Yaşım 27 hala bekarım ve evlenebileceğim bir aday bile yok evlenemyi isterşm şöyle bana güzel hayat yaşatıp ilgi gösterip sevecek biriyle amaa hiçç çocuk yapma hevesim yok şimdi evlensem belki otuzların ortasında çocuk isterim başkaları nasıl çocuk yapmak istiyor anlamıyorum kuzenimin karısı benim yaşımda ve kasımda bebek doğurdu kaç zamandırda uğraşıyordu bebeği olmuyordu anlamıyorum ne bu çocuk yapma hevesi bu kadarmı hayatı seviyorlar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBir çocuk yetiştirmek ciddi sorumluluk gerektirir eve hayvan alırken bile kırk kere düşünmek lazım onun bile sorumluluğu bu kadar büyükken çocuk yaparken daha çok düşünmek lazım. Herkes o olgunlukta olmayabilir yaş almak demek her türlü sorumluluğu üstlenmek anlamına gelmiyor demekki çocuk istemek için gerekli şartların henüz oluşmamış bu şartların oluşması için gerek hayatta bir şeylere doymak gerek eşinden yeterli desteği alabileceğini biliyor olmak gibi gibi kişiye özel durumların sağlanması gerekir o yüzden bu konuya kafa yormaya gerek duyma bence. Vakti geldiğinde zaten istersin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende 27 yaşındayım ve senin gibiyim ama artık kabullendim bu durumu çünkü sırf evlenmek için herhangi birisiyle evlenip te hayatımı zehir edemem. Hayatta her şey biraz çaba ve biraz da şanstan ibaret, şans faktörü çok olan bir insan değilsen istediğin kadar çabala istediğin gibi birisini bulmak çok zor şu zamanda.
03 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle nekadar doğru bir yere parmak bastınız hanımefendi
Soran+1 yılKız ne güzel konuştun öyle valla şansın varsa her şey oluyor mutlu oluyorsun şansın yoksada çabaladıkça elinde patlıyor şahsen şu zamana kadar hiçbir istediğim olmadı
- +1 yıl
valla bende 27 yıldır bakirim hemde hiç sevgilim olmadı yani hem ilk ve tek olsun onunla evleneyim istedim ama hayat bizi sevmedi 😞
Yaşım 30 bekarım evleneceğim bir aday bile yok evlenmeyi istiyorum şöyle herdaim yanımda olacak hayat pahalılığı ortada sevecek ilgi gösterecek tek taraflı ilgi bekliyecek bencil olmayacak 32 - 33 yaş gibi çocuk sahibi olmak istiyorum yani bu zamana kadar hep başkasının çocuğunu sevdim ki artık ortalık okadar bozulduki kimse başkasına çocuğunu sevdirmek istemiyor en güzeli kendi çocuğun00 Yorumla
+1 yılNormal çünkü insan artık gerçekten önce bi aşkı yaşamak istiyor doya doya emin olmak istiyor güvenmek istiyor çocuk yapıpta boşanmaktansa olmasın daha iyi
Çok gördük çocuğu yeni olupta boşanan yazık gerçekten olan çocuğa oluyor ve bu devir için söylüyorum eskiden daha güzeldi böyle şeyler olmuyordu08 Yorumla
Soran+1 yılAynen valla bende hayatımı yaşamak aşkı yaşamak evlilik hayatının tadını çıkarmak gezmek istiyorum ama tabi iyi bir koca bukursam yaşımda geçiyor 30 yaşıma yaklaşmışım çok korkunç bişey 😂
- +1 yıl
Yaş olayınada takılma yaşım geçiyor diye acele edipte yanlış kişiyle hayat birleştirme o zaman keşkeler bi anlam taşımaz varsa sevdiğin o zaman yürü eminsen yürü hiç arkana bakma ama yoksada dua et varsa nasibinde çıkar elbet 40 ındada evlenen var 50 sindede geç oluyorsa vardır bi hikmeti diyelim biz isteyelim gerisi allaha kalmış
Soran+1 yılValla doğru düzgün biri yok hiç hayatımda yok nerden bulucam bilmiyorum hayatımda hiç sevilmedimde
- +1 yıl
Dışarıda sırtlan sürüsü dolu ya djdj her neleri var gördüm helal süt emmiş arayanlar nefes alsın bana kadın olsun yeter diyenler yani varlar çok 😅
Soran+1 yılValla sosyal medyadan bulmaya çalıştım evliliği ama hep sırtlan kurt köpeklere denk geldim hepsi azmış kullanıcak takılıcak kız arıyorlar çokk pisler daha dün öyle birine denk geldim iki gün konuştuk dün telefonla konuştuk resmen bel altı sorular sormaya başladı sonrada hakaret etti kapattım telefonu kendimden tüksindim öyle biriyle konuştuğum için artık internetten aslaaaa ama asla kimseyle konuşmam midem bulanıyor... görücü usulüde ailem çapsız çulsuz kimsenin bakmadığı sorunlu tipleri buldular... napocam bilmiyorum
- +1 yıl
İşin esprisine takıldım ben orası öyle burada sen seçici olacaksın eleyip geçeceksin ondan önce bi işin var mı yok mu en azından işin olur kendi başına bakabilirsin nasibin çıkar sonuçta görerek tanıyarak hareket ediyorsun sanal gibi olmaz
Soran+1 yılİş falan bulamadım işsizim zaten o da ayrı bir dert
- +1 yıl
Bulursun illa ki son zamanlar kadın istihdam iş oranları baya arttı firmalar arıyorlar nerelere olursa hepsine başvur gerekirse tanıdık sok araya bişeyler yap
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
44Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yılZamanla oluşur gadası
00 Yorumla - Çocuk & Ebeveyn konusunda 11,9b cevap paylaştı.
u +1 yılNormal olmak zorunda değil zaten
00 Yorumla Sorudan çok aşağıdaki bazı yorumlara baktım açıkçası gülüyorum...
Aklıma Müge Anlı geldi. Hakikaten çok doğru söylüyor. Biz söylesek bir itibarı olmaz ama söylediği için, itibarı olduğu için söylediklerinin de bir kıymeti oluyor.
Müge Anlı; Bir kadın evlenirken ya da sevgili olurken para, pul, bilezik, ev, araba istiyorsa o kadından kaçın...
https://www.tiktok.com/@huzurumkalbimd/video/7330582583488580869
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAl benden de o kadar gizlicim çocuk hasretiyle yanıp tutuşanları anlamakta zorluk çekiyorum ne bu çocuk sevdası zaten doğru düzgün de yetiştirmiyorsunuz kaba saba saygısız empati yoksunu bireyler yetiştiriyorsunuuz, bunları da geçtim en önemlisi vücut bozuluyor psikoloji bozuluyor kendini ikinci plana atıp ömrünü çocuğuna adamak zorunda kalıyorsun, annelik çok zor zahmetli bunaltıcı bir görev ya.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuk yapmak istemiyorsun çünkü annelik duygularını harekete geçirecek bir erkekle karşılaşmadın. Beraber oldupun erkekle alakalı çok sevince ondan bi parça taşımak istiyorsun. Tabi bu normal insanlar için geçerli. 5 yaşından beri ben anne olacam diye gezen tipler için değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de aynen bebek gibi sevilmek istiyorum olgun biri tarafindan ama cocuk ta yapilir oyle seven birinden 1 2yil tanidikdan sonra. Cok asik olursan asik oldugun adam da isterse yaparsin cocuk ta inanki. Ben de 27yim eskiden hic istemezdim ama şimdi ola bilir diyorum.
00 YorumlaSen ben misin? Bence bensin. Kesinlikle katılıyorum. Bazı kadınlarda çocuk içgüdüsü yok. Olmak zorunda değil , nüfus yeterli. Hayat şartları da değişti. O sorumluluğu da almak istemiyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen valla bence parası olmayan çocuk asla yapmasın bile sadece zenginler yapsın eğer zengin bir kocam olursa belki çocuk isterim başka türlü olmaz ayrıca hayat değişti dünya eskisi gibi değil artık özel okula gönderilmeyen çocuk hiçbir şey öğrenmiyor bide artık arabalar telefonlar lüks yerler tatiller yurt dışı tatilleri gezmeler filan dünya çok değişti bunları yapamayacaksan çocuğu düşünmek bile saçma zaten çocukta büyünce o hayatı yaşayamazsa isyan ediyor
Soran+1 yılAynen valla fakir neyine çocuk yapıyor anlamıyorum sen daha kendin insanca yaşamıyorsun bide çocuk yapıyorsun şaka gibi... sence bulurmuyuz şöyle zengin bir koca? Yoksa zengin ailesi olan kızlar mı zengin erkek buluyorlar sadece 😭
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 673 cevap paylaştı.
s +1 yılNişanlıyım nasipse sonbaharda düğün var ve çocuk hevesim yok hatta düğün hevesim de yok. Bazı insanlar yaratılışı gereği bu konular için uygun değil bence
11 Yorumla aplacım çocuğu çocuk yapmadan anlayamazsın.. sekter et kendine uygun birini bul zamanı gelince çocuk da istersin ama 32-33 ideal yaş
12 Yorumla
Soran+1 yılUygun koca bulamıyorumki ortada evlenilecek adam kalmamış hepsi takılmalık koz peşindeler
- +1 yıl
Sekter et iyimiş not 📒aldım
+1 yılBugün haber duyduk bence o yoğunluk bitiyor kalabalıktan kurtuluyorsun? İş okul yakında ev yakında zamanları oluyor ve düşünüyorlar haliyle tabiki zamanla olan bir şey
00 Yorumla
+1 yılAynı kafadayız. Hayatımın hiçbir döneminde düşünemem gibi. Çocuk yapan insanın hayattan hiçbir beklentisi kalmamış gibi geliyor bana. Çocuk evin belasıdır.
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılAnlamıyorum deme bak. Sende çok istersin. Çocuk evin neşesidir. Şimdi bu kafa ile öyle bakıyorsun.
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen belki ilerde fikrim değilir iyi bir evlilik yaparsam
- +1 yıl
Yapıcaksın zaten.
Soran+1 yılUmudum yok valla nerden bulucam karakterli maddi durumu iyi olan mutlu edicek kocayı kim kaybetmişte ben bulucam hep şanslı kızlara denk geliyor
+1 yılMerhaba , herkes evlenmek ve çocuk yapmak zorunda değil, bu bir tercih meselesi. Size evliliği ve çocuğu düşündürecek biri çıktığında zaten hayatın akışında bunlar oluyor. Öncelikleriniz farklı demekki , tanıdığım belli yaşa gelmiş evlenmemiş çocuğu olmayan ve çok mutlu bir çok kişi var.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılya da hayati sevmiyorlar, cocuk olunca onla ilgileniyolar ve hayattan kopuyolae tek dertleri onu büyütmek iyi yetistirmek iyi yerlere gerirmek.. zor bence haklisin
11 Yorumla
Soran+1 yılBilmemki galiba hayatı sevdiklerinden çünkü maddi durumları baya iyi yurt dışı tatiline gidebilecek kadar zenginler çocuk olsun diyede kırk takla attılar
+1 yılHayatı sevmekle alakası yok. Annelik iç güdüsü işte. Çocuk sevmeyenleri de anlamıyorum çok minnoş degillermiii
00 Yorumla
+1 yılBebeği yapmak sorun , yaş ve vücut elverişli olmuyor ve ne kadar geç kalırsan torun görme olasılığı azalıyor
00 YorumlaGelip geçeci duygular ana sebebi yaşadığınız depresyonlar
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen valla hayattan hiç hevesim beklentim umudum yok
Soran+1 yılOrtada evlenecek adam yok bulsam evpenirim
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılGayet normal her kadının anne olmaya meyilli olacak diye bir şey yoktur..
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbenim de hiç çocuk hevesşm yok bence normal herkes çocuk istemek zorunda değil onu kaç ay karnımda tasıcam kilo alıcam vücudum sarkıcak o ne öyle ıy
12 Yorumla
Soran+1 yılAynenn ya sonrada büyüyünce belkide hayırsız evlat olucak
+1 yılBelki de yaşadığın şeylerden kaynaklı olabilir artık bir çok insan öyle
00 Yorumla
+1 yılKısaca varsa gelsin ariyorum orada biri var mı demis
00 Yorumla
+1 yılAaaa benim kız versiyonum varmış, selam kız versiyonum
00 Yorumla
m +1 yılValla o kafayı ancak yaşayan bilir muhtemelen. Bende pek anladığım yok
00 Yorumla
+1 yılHerkesin istediği başka bir hayal vardır. Tabiiki doğal bir durum
00 Yorumla
+1 yılBence evlendikten sonra çocuk yapmayı istersin birazda olgunlaşmana bağlı
00 Yorumla
+1 yılBelirli zamanlarda içten gelir bu doğal saatine bağlı
00 Yorumla
+1 yılHayat herşeye rağmen devam ediyor umarım mutlu olursun
00 YorumlaYani evet normal olabilir ama zamanla aşılacak bir durum
00 YorumlaOlmaması normal benımde yok 😅 herkes anne olacak diye bir kural da yok zaten
00 Yorumla31 yaşındayım benim de çocuk hevesim yok. Heves mi kaldı
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvlilikte güzelliğin olacak sadece dış görünüşten ibaret değil bu, o yoksa ailen zengin olacak o da yoksa şansın olacak o da yoksa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelki karşına geçmişte birileri çıkmıştır onları reddetmişsindir
01 Yorumla
Soran+1 yılValla şöyle bir düşünüyorumda karşıma hiç iyi bir ünsan çıkmamış
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkes aynı değil. Kendin gibi çocuk sahibi olma konusunda acele etmeyecek birini bulalım sana.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKanka koca isterken hayatı bu kadar çok seviyorsun da çocuk isteyenlere gelince neden hayatı sevmelerini sorguluyorsun hayatı sevmiyorsan neden koca isteyip ilgi sevgi bekliyorsun. Hayatı sevmeyen kişi kocada istemez sevgide
11 Yorumla
Soran+1 yılZaten koca bulacağıma umudum yok ki yani iyi bir koca bulacağıma umudum yokk ama belki olursa isterim diyorum hiç sevilmedim gerçek anlamda zaten
+1 yılÇocuk güzel bir duygu Abimin 3 yasinda kız çocuk var insanın , yorgunluk , stres her şeyi unutturuyor belli birgün banada nasip olur 29 yaş geç bile kaldık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuk evliliğin en güzel meyvesi ama. Çocuğu olmayan bilemez
00 Yorumla
+1 yılAbi olabilir. Yani herkes çocuk yapmayı istiycek diye bişi yok ki. Yani kuzenin senin yaşında çocuk yapması. Senin de o yaşta yapmama gerek olduğu anlamına gelmiyor
00 YorumlaZamanla olur öncelikle birini bulup konuşman lazım sonradan çocuk hevesin olur
00 YorumlaAh birde aday denk gelse herkesin kendi istediğine göre birisi
00 Yorumla
+1 yılBence çok normal ama evlenince isteniliyor olabilir. Evlenmek aile olmayı beraberinde getiriyor galiba
00 YorumlaEvlenebilecek aday vardır da bence seçici davranıyorsunuzdur :)
00 YorumlaBende cocuk yapmak istemiyorum ama beni sevecek birini istiyorum bu aday sen olabilirmisin
00 Yorumla
+1 yılİçini karartma birde gözün yükseklerde olmasın olursa zaten bi anlamı yok
00 YorumlaAday olmaması gelen istekleri reddetmenden olabilir
00 Yorumla
+1 yılBunu kız çocuğu olan ebeveynlere sor. Eminim ertesi günü o iş tamam 😄😄
00 Yorumla
+1 yılÜzdün 🥲 ben adayım ya işte sana iki gözümün çiçeği 🙂🌸
00 Yorumla
+1 yılBenim evlenmeye bile hevesim yok
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen benim onada hevesim yok ama hani hayalimdeki gibi biri olursa evlenmek isterim o da imkansıza hakın gibi biley zaten yaşta geçiyor o zaman imkanı hiç kalmicak
- +1 yıl
Yaş benim içinde geçiyor hayalimdekini bulamam eminim zaten 30 sonra da benim için evlenmenin anlamı yok
Soran+1 yılYoo erkekler genelde 30 dan sonra evleniyor
- +1 yıl
Yok valla 30 dan sonra hiç evlenmeye gerek yok benim için o dediğin erkekler 30 kadar her şeyi yaşayıp evleniyor ben 0+0 niyetimde yok zaten evlenmedim evlenmemde o zamana kadar
+1 yılEvlenince öyle düşünmeyebilirsin
025 Yorumla
Soran+1 yılUmarım fikrimi değiştiricek iyi biriyle evlenirim galiba şimdi umutsuz olduğum için çocukta bana boş geliyor ya hele maddiyat yoksa bence çocuk yapmak çok boş
- +1 yıl
Bunu o zaman düşünürsün. Koca faktörümde önemli
Soran+1 yılİyi bir koca bulamıyorum zaten evde kaldım bu gidişle yalnız ölücem olsun napalım benimde kaderim buymuş
- +1 yıl
Kader gayrete aşıktır
Soran+1 yılNeyin gayretini göstericemki şans işte ders değilki çalışasın
- +1 yıl
Fiziki yapı sosyal çevre ekonomik durum o kadar faktör var ki
Soran+1 yılİşte benim çevrem sosyal hayatım yok ailemde zorbalık gördüm hala daha evde dışlanıyorum öz annem üvey muamelesi yapıyor babam iskele babası ablamlar kıskanç yıllardır konuşmuyorum onlarla yani hayatım bir çukurda ve hiçbir hevesim umudum yok hepsini yok ettiler engellediler köstek oldular
- +1 yıl
Bu çukurdan ancak kendi çabanla çıkarsın. Ya kariyer yap ya da dişiliğini kullan
Soran+1 yılOkudum mezun oldum diplomalı bir işsiz oldum hiç bir imkan yok elimde... sosyal medyadanda denedim ama hepsinin niyeti bel altı takılıp bırakmak kullanıp bırakmak istiyorlar hiç seven ciddi düşünen yokk fiziğim güzel hepsi fiziğimi çekici buluyor ama kimse ciddi düşünmüyor
- +1 yıl
Sanaldan çok zor. Koca çıkmaz burdan.
Soran+1 yılEvet denedim ve hüsrana uğradım... e kendi hayatımda yok ailemden yıllarca baskı kısıtlama gördüm o yüzden arkadaşlarım yok hiçbir hayatım kendime ait özgürlüğüm yok sadece nefes alıyorum
- +1 yıl
İncinmişsin sen yaa
Soran+1 yılİnicnmek ne kelime beni parça parça ettiler hayatım elimden alındı uzun süre bunalımlara girdim 23 yaşımda birleykere aydım bunalımımın sebebi kendimmişim gibi gösteriyorlardı ama onların zulümleri beni bunalıma sokmuştu yerimde kim olsa daha beter depresyonlara girerdi
- +1 yıl
Ama çık takma bi kere sosyal çevreni değiştir
Soran+1 yılKanka değiştir nedir nereye gidiyim allah aşkına sosyal çevre dediğin okul yıllarında edinir ben şu an mezun olmuşum iş bulamıyorum hep evdeyim akrabalara bile gidip gelmiyoruz ben napıyım herşeyden geride kalmışım ulan bir ara parka yürüyüşe çıkıyordum orada bakanlar oluyordu bir iki tanesi tanışmak istemişti birtanesiyle konuştum ulan onunda niyeti eve atıp kullanmaktı abi nedir ben kaşaranı benziyorum ya da nedir neden düzgünce benle ilişki kurmak istemiyorlar çokmu aciz görünüyorum
- +1 yıl
Estafurullah. Kursa yazıl diycem
Soran+1 yılNe kursu ayrıca başıma yol masrafı çıkıcak giycek kıyafetimde yokk.. ailemden tek kuruş maddi destekte yok hiçbirleyimi üstlenmiyorlar annem banane diyoe babamda 100 lira harçlık veriyor... zaten iş yok bulsamda o zamanda yol ve kıyafet sorunum olucak vallaha yeminle napıcamı şaşırdım ölü gibiyim... kendimi değersiz hissetşediler ve artık sevilicek birisi olarak görmüyorum kendimi hiçbir kapı yüzüme açılmıyor geçenlerde halamın evine bi gidiyim dedim kadın resmenn beni istemediğini belli etti birtek kocası buyur etti kaç yıldır burada komşuyuz bir kere bile gitmemiştim geçen gittiğimde halam hoş geldin bile demedi kocası olmasa kapıdan sokmicaktı beni
- +1 yıl
İş baksan hani maddi olarak biraz kazancın olur kursa finansman olurdu
Soran+1 yılBen ne diyorum sana? Diyorumki iş bulamıyorum heryere cv yolladım bulamıyorum anlasana ayrıca buluncada yol masrafı kıyafet masrafı çıkıcak maaşım yol masrafına gidicek elimde tek kuruş kalmicak ki zaten iş bulamıyorummmm
- +1 yıl
Cv ile olacak işler değil. Gerekirse vasıfsız olarak çalışırım. Gir fabrikaya 2 3 ay çalış
Soran+1 yılAy sanki çok haşama hevesim varmış gibi bide fabrikada çalışayım işçi olayım ne uğruna bu bıltan hayatımda hayatta kalmak için mi...
- +1 yıl
Haklısın
Soran+1 yılDimi yaa
- +1 yıl
Ne diyeyim. Umarım bir şekilde düzelir her şey
Soran+1 yılUmudum yok ama umarım
+1 yılBende bekarım hiç hevesim yok ne uğraşacağım
00 Yorumla
+1 yılBence ayni kafadayiz 😊
00 Yorumla
+1 yılYani ne yaşadın bilemeyiz normal denebilir
00 Yorumla
+1 yılÇocuk ne açıdan bakarsan bak mantıklı değil
00 Yorumla
+1 yılSadece başlığı okudum ama haklısın aynıyız
00 Yorumla
+1 yılZamanını bekle. Sosyal ol bakımlı ol gerisi gelir
00 YorumlaAile baskisi vs vs seyler olabilir
00 Yorumla
+1 yılBende istemiyorum çocuk
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 319 cevap paylaştı. Zamanla olur şu an için erken olabilir
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılArtık analar babalar hep yaşlı 😎
01 Yorumla- +1 yıl
Babam 50 yaşındaydı doğunca ben
+1 yılOlabilir herkes cocuk isteyecek diye bir kural yok
00 Yorumla
+1 yılOlabilir bence normal
00 Yorumla- Devamını Gör (20)
Devamını Gör(65)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi