3,5 yaşında bir kızım var. Tabii ki kızımı çok seviyorum. Ama ne zaman kocamı öpsem ya da elini tutsam aramıza giriyor. Ayrılın diye bağırıyor, çığlık atıyor ve ağlıyor. Böyle yapınca kocamın hoşuna gittiğinin farkındayım bunu çok sevimli buluyor ve ilgisi ona dönüyor onu öpüyor veya elini tutuyor, göz yaşlarını siliyor. Kısaca ben dışarı da kalmış hissediyorum ve kocamı özlüyorum. Ona böyle hissettiğimi söylemedim. Anlayışlı biridir kızmayacağını vs biliyorum. Ama davranışlarına dikkat edeceğine de eminim. Yani ben dedim diye kızımıza olan ilgisi eksilsin de istemiyorum. Sorun benim zaten farkındayım ama nasıl üstesinden gelebilirim. Aynı şeyleri yaşayan var mı? Ya da eşiniz böyle düşünse sizinle paylaşmasını ister miydiniz paylaşsa ne yapardınız?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kiskaniyormusun kocandan😵💫😵💫😵💫😵💫😵💫
Normal degilsin kesinkle normal degilsin tedavi ol hanimefendi
Bende farkındayım aslında😅 ama pikoloğa gitmek için konuyu kocamla paylaşmam gerek önce. Fakat yukarıda da belirttiğim gibi kocamın davranışlarına dikkat etme ihtiyacı hissetmesini de istemiyorum. O yüzden önce buraya yazdım ki benimle aynı şeyi yaşayan biri varsa nasıl üstesinden gelmiş bir tavsiye alayım diye. Eğer öneriniz yoksa yazmanıza gerek yok. Özellikle de böyle kırıcı bi eleştiri de bulunacaksanız.
Ablacim kiskanma kiskanma ikiside senin kizinda senin kocanda senin
Neyini kiskaniyorsun Allah askina ya
Kocan baba kizini elbet sevecek ona sevgi verecek sende bi annesin sende kizini sevecek sevgi vereceksin bunlar doğal seyler
Kendinizi durduk yere sorun yaratmayin
Elbette bende kızımı çok seviyorum. Başka birine de yazdım kocam işi sebebiyle bize çok vakit ayıramıyor. Kızım hele bebek olması nedeniyle hiç anlamıyor babası neden evde yanımızda değil. Onun da babasını çok özlediğinin ve ilgi istediğinin farkındayım. Ben sizin söylediğiniz şeylerin aksini kesinlikle düşünmüyorum. Ama bi burukluk bi eksiklik hissediyorum kendi içimde bilmem anlatabildim mi? Aynı şeyi tecrübe etmediyseniz empati kurabileceğinizi pek sanmıyorum. Çünkü bu başıma gelmeden önce bende böyle bi şey duysam ne saçmalıyo bu kadın derdim 😅
haklısınız bence babası güzel bir dille kıskanmaması gerektiğini söylerse sorun çözülür :)
İnsan kizini kiskanmamali ya bu durumu kabullenmelisin.
Sana zaman ayirmiyormu
İşi bütün gününü alıyor ne yazık ki bir tek akşamları ve pazar günleri birbirimizi görüyoruz. Ama bütün gün çalıştığından haliyle akşamları da çok yorgun oluyor. Yine de kızımıza da benimle de elinden geldiğince vakit geçiriyor. Fakat geceleri uyuyor bilmem anlatabildim mi 😳 O yüzden istemeden de olsa beni biraz ihmal ettiğini söyleyebilirim. Mesela yarın yılbaşını evde geçireceğiz. Annesi sağolsun kızımıza bakacak ama böyle işte çok ara sıra baş başa kalabiliyoruz.
Cocuk bir az buyusun duzelir
Valla sorun çocukta değil bende de ben nasıl düzeleceğim onu bilemiyorum 😅
Senlik degil. Ilgisiz kalmissin sadece
Evet kuzum valla öyle ama kocamı da suçlayamam adam elinden geleni yapıyor çıkmaza girdim valla. Psikoloğa gitmem gerekte kocama söylemem gerek tabii öyle gizli saklı olmaz😔
Gerek degil bence. Cocuk buyusun duzelicek. Psikolok ne diyicek sanki. Diyicek git kocana soyle zaman ayırsın sana
Genel olarak çocuklar öyle
Evet çocuk bu tabii ki böyle olacak bende farkındayım. Ben zaten kendi görüşümü nasıl değiştirebilirim onu öğrenmeye çalışıyorum.
psikoloğa giderek düzeltilebilir bu durum
Tedavi olmalısın
delisin 😃😃