Bebek gece huzursuzdu uyandi uyumadi 2 saat önce eşim uyusun uyuruz dedi bebeği sakinleştirdi neyse birtürlü uyumadi , sonra eşimi yatak odasina cağirdim yanımıza uzandi ama işte uyuya kaldi eşim cocuk 1 yaşinda hala uyumadi neyse eşime beni şimdi tek mi birakcan dedim napim aşkim uyudum ben dedi neyse cocuk hiç durmadi ağlama krizi tuttu beni cocuk kucağima aldim eşim yanımda yatiyor cocuk eşime zipladi eşimde korktu galiba noluyor ya diye bağirdi bakti çocuk ya niye tutmuyorsun diye bağirip cikti odadan oturma odasina ya Ztn zor geçiyor benim için boşanmayi düşünüyorum abartiyormuyum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHayır abartmıyorsun sadece ağrılı bir süreçten geçiyorsun. Lohusalık depresyonu neden bir illet var dikkat et! Yani insanların çoğu sabırsız oluyor bebek işi de sabır ister. Destek oluyordur ama sana az geliyor olabilir negatif değil pozitif bak! Eşin işe gidiyordur iş stresi sonra geldiğinde bebek durmaz ses gürültü huzursuzluk vb hisler olur. Eşin ile sık sık dertleş ve güzel anlarınızı dile getirin. Hep olumlu düşün
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılBoşanacaksan niye evleniyon üzerine bir de çocuk yapıyon çocuk olmadan boşanacaktın çocugun ne suçu var senin yardım alman gerekiyor niyeyse bu türk millet boşanmak için evlenmez ama boşanırlar lafa gelince hersey olurlar icraata gelince göremezsin o laflar nereye gidiyor belli olmuyor bu türk milleti asla düzelmeyecek
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
14Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence sen her seyi cok abartan yeni nesil annelerdensin. Cocugu tembelliğinize alet edip bir de adama dirdir ediyorsunuz sonra da herkesi bıktırıyorsunuz. Sizin gibilere tavsiye de verilmiyor cunku dinlemiyorsunuz sadece oflayıp pofluyorsunuz. Gidip ebeveyn eğitimi al. Eşini zorlama once kendin al. Bul araştır ama onu da yapmazsin sen simdi bizim bulup seni ittire ittire goturmemiz lazim. Cunku sadece kendinize zarar vermiyorsunuz bir suru insan sizin yuzunuzden zarar gorecek aslinda. Neyse bu konuya girmicem. Cok tehlikelisiniz. Bunu tamamen konusma tarzindan ve konustugun iceriklerden anladim. O kadar cok belli ki aslinda ama dedigim gibi tavsiye verilmek tutup kolundan zorla eğitime goturmek gerekiyor Acayip takintilisin sa
51 Yorumla
Soran+1 yılEşimde diyor takintilisin çok abarityorsun olaylari diyoe ama şöyle eşim bana hep çok yardım eder ama şimdi 1 hadta geçti uyumak istiyor azarliyor beni aileci oldu korumuyor yani zorlaniyorum artık onsuz ve çok sıkılmaya başladim özledim de ne yapicam bilmiyorum ya adama bi haller oldu
Boşanmak mı? Bunun için boşanılır mı iyi misin sen? Evlilikte aynı evin içinde böyle şeyler olur yani hatta daha kötüsü olur ama o an hemen boşanmayı düşünmek saçma ötesi.. en ufak şeyde boşanmayı bırakın ya, dört dörtlük evlilik yok ki... o an patlayası gelmiş patlamış kızmış bu gayet normal yani..
11 Yorumla
Soran+1 yılAma aşkom bunarlaer çok tartişiyoruz neyse 1 haftayı geçti adam biktim dedi benle olmak istemiyor ilgi yok bir şey yok normalde bana çok yardık eder elim ayağim kendisi şimdi hem sıkıldım hem yoruldum artık eskisi gibi klmasini istiyorum uyumak istiyor sürekli azarliyor ya ne yapcam bilmiyorum benimde sabrim kalmadi ve birde aileci oldu ya
+1 yılHerkesin eşref saati oluyor, bu dönemlerde bu şekilde olmaniz çok doğal... ileride düzelir bu tarz problemler... bu arada çocuk için mutlaka uyku eğitimi alın.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbartıyorsun :)
Uyurken üzerine atlayınca adam ne olduğunu anlamamış şok geçirmiş. Kızarsın , küsersin amenna ama boşanmayı düşünüyorum baya abartılı olmuş112 Yorumla
Soran+1 yılÇok yoruldum aetık çok tartişiyoeuz oda dir dirindan biltim dedi biktiedin kendini dedi olmaz daha dedim düzelirsem tepeme cikarsin gene dedi ailesi ayri dert orada da artık tepkisiz annesi beni kiskaniyor kocam ilgisiz yaw bi film bakalim demez küçük süpriz yok akşam mubbbet bile etmiyoruz ya napim sen beni bu hale getirsin diyor
Cevap sahibi+1 yılKonu başka boyuttaymış. Sorunda bahsettiğin konuya göre abarttın demiştim.
Eşinle aranızda ciddi iletişim problemi var anlaşılan. Bir şekilde konuşup orta yolu bulmanız gerekiyor.
Anladığım kadarıyla sen "hayat müşterektir" mantığıyla eşini ev içi hayata dahil etmek istiyorsun. Eşin klasik Anadolu erkeği mantığıyla "para kazanırım" eve, çocuğa karışmam diyor.
Durum buysa beklentilerini biraz azaltman gerekebilir.
Soran+1 yılEvet şu an durum bu tam dediğin givbi ama şöyle eşim elim aysğim iyiken herşeyime koşturur yardım eder ama şimdi hiç ilgilenmiyor bu dediğimi diyor para kazaniyorum ben diyor ve misal şu an tatil calişmiyor film bakiyor tüm gün kendi istediğine göre 2. İş buldu diğer işi tatil diye onuda sallamiypr sabah 10.30 başliypr işe akşam oluyoe 2 saat calişmiş tel ve ben akşama kadar çocukla tekim yoruluyorum bakiyorum adam film bakiyor caşişmiyor bile adam akıllı sinirlerim bozuluyor
Cevap sahibi+1 yılOrtalık sakinleşene kadar biraz sabırlı ol. Taleplerini bir tık azalt. 1 yaşında çocuk elbette zordur. Ama sen annesisin. Onunla baş etmenin yolunu bul.
Bir hafta on gün sabredip sıkıntı çıkarmazsan, aranız normale döner
Soran+1 yılAbooo çok zor benim için benim elim ayağim eşim resmen onsuz çok kötü her şey ya birde sevgi sevişmek falan çok istiyorum zor ya
Cevap sahibi+1 yılOlay yine yanlış yerlere gitti :)
Eşine küs demiyorum. Tavır alma, dırdır etme, bana yardım edeceksin diye tepesine çıkma diyorum.
Sevmeye, sevişmeye devam et tabi :D
Soran+1 yılAnladim denicem çok zor ama maf olurum artık haha
Soran+1 yılBiri yukarda 31 çekiyorsa sana ilgi duymuyor yazmiş doğrumu sence
Cevap sahibi+1 yılNe alakası var yahu :) Siz ne kadar zamandır kavgalısınız ki? Yatakları falan mı ayırdınız anlamadım.
Soran+1 yılHayir ayırmadil ama o küçük şeylerde gider oturma odasinda yatar ya da azdirdiö eşimi gel becerim seni dedi Hayir dedim oda odaya gidiyorum 31 cekicem dedi bugin de istedi istemedim mastürbasyon yaptı sonra 2. De öpüştül gene başladi 31 çekmeye dedim ki napiyosun sevişmicekmiyiz
Cevap sahibi+1 yılOrtamda ağır ergenlik havası var :D
Bir şey olmaz korkma, evli bir çiftin yatak odası muhabbeti beni aşıyor. Sen biraz dilini tutarsın, eşin de işin ucundan biraz tutar barışırsınız. Barışınca da birbirinizin istediğiniz yerini tutmaya başlarsınız.. Hadi sağlıcakla kal :D
Soran+1 yılHaha senin dediklerini uygulucam kendine iyi bak sağlicakla kal sende
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 381 cevap paylaştı.
+1 yıl'Çocuğumu alıp annemin yanına giderim.' diye tehdit et, belki değişir.
01 Yorumla
Soran+1 yılYaw ettim git diyor bmyle değildi herşeyime yardım ediyordu uyumak istiyor sürekli tersliyor azarliyor git diyor ya
Çocuk & Ebeveyn konusunda 427 cevap paylaştı. Aile olmak baba olmak anne olmak kavramlarınızı düşünün yeniden
02 Yorumla
Soran+1 yılCanım çok zor eşim benim elim ayağiö ama en son tartışmadan sonra adam unuramiyor beni uzak her şey bana kaldi yoruldum ilgi yok bireyi tok
Geçen konuştuk sanırım değil mi tüm yükü sana bırakan koca değil mi bu
06 Yorumla
Soran+1 yılYok hayir o ben değilim bana herşeyde yardım eder elim ayağimdir kocam ama çok tartiştik bu aralar biltim senin dir dirimdan dedi biktirdin dedi düzelmiyor bir türlü düzelsem tepeme cikarsin diyor
Soran+1 yılŞimdi işte ağirima gidiyor çok zor tek herşeyi yapmak eşim önceki gibi değil bei türlü düzelmedi
Soran+1 yılEvet oldu
Buraya yazmak yerine bu problemi kendisiyle konuşabilirsin.
06 Yorumla
Soran+1 yılAşkim uyudu gitti oturma odasina ben çok duygusalim kötüyüm üzgünüm yorgun bir anneyim
Soran+1 yılYani kaç saat ben uğraştim uyutmak için neyse cocuk kendini ona attiysa böyle tepkimi verilir tamam korktun bizde korktuk insan bi sonradan şeffaf olurdu
Soran+1 yılÇok tartişiyoeuz bu aralar ztn aşkom ailesinden de korunmuyor beni valla gidiş kötü ilgisi de yok atamam bugin 2 kez yattık ama film açmaz kendiliğinden benim baka bileceğim muhabbet yok akşam sevişme yok bebek olmadipinda ne bilim
Soran+1 yılEvet çok emek var neler atlattık ama artık bilmiyorum gücüm kalmadi bana önceki givi davranmiyor dir dirimdam biltim diyor ben düzelsem gene tepeme cikarsin diyor yok diyorum herşeyi iyi olucak yok asma ilgisiz bende buna gelemiyorum artık napicam bilmiyorum aşkım ya
Bakmayacaksan niye bebe yaptın. Kalk iki sen taşı bebeyi
00 Yorumla
+1 yılböyle adamlardan çocuk yaparsanız olacağı bu türk erkeklerinden bi bkk olmaz adamlar zaten hizmet edilsin diye evleniyor üstüne bi de çocuk yapıyonuz
14 Yorumla- +1 yıl
kaç milletin adamıyla tanıştın acaba
Soran+1 yılYaw adam benden evliliğimiz boyunca hizmet beklemedi tüm evimi temizlemiyor yardım ediyor hamileliğim boyunca bebek gibi bakti bana cocuk 1 yaşinda hala hem calişir hemde evimi temizlemeye yardım eder kendine bir şey almaz bize alir ama 1 haftayı geçti çok değişti uyumak istiyor sürekli azarliyor
- +1 yıl
çünkü uyku çok önemli. demekki artık sinirleri kaldırmıyor. şahsen aç kalmaya razıyım ama uykumdan feragah etmem.
Soran+1 yılBilmiyorum ne yapicami
Evliliign nasıl gidiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılBokta gidiyor bu aralar 1 haftayı geçecek uyumak istiyor uyanmak istemiyor azarliyor beni ilgi yok ailevi oldu korumaz beni yani tuaf bir şey oldu normalde herleyimde yardım eder
Soran+1 yılSorma ya
Biraz abartı gördüm
025 Yorumla
Soran+1 yılKimde
Soran+1 yılTamamda adam unursmaiyoe en son tartişmadan sorma uyumak istiyor sürekli ilgi yok bir şey yok normalde çok yardımcı olur artık 1 haftayı geçti yoruldum
Soran+1 yılYok ya ondan öne tartıştık baya 1 hafta oldu adam arala normale dönemdi
Soran+1 yılBana bıktım bunaldim dedi dir dirimdan biktim dedi normale dönsem gene tepeme cikican diyoe ama aberitor bence ya
Soran+1 yılNe bilim oda beni kırdı ama çok evden calişiyor
Soran+1 yılNapalim benimki ama abartiyor ergen gibi kaldiramiyorum artık dedi isyan baytağini çektim hemen düzelmem diyip duruyor ya dedim tamam dikkat ederim falan iyi yaklaşiyorum yok
Soran+1 yılNe yapcan bilmiyorum artık sabrım kalmadi
Soran+1 yılGaliba ne yaptiysam adam normale dönmüyor ya ne yapicam bilmiyorum artık
Soran+1 yılYok be adam uzunca yaklaştirmitor kendine azarliyor valla başka erkek olsa bukadar uzatmazdi benim gibi bir kadına ama benimki kafayi yemiş
Soran+1 yılYoksa çoktan tavlardım onu
Soran+1 yılAynen ama benimkinde yok öyle
Soran+1 yılNoldu biliyonmu misal uyandirmaya gittim öptüm masaj yaptim uyandi ama 31 çekiyor benle olucağina anlam veremiyorum
Soran+1 yılEvet ve ben varya çok iyim arkadaşlarim bile p.. star lar gibisin derler Ruslara benzetirler üstelik birde kapaliyim
Soran+1 yılOna rağmen ne bilim ben erkek olsam bana dayanamam bukadar sacmalamam ya hiç bir erkek bukadar uzatmaz
Soran+1 yılNe bok damari varmiş ya
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 788 cevap paylaştı.
+1 yılabartıyorsun
korkması normal00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılabartiyosunnnn
02 Yorumla
Soran+1 yılAma artık dayanamiyorum çok yoruldum eşim elim ayağim son tartışmadan sorma unursamiyoe beni sürekli uyumak istiyor ya
Cevap sahibi+1 yıltakintilisin. bu durumu yen ayrica. bu sekillde sorunda cozemezsin.
Gizli Üye(18-24)+1 yılBunun için boşanmayı mi dusunuyon değişik
027 Yorumla
Soran+1 yılYa çok tartişiyoeuz artık hiç ilgide göstermiyor bana yani bugin 2 kez yattık ama normalde ilgilenmiyor benimle film açmaz benim baka biliceğim muhabbet yok akşam cocuk uyurken sevişme yok
Soran+1 yılAnnesi gil sacmaliyor beni korumuyor o ayrı dert artık dayanamiyorum
Cevap sahibi+1 yılZaten belli ki sen ilgi sevgi sefkat sevişmek istiyorsun haklısın biraz zaman ayrılmasını istemekte ama çocuk o durumda uyumuyir iken ne yapılabilir ki
Cevap sahibi+1 yılAnnesi gili boş ver sen çocukların uyuması için sağlıklı ilaçlar fakan var onlara bak uyut çocuğunu akşamları bi şekilde ondan sonra zaten eşin seninle ilgilenip sevisecektir o dönemde kadınların ilgi ve sekse düşkün olduğunu duymuştum
Soran+1 yılAynen cok tartıştık ya ben işte benle daha cok ilgilensin seks istiyorum ama eşimin ztn uykusu vardi uyumak istediği zaman değişik biri oluyoe sevişmek falan da istemiyor
Cevap sahibi+1 yılO zaman bi müddet kendi kendine tatmin olmayı dene biraz uzaklaştığını anlayınca inan bana her firsatta saldiracaktir sana
Cevap sahibi+1 yılSohbet istersen tkp edebilirsin
Soran+1 yılYa bas yaklaşti gel dedi istemedim sonra odaya gitti 3- cekicem dedi 31 umrunda değil yani 31 le hal ediyordu
Cevap sahibi+1 yılİşte o yüzden sana yaklasmiyor sende onu rahat birskma al çocuğu kucagina git karşısına zaten otomatik bırakıp yapma istemeyecek ondan sonra da sen kendini tatmin et ondan uzaklaş bu sefer seni kaybetmekten korkuo sana yaklaşacak
Soran+1 yılValla bir şey anlamadim ya yazdığından
Cevap sahibi+1 yılYani onun mastürbasyon yapmasını engelle ama sen kendin yap dedim kendi kendine
Soran+1 yılNasıl engelliyim
Cevap sahibi+1 yılOnu gizliden bak takip et 31 başladığı zaman odasina gir onu görmezden gel bişey aliyor yapıyor gibi yap ve çık odadan
Soran+1 yılburada biri şey yazdı 31 çekiyorsa ilgisini çekmiyorsun bukadar basit dedi sence öylemi
Cevap sahibi+1 yılSacmalama o kadar basit değil çünkü eşin sana yaklasmama nedeni çocuğun sürekli senin yaninda olmasından dolayı
Soran+1 yılTamamda akşam olunca cocuk yok ki ama sevişmiyoruz
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi bi süre kendini uzak tut ondan ozlemesi lazım seni
Soran+1 yılOda öyle dedi bikmiş benden baya
Cevap sahibi+1 yılBikma değil bence ama sen öyle düşünüyorsan bişey diyemem ama onemli olan eşin gibi kendini cinsel yonden de rahatlatman lazım belliki islakligin devam ediyor tatmin olmazsan bi süre sonra cinsellikte tamamen soğumaya başlarsın buda olumsuz etkileri olur
Soran+1 yılBikma değilse ne peki eşim biktim dedi kendisi dedi
Cevap sahibi+1 yılBıkan kişi bıktım demez sinir anında söylenmiş bir şey
Soran+1 yılAma hala gicik bana işte normale dönemedi bi ne var peki başka
Cevap sahibi+1 yılEvliliklerin çoğunda olur böyle görüyoruz annem bile kavga ederlerdi benim yanimda yatardı bazan salonda yatardı 3 5 gün 10 gün hatta annemi bile öyle uygunsuz gördüğüm oldu bi müddet sonra senden benden iyi olurlardı bunlar geçici dönem yaşanıyor
Soran+1 yılAy ama hala dayanamiyorum ya elim ayağim eşim ve 1 hafta oldu artık zor çocukla ya
Cevap sahibi+1 yılNeye dsyanamiyorsun
Soran+1 yılİlgisizliğe yardım yok hepsini ben yapmak zorundayım çocukla tek kalmak
Cevap sahibi+1 yılAynen haklısın ama yapacak bir şey yok cocugunla vakit geçirip kendinle ilgileneceksin annem gibi
+1 yılBebeği bari bak.
01 Yorumla
Soran+1 yılBakiyoeum sen delimisin ama eşim elim ayağim onsuz çok zor son tartişmadan sonra umursamiyoe uyumak istiyor yoruldum artık
+1 yılBoşan gitsin
10 Yorumla
+1 yılAbartıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakamıyacaksanız doğurmayın kardeşim
01 Yorumla
Soran+1 yılAşkim biraz ayip olmuyorum senide görücem zor ya ben tek başimayim çok zorlaniyorum bazen yoruluyorum eşim bana çok destek olur elim ayağiö ama son tartişmadan sonra adam kendi kabuğuna çekildi ilgi yok bir şey yok uyumak istiyor sürekli
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen çalışıyor musun
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir eşimde 1 hafatie calimşyoe tatil süreli uyumak istiyor son tartişmadan sorma umursamiyor beni
Cevap sahibi+1 yılNeden sürekli tartışıyorsunuz?
+1 yılOnda sorun
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede ama o sen beni bu hale getirdin diyor biltirdşn diyor dir die okadar iyim okadar tim evi temizlemeye yardımcı oluyorum dedi kafayi yedi sürekli uyumak istiyor
+1 yılFazlasıyla
021 Yorumla
Soran+1 yılAma çok tartişiyoeuz bu ara yani ben ztn çok kötüyüm yoruldum bunun için bağrilirmi ya napalim cocuk attiysa kendini
- +1 yıl
Her evlilikte vardır emin ol, konuşup anlaşın, yumuşak olun birbirinize
- +1 yıl
Ayrıca bilmiyorum tek sorunun bu olmadığnı düşünüyorum anlatmak istersen anlat gizlisin ben şey yapamadım
Soran+1 yılYani bana çok dir die yapiyprsun biktirdin beni dedi tamam anladim ola bilir özür diledim birdaha bu hale getirmişsem dedim bir kez daha yemin ettin ama gene ayni dedi
Soran+1 yılŞimdi ilgi yok film acip gel bakalım demez benimde izleyebileceğim bir film neyse 2 kez yattık bugin ama genede işte ilgi yok uzak bana hep kendi olmak istiyor
- +1 yıl
Ya evlilikte en büyük sorun aşırı beklenti, bir hafta kocanı azdır verme sonra muhteşem bir ilişki yaşat eskileri hatırlasın
Soran+1 yılYa azdirmiştiö noldu biliyonmu odaya geçti 31 cekicem dedi valla umrunda bile değil
- +1 yıl
Şaka yapıyorsun ya, seni mi beğenmiyor bilmiyorum ki, profilin olsa
Soran+1 yılYok ben güzelim fiziğimde iyi kapaliyim ona rağmen kapali halimle bile Rus benzetirler acik daha çok benzer iyim yani ona rağmen bu j yapiype
- +1 yıl
Gerçekten durum böyleyse eşin tam bir canım,
- +1 yıl
Keşke bende görüp yorum yapabilsem
Soran+1 yılEvet dişarida iç camaşiri almaya gittik ben herşeye aciğiö güzelim iyim kadın ay ne güzelsin Ruslar gibisin dedi ve 2 tanga hediye etti düşün artık ve eşim kiymetimi bilmiyor çok abartti tamam biktirmiş ola bilirim ama abartiyor uzatiyor ya insan benim givi kadına nasil ilgi vermez ya
- +1 yıl
31 Çekiyorsa ilgisini çekmiyorsun bu kadar basit,
Soran+1 yılAma şöyle bana gün içinde işte tam sklmekk kadınsın diyor tam kalça diyoe acayipsin diyor neden diyor ozaman
- +1 yıl
Bunu diyip yapmıyorsa ilişkide yetersiz kalıyor ve senden utanıyor olasilir
Soran+1 yılBanada öyle geliyor artık ztn ben sevişirlen fazla istiyorum seviyorum yani ben daha hakimim ve iyim ama bence öyle yetersiz hissediyor ve geri çekiliyor artık sanki
- +1 yıl
Seni doyurmada sorun yaşıyor mu peki, sen birliktelik de çoğu kez yarım kaldın mı
Soran+1 yılYok ama olmuştu geçen oda adetim bitti sandim ama yaparken renkli akıntı geldi eşiminki indi yapamadi
- +1 yıl
Onda inebilir tabi o normal ya, bol bol fındık yedir ne bilim macun al, hala seni becermek istemezse, eşini takibe al biraz uzaktan
- +1 yıl
,
- +1 yıl
Naptın uyudun mu
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Çocuğun ağlama krizi tuttu ama eşim yardımcı olmuyor, tartışıyoruz. Ben mi abartıyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler