Güncellemeler
+1 yıl
esime aksam cok kirildigimi soyledim ozur dilerim dedi ama moralim cok bozuldu 10 dk surat yaptim agliyorum diyr bagirdi. Gecenlerde kendisi komsumda iki saat kaldim diye surat asti saatlerce. ikisi kiyaslanamaz bile benim hicbir seye hakkim yokmu dedim. Sabah sabah ugrastigimiz seye bak dedi gitti . Bende evden ciktim geldim baktim kahvalti hazirlamis ama gel yapalim demiyor beni gorunce o cikti gitti. Sabahtan beri sancin var mı nasilsin, dr yuruyus yap dedi cikalim vs demiyor napcam bu ad
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Normal değil. Destek olmasi gerek
Ben bile ins yakinda hamile olursam simdiden yapacagim nazlari düşünüyorum bile.
😀😃😄😆 icimi keyif kaplior
Normal değil saygısız böyle erkekler şanslı oluyor ama
Bir elimi tutma ufak bir destek goremedim cok kotu hissediyorum Şu an
En hassas olduğun zamanda birde başında durması lazım saygısız
Bende basimda durur sanmistim
Ne diyeyim bilemedim ki hamile kadınsın sonuçta günah sana
Böyle bir mal ile evli olmana üzüldüm
Bu da ders olsun abla bir çocuk yeter eşinin yaptığı hiç normal değil sonuçta onunda çocuğu sorumsuz davranmis
Evet 2. Asla dusunmuyorum
Normal değil ama vurdumduymaz insanlar için normal. Hayret ediyorum böyle insanlara...
kaç aylıksın doğumuna az kaldıysa bir kaç gün bebek erken gelmiş olabilir eğer doğuma daha varsa endişelenme
Bu konuda hiç bişey bilmiyorum
Bir elimi tutup az bir iki kelam edilmezmi yani cok tuhaf ne bilim baya kotu hissediyorum Şu an
Normal değil Aşkım bu nasıl bir Koca öyle bir şey olur mu ya yok başka birinden yaptın mi çocuğu
Galiba ben baskasinin karisiyim komsu olsam daha fazla destek olurdu Şu an
Sana söylim Bu Koçan seni çok çözecektir Benim ablam öyle oldu 5 tane çocuk doğdu ama babası hiç ilgilenmiyor ne var böyle insanlar çocuk doğurmaya Bunlar insan değil ya
Şu an 2. Bile dusunmuyorum her sey tamam ama bu bir ayri dokundu bana
Bana yazarmisin
normal değil ilk defa mı böyle davranıyor?
Hep tuhaf davranislari varda bu kadarida bana fazla tuhaf geldi
isteyerek mi yaptınız?
Evet
kötü olmuş kaç yıllık evlilik?
2
erken olmuş allahtan hayırlısını iste herkesin bir sınavı var kimisi dünyaya dalar kimisi eşi kimisi çocukları ile sınanır ne istediğine dikkat et yeter çocuklarına bir şey olmaz merak etme sen eşinle ara bulmaya çalış
Her konuda ben ara bulmaya calisiyorum kilini bile kipirdatmadigi yerlerde sirf ben cabaliyorum dedigim icin bana karsilik olsun diye sen napiyon ki ben cabaliyorum diyor. Saga dola soruyorum care ariyorum psikologlar dinliyorum akil ariyorum rahatsizliklarimi anlatmaya calisiyorum konusuyorum bunaliyor, susuyorum neyin var demiyor bir donus yapmiyor su durumda uyumaya gidiyor. Ben tek tarafli nasil ara bulcam ki
o zaman git dava aç %100 kazanırsın nafaka ödesin devlette çocuğa zaten yardım parası verir hiç bir şey olmaz eşinin umursamazlığı ile uğraşacağına çocuğunla uğraşırsın gerekirse tehdit et bu böyle yürümüyor yoksa boşanacağım de ağzını ara
Kanitlayamam ki herkesin icinde cok ilgiliymis gibi davraniyor yani yine canim cicim degil ama cok dusunuyor ustume titriyor gibi davraniyor ama basbasa kaliyoruz degisiyor yine kotu davranmiyor ama ilgi alaka yok gorundugu gibi yanimizda biri bana Şu an ilgi gosterseydi oda gostercekti ben bu durumu nasil ispatlicam. Esimi seviyorumda sadece duzelmesini istiyorum ama bu durumdda da boyleyse hic bir sey duzelmicek anlasilan. Bosanicam dersem bagrir cagrir sen sacmaliyosun gereksiz yere der cikar gider gercekten annemin evine gitsem korkutmak icin is ciddiye biner bu seferde
yalan mı söylüyorum sana diyeceksin ayrıca kanunlar çoğunlukla kadından yanadır illa kanıt gerekmiyor günümüzde en ufak bir durumda bile boşanma gerçekleşebiliyor istediği kadar bağırıp çağırsın oda aklını başına alacak
Kaldır adamı
Ne zaman simdimi
Evet doktora görün. Suyun geldi mi
Yok hayir
Kaç gün kaldı tam olarak
7 gun
Her an olabilir
Evet sanci girip cikiyor ddaha tam duzenli degil ama ilk soyledim ya es olarak bir destek isterdim neyse bir sey olursa kaldiririm bari tek basima agri cekeyim
Baskı oluyor mu altta
Oluyirdu Şu an gecti
Uzan kendini rahat bırak