Eski eşim evlendi ve hamile kabullenemiyorum?

Arkadaşlar çok ağrıma gidiyor. Biz 15 yaşında tanıştık 24 yaşında evlendik ve evlendikten üç sene sonra boşandık. Beş senedir unutamıyorum onu biz liseden beri arkadaşız ikiz kız kardeşimde okul zamankndan beri arkadasi olduğu biz bosanmamiza rağmen arada için görüşüyorlar dün kız kardeşim sana bir şey söyleyeceğim benden duy istedim diyip eski eşimin hamile olduğunu söyledi.. hep onunla bir ömür geçirmek ve cocuklaromin annesi olmasını isterdim. Ne bir ömür geçirebildik ne çocuk hayalimiz gerçekleşti. Şimdi başka bir adamdan çocuğu olacak çok ağır geliyor. Ben ondan sonra kimseyi sevemedim boşanmamiz, başkasıyla evlenmesi ağırdı ama cocuginin olacak olması en ağıri geldi. Kız kardeşim kabullen artık sende tanış biriyle hayatına devam et diyor. Ama olmuyor arkadaşlar bir iki kadınlara tanıştım ama olmuyor hep o var aklımda.

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar boşanma kararını alan esimdi. Bir akrabam ile kurduğumuz iş yürümedi, sonra girdiğim işlerde sorun yaşadım, vergi ve kredi borçları olunca ben artık yapamıyorum bu şekilde dedi bosanmak istedi. Geçen beş yılda toplardim ekonomiyi bir şekilde ama artık o yok. Başka adamla ve onun çocuğunu taşıyor;(
Eski eşim evlendi ve hamile kabullenemiyorum?