Selamün aleyküm.
Bir şansın olsa ve çocukluğuna ya da yaşlılığına gidebilsen hangisini seçersin? Çocuk halini mi, yaşlı halini mi?

Geçmişe mi hasretsin, geleceğe mi? Şimdide de kalamazsın bu yasaklı!
Bir yanlışlığım bu dünyada en az senin kadar 🪶
Selamün aleyküm.
Bir şansın olsa ve çocukluğuna ya da yaşlılığına gidebilsen hangisini seçersin? Çocuk halini mi, yaşlı halini mi?

Geçmişe mi hasretsin, geleceğe mi? Şimdide de kalamazsın bu yasaklı!
Bir yanlışlığım bu dünyada en az senin kadar 🪶
Şimdide kalamazsam ya gençlik ya çocukluk olacak, başka şansım yok 😄
Gençliği seçiyorum o hâlde. Bana sunulan seçeneklere hapsolmamayı öğrendim bu hayatta.
Çocuk olmayı seçerim açıkçası. Yaşlılık bana çok zor gelir diye düşünüyorum. Yaşlı olunca bazen aklın çalışmıyor, olay hareket edemiyorsun, az zamanın kaldığını biliyorsun vesaire. Ama çocukken genellikle çok masum oluyorsun. Hayatın iyi ve kötü tarafından komple arınmış bir şekilde yaşıyorsun birkaç yıl için. Tecrüben yok bir şeyin yok, Yaşlıysan hayatın iyisiyle kötüsüyle tecrübelerle dolu ama kötü tecrübeler bazen insanın hayatını berbat ediyor, bir sürü yaşlı insanın "öleyim de kurtulayım" dediğini duydum çok kötü bir olay bence, kaçış veya kurtuluş oylu olarak her şeyden önce ölümü tercih etmek, yaşlılık insanı istemeden pesimist ediyor sanırım, ben buna asla katlanamam, çocuk olmayı seçiyorum.
Aleyküm selam
Soru çok hoşuma gitti... Keşke çocukluğuma geri dönebilseydim ve hayatımı özgürce inşa edebilseydim. Kendi istediğim hayatı yaşamak için bir şansım olsaydı, farklı tercihler yapardım. Bu yüzden ben çocukluğuma gitmek isterim.🌸
Cevap
6Cevap
Çocukluğuma dönmeyi çok isterdim çünkü hiç olmadığım kadar mutluydum ama sen yoktun keşke çocukluğumda da sen olsaydın
🥹 olsun çiçeğim şimdi varım hem çocuklaşabiliriz şimdi de 🥳🥳
Seninle çocuklaşabildiğim kadar kimseyle çocuklaşamadım ki
Asyam ve nazom da dahil canlarım benim
yaa 🫂🥰 yerimkee
Ben yerim bennn çıtırım fjfj
Cocuk olmak. Her sey o zaman ki gibi olsun isterdim.
Bugün fazla depresifim bu yüzden yaşlı olmak diyorum🫠
5 yaşında hapsolayım ama kötülük olmasın. 🙂
Çocuk diyebilirdim ama başa sarmayı hiç istemiyorum. Yaşlılık alayım bir miktar.
Ve Aleyküm selam. Güzel bir çocukluk geçirdiğim için yeniden o yıllara dönmek isterdim
Geçmişime dönmek çok istemem şu anki yaşımdan çok memnunum
yaşlılığı tercih ediyorum herşeyden çektim elimi ayağımı
+1 resim yakışmış
A s çocuk olmayı tabiki her anlamda 😂😂
Sorudan çekilme hakkımı kullanıyorum
Çocukluma gidim, yaşlı olmak istemem.
Çocuk olmak isterdim canısı 💗
Enerjin masumiyetin çocuk gibi halen 🤌🥰
çiçeğiim 🫰🫂
Ikiside degil
Çocuk
Çocuk olayım
Çocuk
Hiçbiri
Anaa neden
Anladıım en güzeli her yaşı tadında yaşamak abartmaya da gerek yok şimdi
Çocuk 🤗
Olmamayı
Neden?
Daha iyi çünkü hiç bir şey hissetmek istemiyorum.
Yaratıldıysak boşuna değil, hiçbir şey boşuna değil. Tevekkül ve tefekkür etmeye çalışın bu ruh halinden çıkmanıza yardım eder
Tavsiye ihtiyaçım yok sağolun.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?