Çocuk & Ebeveyn 8 aylık hamileyim 🙈 ikiz çocuklarım olacak sizce Hasan ve Tahsin nasıl olur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Birini hasan birini Tahsin koymak istiyorum 🙂🙂 Güncellemeler+1 yıl Neyse herkes kendi bildiğini koysun çocuğuna teşekkürler🥰 8 aylık hamileyim 🙈 ikiz çocuklarım olacak sizce Hasan ve Tahsin nasıl olur? Cevapla Hamilelik Soruları Çocuk Soruları İkiz Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 7,4b cevap paylaştı. Hasan Tahsin güzel isim gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 12b cevap paylaştı. bence kötü isimler 0 0 Yorumla
thefurkanbey4300 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 82% +1 yıl İlk çocuklara ilk kurşunu atanı koyman da manidar hshs 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Babaları başardı😝 Yorumla thefurkanbey4300 +1 yıl Ahah beline kuvvet agah Yorumla
emrederedevil Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl HASAN & TAHSİN iyi isim anlamlı ve güzelYUNUS & EMRE de benim tavsiyem olsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tahsin çok ağır bir isim değil mi ya canikom yaşlı ismi yani 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaşanacak ya hani birgün ne koyayım uzay mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya kızma kirilma Yorumla
Sucuklu-Sütlac Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Ben beğenmedim pek uyumlu değil babanın ismi mi? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yunana karşı batıda ilk kurşunu atan adam gazeteci hasan tahsin Yorumla Sucuklu-Sütlac +1 yıl Daha güzel birbirine uyumlu isimler var Yorumla
bloodabsorber Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Düşündüğün adlar matematik gibi hissettiriyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hasan Tahsin güzel isim gadası
bence kötü isimler
İlk çocuklara ilk kurşunu atanı koyman da manidar hshs
Babaları başardı😝
Ahah beline kuvvet agah
HASAN & TAHSİN iyi isim anlamlı ve güzel
YUNUS & EMRE de benim tavsiyem olsun
Tahsin çok ağır bir isim değil mi ya canikom yaşlı ismi yani
Yaşanacak ya hani birgün ne koyayım uzay mı
Ya kızma kirilma
Allah analı babalı büyütsün ve isimleri de gayet güzel
Ben beğenmedim pek uyumlu değil babanın ismi mi?
Yunana karşı batıda ilk kurşunu atan adam gazeteci hasan tahsin
Daha güzel birbirine uyumlu isimler var
Düşündüğün adlar matematik gibi hissettiriyor
Şakir ve Rıfkı koy daha modern
Çok eski isimler
Güzel olur yakışır
Göğüslere koymuştum ben o ismi
tahsin mi