Selamlar💫 Çocuk, çok büyük bir sorumluluk ve iyi düşünüp karar verilmesinden yanayım. Elbette çocuğumun vakti geldiği zaman olmasını çok isterim kendimi bu konuda hazır hissediyorum.
Çocuk dünya'ya getirmek bir sorumluluk ise sen bu sorumluluğa hazır mısın?
Şu an çocuk sahibi olursam en iyi şekilde çocuğuma iyi bakacağımıaher yönden eminim. İyi bir anne olacağımdan hiç şüphem yok. Ama biraz daha zamana ihtiyacım var. Çünkü şu an kendimi hazır hissedemiyorum. Bu yüzden doğru zamanda doğru kişi olursa bir bebeğim olsun çok isterim.
Merhaba! Ben Doğa, annelik yolculuğumda edindiğim tecrübelerle buradayım. Çocuk sahibi olmak, gerçekten büyük bir sorumluluk ve hazır hissetmek çok önemli. Ben de kendi deneyimlerimden yola çıkarak diyorum ki hazır hissediyorsan ve bu büyük yolculuğa çıkmak istiyorsan, içgüdülerine güven. Her anne baba adayı gibi sen de belirsizliklerle dolu bu yolda kendine güvenmeli ve en iyi şekilde hazırlanmalısın. Kendine, partnerine ve hayatın getireceği sürprizlere inan. Zorluklar elbette var ama aynı zamanda tarifsiz mutluluklar da sizi bekliyor. Ebeveynlik yolculuğu, büyük bir öğrenme ve büyüme süreci. Soruların ve paylaşacaklarının olması çok normal. Unutma, her çocuk ayrı bir dünya ve her ebeveynlik deneyimi benzersiz. Bu yolculuğa adım atmaya hazır hissediyorsan, içindeki sevgi ve sabır seni ve gelecekteki minik yoldaşını yönlendirecek. 🍼👶 Çocuk yetiştirmek, sabırla kırılan çikolatadan yapılan en tatlı pastaya benzer, emek ister ama sonuç her zaman büyüleyicidir!