AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
141Cevap
Kendini hazır hissediyosan guveniyosan olabilir ama eşin haklı sanki. Biraz birbirinize vakit ayırın bence
Sen istedikten sonra olabilir benim halamın kızı da 2 defa doğum yaptı erken yaşta bence daha güzel
Evliliğin tadını çıkarın çocuk olunca herset ona odaklı gelişir eşin hakli bir süre doyasıya ilişki yaşamak iyi olur
Kız 20 yaşında ne anneliği? Bu neyin acelesi biraz daha evliliğin süresi geçsin yeni evlilikte hemen çocuk yapmak bile saçma aq
20 çok erken sonra pişman olursun anne olmak çok fedakarlık yapmak gerektirir gençliğin çocuk bakmakla geçer sakın yapma
Sağlıklı bir evliliğin devamlılığı için ilk 1 yıllık süreçte çocuk yapmamak en doğru ve mantıklı bir karardır benim görüşüm.
Eşin olgun davranıp doğru söylemiş. Birlikteliğinizin tadını çıkarın. Çocuk için en az 1 yıl bekle bence.
Zaten genç yaşta evlenmişsin biraz daha bekelyip anneliğe kendini psikolojik olarak da hazırlayıp öyle düşünebilirsin
Çocuk değilsin ki sem bilirsin ben yerinde olsam İlk eşimi tanırım evlendikten sonra bi 2 yıl sonra çocuk olur
Küçük görüyorsa o zaman niye evlendi? 😃 bunların işi gücü egosunu tatmin etmek. Oysa evlilikte yaşın detaya girmemesi gerekiyor
Evlendiğin yaştan ziyade evlilikte biraz zaman geçmesini beklemek lazım. Eşler birbirini iyice tanımalı.
Bi 4-5 yıl birbirinizi daha da tanıyın ve eğlenin gezin tozun sonra yaparsınız bence böyle daha sağlıklı olur
Senin için dha çok erken çocuk isteyebilirsin ama sonradan pişman olursun bi evliliğinizin tadını çıkartın dha yaşın genç yaparsın
Sen gerçekten daha çok küçüksün neden bu yaşta evlendin ki?
Her şeyi düzene sokun öyle çocuk yapın
Bence biraz eşinle vakit geçir gezin tozun gençliğinin tadını çıkar ilerleyen zamanlarda yaparsın çocuğu
daha gençsin, ben olsam da aynı şeyi düşünürüm. Öncelikle vaktinizi iyi değerlendirin ve evlilikten 2 yıl sonrası çocuk düşünülebilir.
Çocuk olduktan sonra asla geriye dönüş yoktur o yüzden biraz zaman geçmesi gerektiğini düşünüyordur, biraz daha olgunlaşmani.
cocuk yapmaya küçük ama yataga atinca buyuk oda iyiymis
Saçmalama bence dunya ne halde böyle bir dünyaya çocuk yapmazdm şimdiki aklım olsa bu nesil nuuklleer savaş gorecek gibi geliyor bana. Keske çocuk yapmasaydm
acele etme şu an ki evlilikler pamuk iğliğine bağlı erken henüz aynı evde bi 3-5 sene birbirinizi iyice tanıyın derim ben
Bende 19 yaşında nisanliyim nisnali olmama rağmen nisnalim şimdiden istiyo ben hazır dglm her gece bu konu hakinda tartışıyoruz bence erken eşimin beni anlayışla karşılamasını bekliyorm bizimde tam tersi keşke benim esimde böyle düşünse 🥹
Kocana guveniyosan aradan bitane çıkart geç ndjxjx
Öyle kolay ki teyze
çocuk bence gereksiz sorumluluk bende istemiyorum eşimle aramızdaki tek problem o
enin yaşın küçük ama kocanın yaşı da yerinde durmuyor
Sakın. Doya doya birbirinizi tanıyın, olgunlaşın, gezin tozun. Acelesi yok bunun.
Senin için erken daha yıpratma kendini benim eşimde istemişti senin için erken benim için sorun yok dedim kendini yıpratma dedim anlayışla karşıladı biraz zaman geçince yapacağız o da senin gibi
Bu aranızda verebileceğiniz bir karar. Kimseden etkilenmeden sadece eşinle karar ver.
2 sene sonra yap bi gez toz keyfini alll valla ben öyle yapardım 😂😂
Kendine biraz daha zaman ayır. Çok erken olduğunu düşünüyorum
Sen niye bu kadar erken evlendin önce oni sormak istiyorum. Ne acelen vardı.
Sanane milletten erken filan değil tam yaşı
Sende tek tabancasın sanırım
Kim
çok erken çocuk yapman için büyük sorumluluk istiyor
Bence bırak birazcık evliliğin tadını çıkarın hemen çocuk olunca yıpranırsınız
Kafanizda ne varsa o olun allah herkesin yuzene gulsun
Çok hakli. Ya bu kadar acele etmenin anlamı var mı?
Evlenirken küçük değilsin çocuğa gelince mi küçüksün
Gönderin eşinizi alsın marketten bi kaç tane canım
Çocuk icin asla acele etmeyin daha yasiniz genc once bir hayatinizi yasayin evliliginiz once bir otursun ondan sonra olur zaten hersey nasip kısmet
Aile içi gelir durumunuza göre çocuk sahibi olunuz.
Bence eşin kesinlikle haklı biraz evliliğine alış adapte ol çocuğa Şu an yetemeyebilirsin. Lafımı lütfen yanlış anlama her yaşta ilk çocuğun olduğunda bilgisiz toy olucaksin ama gerçekten çok küçüksün
İlk eşim 20 yaşında anne olmuştu. Erken çocuk sahibi olmak iyidir.
Dene bence belki hemen çocuğunuz olmaz tedavi süreci geçirmen gerekiyordur. 3 yıl sonra anne olmaya hazır hissettin diyelim hadi çocuğunuz olmazsa? 7-8 yıl tedavi süreci geçirenler var. Bu defa da geç kalırsınız
sen deforme olma diye söylüyor hemen pörsüme diye
adam biraz senin tadını çıkarsın
Yapma 4-5 sene sonra yapın. Birbirinizi iyi tanıyın müştereklerde ne kadar pozitifsiniz işi aceleye getirmeyin çocuğa yazık olmasın. Korunmalı istediğiniz kadar birlikte olun ama çocuk işi çok ağır sorumluluk gerektirir.
Ben senden 2 yaş büyüğüm ama evlenmedim evde kaldım galiba ama yaşın daha erken eşine alış onu yakından tanı ailesine alış ondan sonra hazır hissettiğinde ister yaparsınız ister yapmazsiniz ama erken karar vermeyin
Asla ne alaka
Yaşı 20 çünkü o yaşta çocuk yapıp ta eşiyle anlaşamadığı zaman ne olucak bunu düşündünüz mü?
Ben sizinle ilgili kısma dedim asla diye, niye evde kalasınız, 22 dediğin ne ki
Asla diye bı cümle krumadim ki
22 de erken ama yani çoğu arkadaşlarım evlendiler bile
Evde kalmadınız ne alaka dedim
Ya siz niye bu kadar takildiniz evlenmedim nebilim nasip kısmet bu işler ya
Öyle
2 3 sene gezin dolaşın. Birbirinizle vakit geçirin. Çünkü çocuk olunca bunların olması zor. Sana en büyük tavsiyem bu 2 3 sene icinde çocuk psikolojisi hakkında kitaplar oku. Bilgiler edin. Bende ayın 16 sinda 20 olucM. Daha çok gençsin
kesinlikle hayir o cocuktan sonra bir daha asla esinizle cocuksuz basbasa bir cift olamayacaksiniz biraz bu zamanlarin tadini cikarmalisiniz cocuk her an yapılir zaten yasiniz erken zamaninin gecmesine cok var
Sen hazır hissediyorsan ve bebek dünyaya geldikten sonra tüm sorumluluğunu alabiliyorsanız bence yapılabilir 🤭
Daha yeni evlisin. Ilk önce evliliginizin tadini cikarin gezin tozun. Zamani geldiginde yani ne zaman hazir hissediyorsaniz (ikinizde) olur yani.
Inan bu anin tadini cikar cocuk olunca bin ton stresler basliyor
Eşiniz haklı bu konuda acele etmeyiniz. Anlık bir istekle sonradan depresyona girebilirsiniz. Bebek bakmak kolay değil her insan psikolojisi bunu kaldırmaz. Zamana bırak ve yeni evliliğinin tadını çıkarmaya bakın. Çocuk olunca bunları ararsınız.
Bence beklemen daha mantıklı olur eşine hak verdim desem de vermedim desem de yalan olur çocuksun sen demesi hoş bir itham olmamış fakat daha gençsin ve eşinle bu zamanların tadını çıkar çocuk olunca her şey çok değişecek
haklı olabilir en azından 3-4 sene bekle bence o sırada gez rahat rahat takıl çevremden dinlediğim kadarıyla gezmek eğlenmek cocukla zor oluyor ayrica bu pahalilikta bir cocugun bile masrafi aileyi aşabiliyor iyi düşünün derim
Evlilik 5 yilda tam oturuyor yasin daha çok genc biraz zman gecsin birbirinizi iyi taniyin sonra cocuk olur esiniz dogru demis biraz evligin duzeni alis sonra
20 yaşındayım 2 çocuğum var erken evlendim seninle beraber büyümeleri güzel ama yüküde ağır çünkü tam gezme tozma yaşı bı kaç sene bekleyip çalışıp birikim yaptıktan sonra çocuk düşünebilirsin bence
yiyin için gezin delirdinizmi çocuk zırzırı çekiceeniz 😂😂
Şu an aynı yaştayız seninle yerinde olsam birkaç sene beklerdim evliliğin gidişatı da belli olur hem eşin de aynı şeyi söylemiş
Sevişin kanki.. bir kaç sene sonra yapın bence 🤷♂️
En başında bu sizin aranızdaki bir mesele yani bize sormanınız doğru olup olmadığını tartışmalıyız ama neyse, sen yine de unutma kim ne dersin kendi tercih ve isteklerin doğrusunda ilerle.
Evlenmeden önce her şey düşünülmeli bence şu an evlensem çocuk sıkıntı olur mu flan diye yok olmaz dediğin yaştaysan evlenirsin yaşın çocuk için küçükse neden evlendin biraz tuhaf
ablacım eşin haklı çocuk yapmak için çok gençsin ben şahsen 20 yaşında doğurdum çocuğumu çok pişmanımmelsiayı büyütmek yerine kariyer yapıp gezseydim şu an bülent Ersoy olmuştum
Yapmalısın 6 yıllık evliyim olmuyor doktora gideceğiz artık
Ne bu acele