Benim bir oğlum var 3yasina az kaldı eşim çok ilgisiz bir baba eve geliyor çocukla oturup etkinlik bir boyama ya da oyuncaklari ortaya döküp oynadığı bilmem hep ben yapıyorum tek başıma artık çok yoruldum ev yemek +çocuk dün tartıştık anca yatıyor yemeği yiyip maldan farkı yok siz olsanız neyapsiniz bu adama çocuğa karşı çok. ilgisiz işi zor değil yoruluyor filan desem bende sınırımi çizdim artık bendej yemek bekleme dedim kendimle ilgilenemiyorum cocukdan dolayı kafamı dinleyemiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBoşan çocuklar benim kırmızı çizgimdir öyle ki kendime koca değil çocuğuma baba olabileceğine bakarım karşı tarafta ilk başta. Erkek çocuğu hee türlü yarası olacak ama yine halleder ama kızın olsa onada öyle olsa o kız halledemez bunu beş para etmez insanın peşinde sevgi dilenir. Çocuğunu düşün boşa gitsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılSürekli oturup konuşuyorum mesela çocuğun istediği her şey alır ama babalık bundan ibaret değil ki oturup oyun oynamadikdan sonra onunla etkinlik yasa konuşmadikdan sonra kendine çeki düzen vermese yollarımi ayırmayı düşünuyorum kararında çok ciddiyim
En İyi Cevaplar
4 ayBenim babam denen pislik de aynı. Anneme de eve de bana da çok ilgisizdi. Otel gibi kullanırdı evi. Sadece uyuma yemek vs asla yüzüme bakmaz bir kere benle sohbet etmez oynamaz hep bağırır çağırır başından savardı pislik gider dışarda arkadaşlarıyla gezer tozardı. Tatile bile onlarla giderdi ama canım ezik annem boşanmadı hiç. Hala aynı tek babalığı üç kuruş para vermek başka bir halt yok. Hasta olsam peşime sapık takılsa umru değil herifin.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok benzer sebeplerden yataklari ayirali 6 ay oluyor, yemek her zaman yapmiyorum, kendime ve cocgumla ilgileniyorum, yan gelip yatiyorum umurumda bile degil esim
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılistiyomu peki, istiyosa performansı nasıl, ordadamı uğuşuk ve bencil?
0127 Yorumla
Soran+1 yılNe hizmetçi Olcam be eve temizlik geliyor bir tek oğlum ilgilenmiyom birde yemek onun için değil kendimiz için yapıyorum bir kere kocam bana muhtaç
Soran+1 yılBir tek oğlumla ilgileniyorum
Soran+1 yılTabi muhtaç aptal ev esyalar benim aptal kapının önüne koydugumda it gibi yalvardı bana yemeği her zaman yapmiyom. gerci arada dışardan soyluyom
Soran+1 yılKendisi boşanmak istiyom dediğimde yalvaran boşanmak istemeyen kendisi
Soran+1 yılKendisi boşanmak istemiyor
Cevap sahibi+1 yılyaw neden istesin? hiç bi işin ucundan tuttuğu yok.. sadece kalktımı s seni.. okadar..
Soran+1 yılSanki önüne birek çörekler yapiyorum koyuyorum sanıyon demi oğlumla biz yiyoruz oda kaliyor bir tabak önüne koyuyorsam bir yemek burnundan getiriyom bir kere ev işi yapmıyor dememdim oğlumla ilgilenmiyor dedim çok güzel para harcıyor istediğimizi alıyor yarı zaman disardan yioruz sadece oğluna karşı ilgizi bilip bilmeden yargılama ayi
Cevap sahibi+1 yıl🤷♂️işte.. bu yüzden dertlisin ya.. anladım ben seni.. ayrıca a yi ben değilim, kocan😉
Soran+1 yılYo yemek yapmiycam ki ayaklarimi uzatım çekirdek citiyom dışardan söyledim koçak eşek gibi çalışır bende yerim
Cevap sahibi+1 yılhahaaa... oda 2 nci çocuğu yapar.. dahada bezersin.. hahahaaa.. mutsuzsun işte, daha ne debelleşip laf yarıştırıyosun benimle?
Soran+1 yılEvet eşimle mutsuzum yalan soyluycek değilim severek evlendim ama yanlış ksiymis ama sen hizmetçi Filan sinirimi. bozdun
Cevap sahibi+1 yılkız diye yptım zaten.. biraz daha zaman ver, belki düzelir, düzelmezse icabına bakarsın
Soran+1 yılÖyle yapcam zaten...
Cevap sahibi+1 yılpeki... özgür ruhlu, zeki ve güçlü kızsın.. sen işini bilirsin
Soran+1 yılSende övüyonmu dovuyonmu belli değil önceden daha güçlüydüm aslında şimdi eskisi gibi değilim
Cevap sahibi+1 yılövüyorum.😀 güçlüsün.. kimseyede eyvallahın yok. bu iyi..
Soran+1 yılAynen öyle kendimi kimseye muhtaç hisetmiyorum eşim valahi kaç sefer dedim kapın önüne koydum😀 yalan soyluycek değilim senide tanımam kendisi yalvarıyor giriyor eve ben ona muhtaç değilim şimdi gitse boşanma davası açsa yok açma demem mesela ben ayaklarımın üzerinde duracak yasdayim oğlum için obenim enkiymetlim
Cevap sahibi+1 yılbıcır bıcır, enerji dolu , kafa kızsın aslında. oturmak sana görede değil.. erken evlenmişsin.
Cevap sahibi+1 yıloğlun bi yana.. dünya bi yana.. haliyle.. baktın olmuyor, tak sepeti koluna..
Soran+1 yılEvet ya erken evledim çocuk var ya sınav hazirlaniyorum ondan çalışmiyorum hayat şartları farklı giderrse gireriz ise skinti yok şimdi oğlum büyüsun istiyrum sonra mesleğime basliyim kreşe veririm
Cevap sahibi+1 yılsen varya bu azimle her işi başarırsın... bak demekki sürekli aklı s mde olan biri diilim😀
Cevap sahibi+1 yılhazırlan sınava.. helal valla.. yap.
Soran+1 yılSen ne iş yapiyon peki? Anca kızlar soruyor millet yazıp sinirlendiriyonmu tek amacın bunu
Cevap sahibi+1 yılbaskı, dayatma, zorlama sana göre değil. kimse sana zorla bişii yaptıramaz. anca sen istersen herşeyi yaparsın.. dimi?
Soran+1 yılOylesin kusura bakma biraz belli yas kaç dayı?
Cevap sahibi+1 yılhahahah.. akıl yaştamı? dayı dedin olayı bitirdin zaten🤷♂️
Soran+1 yılBenim istemedim bir şey evet kimse zorl bana yaptıramaz
Soran+1 yılNedeseydim amcami deseydim
Cevap sahibi+1 yılbak aklın şeyinde diyosun ama az çok insanlarıda tanıyorum dimi😀
Cevap sahibi+1 yılhahaha.. hiçbşii deme istersen..
Soran+1 yılNe malum beni tamidagin belki bir eski arkdasim sin kanitla?
Soran+1 yılİsim ne?
Cevap sahibi+1 yılokadar iyimi alaliz ettim..😅😅yok valla.. tanımam etmem.. tecrübe🤷♂️amcayım ya😅
Soran+1 yılHe dayı yak sigara kendine gel
Cevap sahibi+1 yılhahahaa, seni tkip eden 23. kişi oldumm.. bak.. çıkıcam tekrar
Soran+1 yılÇık takipden sanki senin takibine çok ihityacim vardı
Cevap sahibi+1 yılpardon 11.
Soran+1 yılBen kabul etmediğim için az takipçim ki istesem çok yaparım takıntılı değilim yani az olsun
Cevap sahibi+1 yılçıktım zaten.. benim sadece 1.. edenim, ettiğim... neyse.. son lafından sonra konuşmamızın anlamı yok
Soran+1 yılYol al ikile.
Cevap sahibi+1 yılzaten isteğe gerek yok. kapın açık, isteyen takip eder seni. kabul etmemem lüksün yok
Cevap sahibi+1 yılbye bye
Cevap sahibi+1 yılkapın çok açık. kapat.. önüne geleni alma içeri. iğnede fayda etmez..
Soran+1 yılKapın çok açık derken ne demek istiyorsun anlamadım?
Soran+1 yılNe diyon anlamiyom senimi engelemisin malmisin nesin kimsin?
Soran+1 yılAdı sensin haddini bil
Soran+1 yılNeyin acısı çıkacakmış çocuğumu katma bence
Cevap sahibi+1 yılkattım bile.2 güne kalmaz ahım tutar. izlevegör
Soran+1 yılKöpeğin duası kabul olsaydı kökden kemik yagirdigunah alıyorsan vebali senden küfürlü içerik yüzüne bende uyarı yerdim ben seni şikayet etmedim kış
Soran+1 yılKüçük bir çocuğun günahını aldın perişan ol inşallah
Cevap sahibi+1 yılönce Türkçeni düzelt kökten değil gökten. yazık sana acınacak haldesin ve bunun sende farkındasın. yaşıtların ne halde, bide sen şu haline bak..
Cevap sahibi+1 yılengellemen gerçekleri değiştirmez. sokak jarbonuyla konuşmakta sana değer katmaz.
Cevap sahibi+1 yılkendi kendine halleniyosun
Cevap sahibi+1 yılhadi yazma bana artık.. sen çekirdek çıtla, yaptığın en iyi iş o
Soran+1 yılSenin yasitlarinda torun tombalak seviyor sende burada kendinden yaşça küçük bir kıza yazıyorsun çok şükür yatislarimdan daha iyi yerlerdeyim
Soran+1 yılSeninde en sevdiğin iş klavye yazmak
Soran+1 yılBenim türkcem gayet güzel.
Soran+1 yılHicde acınası bir halim yok param var huzurum var para oldukdan sonra o huzur alınır merak etme
Cevap sahibi+1 yıliki gündür durdun durdun bana şimdimi laf yetiştiriyosun... bak ne güzel konuşmaya başlamıştık.. bir anda çirkinleştin, hadi yol al demeler falan , sie. ler falan?
Cevap sahibi+1 yılparan olsa bile iç huzurun yok. bunu anladık. boşuna masal anlatma..
Cevap sahibi+1 yılhem faha neden bana yazıyosunki. dengesiz kız. ortada sebep yokken engelledin yaw🤷♂️yazma desen yazmazdım zaten, meraklı değilim..
Soran+1 yılSen merak etme ben parayla huzur bulurum istediklerimi alıyım gidiyim bir de alışveriş ediyim huzurum nasıl da geliyor
Soran+1 yılAynen artık yazma dediklerime cevap verme
Soran+1 yıl2gundur musayit değildim anca geldim
Soran+1 yılİç huzurum yerine gelir merak etme sen
Cevap sahibi+1 yılyazmadım zaten🤷♂️bak gene sen başlattın.. tamam yazmam.. alışveriş yap, geçici çözüm olur.
Cevap sahibi+1 yılsürekli hakaret edip insanı çileden çıkarıyosun.. ben bi başlarsam, üzülürsün.
Soran+1 yılSen sanki çok mutlusun mutlu olsan burada olmasın merak etme amcaacigim
Cevap sahibi+1 yılyaw tamam huzurlu ol. he hee.. mutluda ol.. neden kötü olmanı istiimki?🤷♂️ ama.. ben anladım seni.. merak etme.
Soran+1 yılBende seni anladım bir işin bile yok anca klavye yazmayı bilin başka bir şeye yaramanteneke
Cevap sahibi+1 yılamcan sana kurban olsun😅 canımsın.
Soran+1 yılBirde korkaksin gizli üye adında hesap aciyon
Cevap sahibi+1 yılah bi tanısan. işim var mı yokmu, ne iş yaparım, kazancım ne..😀gerek yok.. uzlaşmacı kız diilsin.. bi iyi, bi kmtüdün. begatif enerji yüklü ve kavgacısın. hep hakaret🤷♂️
Cevap sahibi+1 yılyoo mmesaj atacaktım sana kapalı 🤷♂️
Soran+1 yılİsin olsa burada gezmesin hehe sus
Cevap sahibi+1 yılpff. ikimizde işsiziz demek 😅😅😅
Soran+1 yılYo benim bir isim var çocuk yüzüne duruyom dayı isde
Cevap sahibi+1 yılpeki dayı😀 tamam ozaman, boş vaktini geçirecek başka birini bul ozaman
Soran+1 yılGerek yok bulmama hiç gerek yok
Cevap sahibi+1 yılhangi şehirdesin sen?
Soran+1 yılGayseri
Cevap sahibi+1 yılhee bana taktın yani? baskasına gerek yok
Cevap sahibi+1 yılbelli + uyanık kızsın
Soran+1 yılCevap verme engele olur biter ben yazmicaktim lafın altına kalmayı sevmem ben ondan
Soran+1 yılSen hangi sehir
Cevap sahibi+1 yılben çocuk muyum neden engelliyim üstelik en son iki gün önce konuştuk ayrıca engelleyen de sensin sebep yokken
Cevap sahibi+1 yılbursa
Soran+1 yılBen engellidim geri açtım saniye içinde onlaflar sana yediriyim diye...
Cevap sahibi+1 yılaslında bu agresif kişiliğinin altında çok tatlı bir kız yatıyor ama işte 🤷♂️ atarlı giderli olman da güzel ama bir de şunu yerinde yapsan
Cevap sahibi+1 yılçocuk gibi engellemene gerek yoktu, yazma deseydin yazmazdım bir sebep yoktu üstelik
Soran+1 yılHuyum kurusun
Cevap sahibi+1 yılkendi kendini koruyuculuk açısından zaman zaman işe yarayabilir ama, eminim öyle bir kız değilsin, hiç dünyan geniş, ve aslında duygusal bir kızsın. ama o beni ilgilendirmiyor. çünkü dengesizsin iyi konuşurken bir anda yol al diyebiliyorsun o da bana uygun bir karşı kişilik değil
Soran+1 yılEngelememedim nedeni oğluma laf söyledin benim ince cizgim ve birde küçük bir çocuğa sen beddua ettin
Cevap sahibi+1 yılondan önce engellemiştin ya neyse ne zaman ne yaptığını bir önemi yok ben çocuğuna beddua etmedim yazarken anlamsal olarak çok şey değişebilir sen ne demek istediğimi anlamayıp kendi anlamak istediğini anladığın için öyle oldu
Cevap sahibi+1 yılneyse ya bunları konuşmanın bir anlamı yok tamam konuştun, rahatladın içindekini yazdın 15 dakikadır
Soran+1 yılOndan önce engelemedim sende biraz yalancılık da var
Cevap sahibi+1 yılcanım benim bak yine hakaret ediyorsun ithamda bulunuyorsun ben yalancı bir adam değilim çevremde de böyle bilinirim gtm başım oynamaz merak etme
Soran+1 yılBelli oynamadı halı buysa oynasa ne olur acaba yas kaçsenin
Cevap sahibi+1 yılBursa'dan istediğin bir şey varsa yollayayım, yoksa sohbet etmek konusunda sana güvenemiyorum bir türlü o yüzden keselim burada efendi efendi
Soran+1 yılEvlimisin dulmusun?
Cevap sahibi+1 yılçok zeki kızsın, çaktırmadan beni tanıma amaçlı sorular sıkıştırıyorsun araya
Cevap sahibi+1 yılamca dedin ya yaşın ne önemi var amcaysam amcayım, dayıysam dayıyım🤷♂️
Cevap sahibi+1 yılişte bak senin sorularına cevap vermek eline birçok koz vermek demek, ondan sonra her verdiğin cevabı aleyhe delil olarak kullanabilirsin.
Soran+1 yılSende ama cesaret yok soyluyemiyon bende olan sende yok 25.35 yas arasisin sen benim yaşım 20 ben söylüyorum ama
Cevap sahibi+1 yılben biliyorum ki üç satır yazışmamızda bile , buna rağmen, seni birazcık doğru açıdan tanıyabilmiş olmam. bunu sen de gördüğün için belki şaşırdın
Soran+1 yılNiye sen psikologmusun. insanlari analiz ediyorsun?
Cevap sahibi+1 yılamcan olmam için 25 35 olmam az olur.. neyse boş ver akıl yaşta değil baştadır
Cevap sahibi+1 yılsorunu beğeneceğim o beğenen kişi benim olur mu?
Cevap sahibi+1 yılayrıca verilen telkinde, fikirde , soruna cevap olması gereken neyse.. bunun yaşla da bir alakası yok.
Cevap sahibi+1 yılMikrososyoloji üzerine eğitim aldım. o nedir dersen aç internetten bak
Soran+1 yılDevede boy var akıl olmadikdan sonra seninki o hesap😀 ağzın bozuk senin belden aş...
Soran+1 yılCalisiyor
Cevap sahibi+1 yılbak yine bozdun kendini bi anda. benden aşağı ağzın yok ama gerekirse kralını konuşurum
Cevap sahibi+1 yılağzım*
Soran+1 yılNeyse ya Bursa'da bir şey istemem daha fazla konusmuycam görüşürz
Cevap sahibi+1 yılayrıca uygulamadada iyiiyimdir.. boş konuşmam
Soran+1 yılBen mutsuzum sen mutsuz insanlar la konuşma ne gerek var
Soran+1 yılMutlu insan karla konuş bana güvenme açısına gelirsek ister güven ister güvenle sana kalmis
Cevap sahibi+1 yılneyse.. napalım? konuşmayı keselim. senin yanar döner hallerin bana göre değil
Soran+1 yılBb
Cevap sahibi+1 yılmesele mutlu ya da mutsuz olman değil.. önemli olan doğru iletişim.. yoksa sana mutsuzsun bi başkasına mutlu gözüyle bakmadım ki 🤷♂️
Cevap sahibi+1 yıl👋💐
Soran+1 yılBak ben lafı kestiriyorum sen konuşmak istiyorsun benle😀
Cevap sahibi+1 yıldaha fazla konuşmıcam, görüşürüz , bb... ne yaaaa🤣🤣görüşüceezmiki😅
Soran+1 yılAman aman görüsmuyek
Cevap sahibi+1 yıltamam kurban😀 bye bye.. gayseriye selam olsun
Soran+1 yılA. s
Gizli Üye(18-24)+1 yılAbla sen kaç yaşındasın da çocuğun 3 yaşına giriyor
04 Yorumla
Soran+1 yıl20 yaşındayım şu an 2.5 yaşında yani az kaldı 3girmesine
Cevap sahibi+1 yılBoşanmayı düşünüyor musun
Soran+1 yılBöyle devam ederse evet
Cevap sahibi+1 yılO zaman açık açık konuş böyle ilgisiz olursan boşanırım de
+1 yılPeki size karşı ilgisi nasıl?
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 856 cevap paylaştı.
+1 yılZor büyür
10 Yorumla
+1 yılSana karşı?
02 Yorumla
Soran+1 yılBana karşıda aynı
- +1 yıl
Bi şapkanı önüne koy derim ihmal ediyor mu se
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi