Arap üvey annem hamile?

Ya abi babam 50 yaşında günde 2 paket sigara bitiren bir adamdı bu sene dikkat etmeye başladı sağlığına ama son çare fayda etmez. Babam 50 yaşında karısı 35 vardır yoktur bu nasıl sorumsuzluk? Babam 15 sene daha yaşar ondan sonra o çocuk ortada mı kalacak? Gerçi malum parası o karıya ve çocuğa kalacak rezillik... Karısı arap daha Türkçe bilmiyor. Malum para konuşuyor arkadaşlar :( Ben bu kadından hiç haz etmiyorum hatta nefret ediyorum ailemiz ayrı babam biraz zengin maddi durumu iyi ama ben genelde zamanımı annemle geçiririm babam evlendiğinde araya koyduğum mesafe bir hayli artmıştı ama şimdi babamla çok yakınım. Babam öldükten sonra bu çocuğun sorumluluğunun bana kalmasından da bir hayli korkuyorum. Daha ben evlenince çocuk yapmayı düşünmezken elin Arap bebesityle uğraşamam. Arap ve bu lanet çocuğun babamın mal varlığına konmasını da istemiyorum ve hayır bencil değilim bu mal varlığını ben de istemiyorum ama daha elin Türkçe bilmeyen para için anne olan kahpe Arabına bırakacak halim de yok onun dışında arkadaşlar bu kadın Türkçe bilmeden bu aptal sorumsuz adamda İngilizce bilmezken nasıl anlaşıp evlendiler nasıl buldu bu kadını bilmiyorum. İntihar etmek istiyorum hayatımda hiçbir şey yolunda gitmedi ne okul ne ders ne sosyal hayat ne yapacağımı bilmiyorum aileden yana da çok bir şansım da yok ve dini bir görüşüm de olmadığı için şu an tam ölüm ile yaşamın arasındayım. Sizden tek istediğim görüş sunmanız eğer ki benim yerimde olsanız ne yapardınız ve sizce ne yapmalıyım?
Arap üvey annem hamile?