Devam ederim.
Hayır boşanırım.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aman çocukları incitmeyelim diye çoktan bitmiş bir evliliği yürütmeye çalışmak beyin ölümü gerçekleşmiş bir hastaya reanimasyon yapmaya benzer. Aslında çocukları üzmeyelim derken tersini yapıyorlar. Zoraki yürütülen evliliklerde hep mutsuzluk çatışma ve buda ister istemez çocuklara yansıyo. Yani çocuklara iyilik değil kötülük yapmış oluyorlar sonuçta
Kar zarar hesabı yaparım. Bana saygısızlık, ihanet , zarar ve huzursuzluk yaşatmadığı sürede beni koruyup kolluyorsa ve çocuklarımı seviyorsa ve çok iyi bir baba ise evli kalırım
Cevap
18Cevap
Hayır boşanırım.
İlla birbirine tutkulu bir şekilde aşık olmak zorunda değil insanlar, mantık evliliği de yapmış olabilirler ama evlilikte en azından sevgi, saygı olmalı ya yoksa bu tartışmalara neden olur ve dolayısıyla çocuğun geleceğini etkiler.
Sevgisiz huzursuz ortamda, yetişen cocuk sağlıklı bir birey olmaz, sevgisizlik onlara da yansıyor, en güzeli medeni şekilde yolları ayırmak.
Ettirmem çocuğunu da verir ikisini birden postalarım. Adama olan sevgim biterse çocuğunu da sevmem
Kesinlikle devam ettirmem. Öyle evliliklerde ailedeki sorunlar çocukların yetişmesinde çok büyük yer ediyor. Sorunlu çocuklar ortaya çıkarıyor.
Hayır boşanırım sevgisiz evde büyüyen çocuk ilerde olumsuz etkilenir birbirine sevgi duymayan insan çocuğuna nasıl sevgi göstersin
Sevgisiz bir ortamda çocuk büyütmek daha büyük bir hata olur. Böyle bir durumda ayrılmak en doğrusu.
Sevgi bitmişse zaten o evlilik başından beri yanlıştır öyle olsa bile devam ederim çocuğum için
elim devam ederime gitti a*k devam ettirmem kesinlikle
Sırf çocuk için devam edilmez. Sırf çocuk için bitirilir.
Devam etmezdim. Bu durum başta kendime ve sonra ailedeki herkese haksızlık olurdu.
Devam ederim ama arada saygı varsa düzelme durumu varsa
Aramızda şiddetli geçimsizlik yoksa saygı değerini hala taşıyorsak çabalarım.
Çocuk için devam ediliyor fakat bu durum çocuğa daha çok zarar veriyorsa tekrar düşünülmeli.
Mutsuz ebeveynlerle büyüyecek çocuk be gerek var
Cocuk farkli birsey ama sevginin bittigi bir iliskide beklemek bana göre degil
Evet devam ediyorum sırf çocuklar için
Allah bağışlasın abla
@uyanmakzorundayiz teşekkür ederim Allah razı olsun
Amin cümlemizden abla
Van'dan selamlar ser cewa abla
Ederim sırf çocuk için
Hayır boşanırım
Çocuklar daha önemli. katlanırım.
Hayır ama velayet için her şeyi yaparım o kesin.
Hayır çocuğuma da yazık olur
Gidebildikçe devam ederim
Şartlar ve duruma bağlı
Hayır boşanirim.
ettirmem
Hayır
Zor karar
O çocuğa o acıyı yaşatmam
ömrümü harcayamam
Boşanırım
Devam ederim
hayır istemem onun