AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
109Cevap
Evlatlık alabilirsiniz eğer yok ben kendim doğurmak istiyorum kocamsız yaparim başka biriyle evlenirim diyorsan bosanman daha mantıklı
Kafadan bitirmişsin zaten, burada bunu sorarak insanlardan onay mı bekliyorsun, empati yap, diyelim ki sorun sende olsaydı, kocan o zaman ben seni istemiyorum deseydi ne düşünür ve nasıl hissederdin, çok onur kırıcısın gerçekten.
Sen kocanı değil, evliliği seviyormuşsun. Oyun zannediyorsunuz, erken yaşlarda o yüzden evlenmeyin diyoruz.
Hani iyi günde kötü günde, hastalıkta sağlıkta idi? Toplumun sorunu bu, tutamayacağın sözü verme kardeşim.
Ayrıl, hastalıkta ve sağlıkta derken evet diyen ağzına taş girer inş
Benim çocuğum olmasa onun tepkisi ne olurdu acaba
Demek ki gerçekten sevmiyormussun. Cocugu evlatlik da alabilirdin.
Depremzede sahipsiz kalan bir bebeği evlat olarak sahiplen yazıktır
Vefasızlık yapma
Evlenirken sağlık sorunlarını biliyordun? İlerde de sorunlar çıkabileceğini düşünemedin mi? Ayrıca sen neden evlendin bu adamla? Adamı sevmemişsin ki..! Bence de boşanmalısın adama yazık onu sevmeyen zor zamanında yanında olmayan bir kadınla hayatını geçirmemeli. Benim asıl kızdığım nokta bu adamla neden evlendin?
Hastalıkta sağlıkta lafını yanlış anlayanlarda bugün.. Aferin !
evlenirken hastalıkta ve sağlıkta sözü verenlerin max sadık olma seviyesi
Annelik çok başkada seviyorsan bir çözüm arardın ana sen sevmemişsin beyninde bitmiş gibi yazmışsın ne diyebilirim ki
Gerçekten seven insan ne bahasına olursa olsun sevdiğini bırakmaz evlilik çocuk oyuncağı değil çok düşünmek gerek
Sırf çocuğu olmuyor hasta cart curt diye tekmeyi basarsan doğuracağın cocuk imtihanın olur evlenirken hasta olduğunu ds biliyormuşsun neden kabul ettin
Senin imtihanın o kafan var o işte, evlenirken adamı kabul ettinde çocuk olmayınca mı istemiyorsun? Beyin yoksunu.
Baştan niye giriştin ki o zaman o adamın suçu ne olmuyorsa onun suçu mu vicdanın rahat edecekse dediğin gibi yap
Cok zor bir durum. Ancak olanda da hayır vardir olmayanda da. Ben esimle kalmayı tercih ederim. Durumu kabullenirim.
Evlat edinin oluyor böyle şeyler eğer iyi biriyse eşiniz eşiniz gibi birisini bulabilceginize emin misiniz
Değer verse burdan bu soruyu sormaz
Kesinlik le öyle
Dünya da ne kötü evlilikler görüyorum millet anlasamiyor kocası şöyle böyle iyi biriyse bırakmamalı evlat edinmek hem sevap hem güzel bir şey
Eşini seviyosan evlatlik al onca anne babasız çocuk var ve bu seninde başına gelebilirdi
Zor bir durum ama yaklaşımın çok bencilce. Ayrılırsan kocan senden kurtulmus olur
Sırf sağlığı yerinde olmadığı için mi böyle kaba bir şekilde konuşuyorsunuz?
Ne alaka be cocuk icin mi evlendin sanki tip ilerledi deneyin umitsiz olmayın
Sütü bozuk insanlara vicdan yaptırmaya çalışmayın arkadaşlar.
Peki aynı durumda sen olsaydın. O seni boşasaydı görüşün ne olurdu
5,6 yaşlarinda Evlat edinebilirsiniz. İlla doğurmak mı gerekiyor anlamadım yani.
Kendi çocuğun gibi olmaz ki
Doğru diyorsunuz , evlat edinmek daha hayırlı
Evlatlık edinen kişilere sormuştum kendi çocukları olsun istiyolardı hemde 18 24 yazıyor 5 6 çok büyük
Ayrılın hemen, beyefendi için en iyisi bu olur. Yazık olmasın adam, yol erkenken kurtulsun hemen.
Çocuğun olmasın bence üreme sen çünkü senden de senin gibisi olur yazık adama hastalıkta sağlıkta nişanlanırken demedilermi yazık gerçekten neden bu hallere düştü bu ülke
Sen evlenince her şeyin mükemmel olacağını, çok güzel bir hayat yaşayacağını mı sanıyordun mk?
En doğal hakkın ama güzellikle anlatarak ayrılman lazım. Yardımcı olurum👍
ilk tavsiyem, boşanmadan önce burdan bi itoğluitle arkadaş falan ol :) süreci kolaylaştırıyo
Kaç yaşındasınız tabiki anne olmak hakkınız ama tedavi vs ile belki anne olabilirsiniz
Tüp bebek tedavisi görün seviyorsan yo sevmiyorsan o zaman boşan
Tavsiye verilecek bir durum yok ister bosan ister boşanma keyfin bilir.
bunu dusunduysen karar verdiysen, ayrıl iki tarafta yoluna baksın gelecek için en güzeli bu
Zaten bu düşüncelerle o evlilik sana da eziyet olur ona da bosuna sürdürmeye gerek yok
Biri anlattı karısı hemen hasta olmuş şak boşanmış anında
Tıp yeterince gelişti bence bahane arıyorsun ayrılmak için
Ben hamile bırakayım seni, bebeğin bakıcılığını o iktidarsız sünepe yapsın
Çok yazik. Seninde birgun basina gelebilir
@leylaa9696 gelirse çözümü belli
Hastalıkta sağlıktayı laf olarak söylüyorlar sanırım
Çok acımasızca böyle dusunuyrsan ayrıl zaten adamı daha fazla üzme
seni merak ettim
Engel mi istiyorsun
Karşılıklı en iyi şekilde konuşarak fazla üzmeden ayrılabilirsin seni anlar bence
Biraz kaba birine benziyorsun. Çok acımasızca bu tavrın
Sen zaten bitirmissin sadece bahane aramışsın bulmuşsun bahaneni boşan gitsin kimseyi bostan yere üzmenin anlamı yok herkes kendi yoluna baksin
Evlenirken sorunlarını biliyordunuz bunun olmayacağını da onunla konuşun bu konuyu zaten kafanızda bitmiş.
Konuşacağım haklısınız o da kendine göre bir yol çizer zaten çocuğu da olmuyor bakan olmaz da ona aslında neyse
Boşan senin gibi biriyle zaten olmaz baştan evlenmeyecektin. Hastalık sorunu olması onun elinde değil nasip değilmiş çocuk olması. sevseydin zaten böyle düşünmezdin. Senin gibisini düşmanıma bile vermesin Rabbim
Bir sürü alternatif var tıpta adamı nasılda sattın hemen
Yok onunla evli kalmam benim imtihanım olacak Allah'ın bana vermiş olduğu yük, istemiyorum onu sağlık sorunları bitmiyordu şimdi de çocuğu olmuyor beni hak etmiyor
Ne yapmayı düşünüyorsun
Boşanmayı
Kendisi de hayatındaki insanın onun imtihanı olmasını yük olmasını istemez biraz gururu varsa
Anne olmakta önemli biyandan boşanmadan iyice düşün
Boşanıp başkasıyla evleneceğim işte çocuğu olan sorunsuz sağlıklı biriyle
Bundan sonra evleneceğin kişiyi iyice araştır tecrübe olmuştur sana çünkü kimse böyle bir muameleyi haketmez
Tam tersi senin çocuğun olmasaydı ve eşin seni bu sebepten bıraksaydı o zaman ne hissederdin? Sadece bunu düşünmeni istiyorum.
Çok zor durum ya ama çocuk sahibi olmak istiyorsan da devam etme yoksa hep suclayacaksın mutlu olamayacaksın..
Eşin adına gerçekten üzüldüm. Eşini hor görmen doğru değil bence bunu eşine düzgün bir şekilde anlatıp boşanmak isteyebilirsin. Evlatlık da edinebilirsiniz. Peki evlenirken de sağlık sorunları olduğunu bilip neden evlendin
Evlat edinirsiniz, tedavi yolları var onları denersiniz anne olmak için sadece kan bağı olmak zorunda değilsiniz ki. Ve düşünce yapınız çok kötü eşiniz adına üzüldüm bir düşünün sizin çocuğunuz olmasa esiniz sizi bırakır mıydı?
Zorunda değil ki*
beklentileriniz farklı ise yolları ayırın o zaman
iyi beslenirse ve hayvan gibi spor yaparsa kurtulur kısırlıktan. çinko magnezyum falan kullanması lazım
Şunu düşün kendin böyle bir durumda olsaydin esin seni terketseydi. Eğer birsey hissetmezdim dersen ayrıl.
Boşan bu kafayla adamın hayatını mahvetme bence, anne olmak için çok yol var ve baştan bildiğin sağlık sorunları sonradan sorun olmamalı normalde
Hadi seninde olmazsa da ilerde sen de bu sebeple terk edilirsen hiç mi vicdanın yok iyi gün kötü gün hastalık sağlık nasıl söz verdin yanına kalmaz güzel kardeşim yine de sen bilirsin
Şuraya yorum yazmaya vakit harcamaya bile değmez. Yazık bu kafana yazık!
Nasıl bir zihniyet ya alan da Rabbim veren de belli olmaz cocuk olmuyorsa vardır bunda Bi Hayr ya
Ne yapacaksın biriyle evlenip onu cocugu mu olacak sanıyorsun Rabbim verir mi bu düşünce olunca
Haklısın bir şey diyemem anne olmak istiyorsun
Maddi durumu iyi ise buna bir çözüm bulabilir misiniz bir bakın
Çözüm ne olacak erkekte sorun varsa çocuk asla olmaz kadında rahim olduğu için bi ihtimal var. Sperm bankasından mı alsınlar?😃
@hayallerdualaraa tüp bebek var kısırlık tedavisi bir sürü yöntem var araştırsınlar
Sevmediğin bir tom hastalığı varmış demenden belli e evlenirken boşuna iyi günde kötü günde demiyor insanlar bence de boşan sevmediğin insanları boşuna oyalamayın
Farklilik katarak olabilitsin
Kocani seviyosan
İlişkiye girmedigim için sevgilim beni aldatıp haklıyım diye üstte çıktı.