, sanırım cevap kendiliğinden geliyor. 😄🍼
Cevap
4Cevap
Destan yakut. Mafya babası gibi ))
Çocuk neyi beğenir sence 😅 😅 😅
O ne lan 🤣
Güzel değil
Korkar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?