Geceleri bebeğim çok ağlıyor eşim de al götür diğer odaya diyor uyuyamıyormuş ikimizde çalışıyoruz ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMalesef anneyken bu durumu hep yaşıyoruz. Çalışsanda çalışmasanada oluyor benim 2 ay kadar tek yattığım süreçler oldu, sesten rahatsız olup istemezdi.. ya da geldiğin de çocuk sesi duymicam diye kızması cabası, aman yorucu süreçler.. hayatı yaşarken bezdiğim süreçler... sevgi aşk orada belli oluyor işte
71 Yorumla- +1 yıl
Profilimdeki soruyu yanıtlar mısın seni davet edemiyorum
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılO bebegi yaparken sen uyusaydin da yapmasaydi o zaman rahatsiz oluyorsa. Benim eşim doktor. Eve yorgun gelmesine ragmen bebegimize bakardi. Gece kalkardı. Bazen alir goturur ben uyanmayayim diye icerde uyutur getirirdi. sen dinlen ben bakarim derdim. Yok sen bol bol dinlen hamilelik dogum, lohusalik kolay seyler değil, hem ben ona bakinca huzur doluyorum cok guzel bir duygu, hic uyumasam ona baksam, kokusunu ceksem icime bile olur derdi. Hayatimda her sey cok yanlıştı. Ama tek doğrum eşim oldu. Allah basimdan eksik etmesin. Sizinki gibileri duyunca kan beynime sıçrıyor. Erkeklik, babalik, kocalik bu degil.
252 Yorumla
Eşin bencillik yapıyor bunları önceden konuşaydınız keşke evlenmeden önce. ben çalışıyorum sen çalışıyorsun bebek olunca yardım edermisin diye konuşmanız gerekirdi.
Acele etmişsiniz çocuk yapmaya. mecbur artık bakacak biriniz o çocuğa.20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
53
Cevap
48Cevap
tek olay ama 2 bakıs acısı. 1. kadın bakıs acısı. len ben kadınsam ne var. calsııyorum ben borumu. beni ezemezsin. calısmasam neyse de. calsııyorum len. eşitiz yani. ne demek al götür ve hatta ne demek sadece ben bakıcam. sen de al bak. bu kafadaki altyapıdaki düşünce. 2. erkek bakıs acısı. erkeğim bi sert yapım işe yararsa ne ala. uyucam dimi ben işe gidiyom. ne var calısıyorsa karım. ne yani calısmasın mı. cocugu atalım mı. anaysan bakıcan. yanımda zırlıcagına bari ben uyuyum dimi. calısıyor eşim dünya böyle artık ayrıca kendisi de kariyer demiş okumus. şimdi işi bırak demek de olmaz desem de kabul edermi. benim düşüncem ise net olucak olursak bugun dobra modundayım:D cocuk annededir bu iş net. babada destek olur. ve kimi ekrek sinirlidir. yarın işi var uykusunu almalı. tatlı birşekilde diyebilir. karısıda anlayıslı olup erkeğinin uyumasını saglamalı. kadınlarda bu calısma konusunu da anlamıyorum. karı koca olmussunuz öyle sidik yarıstırmak oluyor bu. burdada iş arkadasım eşim yapcak tabi bi gün o bi gün ben yemek yapıyoruz dedi. yani öyle de pısırık adam bilmiyorum cok mu iyi. evlenmişsin bunlar hesap edilmemeli. sen yap o yapsın. artık ev arkadası gibi hesap kitap edilmemeli. yani 3 ün 5in hesabı. benden gitsin ne var kocam için yapıyorum diyeblmeli kadınlık fedakarlıktır birazda. ayrıca mantıklı olanda uyumasına ızın vermen. diyelim vermedin. ne olcak sinirli uykusuz verimsiz bi koca. işinde basarısız. aksamında erkenden yatan sana vakıt ayırmayan koca. dinc olmayan koca. seks işide oluyorsa o da yalan olur. ama kendini ezdirmeyen kadın. erkegın baskısına ezılmeyen diğer odaya gitmeyen ortak cocuklarının derdini beraber ceken ve kocasınada cektiren guclu kadın. diğer ihtimali de yazmıstım sen karar ver hangisi daha makul
02 Yorumla
Soran+1 yılKadınlık ne demek fedakarlıktır gerisini okumadım bile oldu siz öyle dediniz diye kendimizden kadın olduğumuz için ezilir ve ödün veririz
Sakın onu dinleyip götürme. Çocuğun nerde rahat ise oraya götür nerde ağlıyorsa orada ağlasın orada susturmaya çalış. Çocuğunu rahat ettireceksin ki sende rahat olasın. çocuklu bir ailede öncelik çocuk sonra biz geliriz...
Gerekirse tartış gerekirse kız. Ağladığı zaman al ver kucağına de ki al götür...
O rahatlığı verme sakın. Bu nasıl bir saçmalık çocuk yap ama acisini çekme ohh miss valla...
Kocana kız gerekirse tartış tartış yoksa dahası gelir benden söylemesi. Yarın bu çocuk evin içinde yaramazlık yaparsa bu adam o çocuğu boğar demek ki...10 YorumlaBen de uyuyamıyorum o zaman sen al götür diğer odaya de. Oldu hiç uğraşma bakma yedirme içirme uykusuz kalma sonra da lafta babayım de..
Çocuğunun üzerinde en ufak bir söz söyleme hakkı isteyen erkek insan gibi de değil eşek gibi bakacak çocuğuna. Yoksa benim soyadimi aldi benim soyumdan (ki erkeğin soyadını aldı diye erkeğin soyundan olmuyor) naralar attığında nah senin soyundan cevabı tıkanmalı ağzına. Babalık, kocalık saksı gibi durmak değil işe yarasın.20 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılHayat müşterek zaten evlilik de bir yasal sözleşme. Nikah işleminde iyi günde diye mini bşr yeminsel metin var evet denir. Ama bizim ülkede maalesef hayat müşterek lafı havada geziyor. Ben bu işlerin çözümünü biliyorum biraz radikal ama etkili ama söylemiyeyim istersen. Çok da zor değil eşin seve seve kabul eder.
04 Yorumla
Soran+1 yılNedir
- +1 yıl
Bakıcı kadın bul, dul olsun etraftan falan, bak uyku aklına geliyor mu? 😀 Üçkağıtçılığı ortaya çıkar.
Soran+1 yılOldu hatta koyun koyuna yatırayım ne dersiniz
- +1 yıl
Çaktırmadan yatır uyuduktan sonra sürprizli olur. 😀
+1 yılÖyle babalık mı olur... 😱🙄 çok da doldurmak istemiyorum sizi... umarım öyle bi eşim olmaz...
90 YorumlaÇok saçma bir durum ya. Bir ben bu kadar bencil olamadım. Böyle bencil adamlara nasıl katlanıyorsunuz anlamıyorum. Sonra da instada story atarlar babammmm, canım ciğerim diye. Hem oğlum hem kızım bebekliklerinde eşim kaç kez kalkmışsa ben de o kadar kalkmışımdır ona yardım etmek için. Babanın babalığı uykusuz kalabiliyorsa babalıktır. Yoksa hazır bebeği dedem de seviyor zaten.
00 YorumlaEvlenmek kolay önemli olan o yuvayı geçindirmek bakmak o yuva içinde huzurlu olmak çoçuk yapmakda kolay boşal içine gitsin başit ama o çocuğa bakmak sahip çıkmak büyütmek işte o herkesin harcı değil asıl anne baba olmak çocuk yapmak la olmuyor asıl anne baba o çoçuğa iyi bir gelecek vermek iyi yetiştirmek iyi bakmak doğru yanlışı göstermek onu koruyup kollamak sevmek saymak büyütmektir ve daha bi çok şey var
00 Yorumla
+1 yılÇocuk yapmak marifet değilki, ona güzelce bakmak, ilgi göstermek marifet. Çocuğu yapıp başından savmak olmaz asla. Senin olduğu kadar onunda bebeği o sonuçta. Sorumluluk sahibi değilmiş pek bu açıdan.
10 Yorumla
+1 yılBabaya bak. Bi cocugun daha hayati yavas yavas kayıyor...
40 Yorumla
+1 yılTek başına mı yaptın çocuğu, bu kadar yüz vermeyin bu erkeklere ya, benim eşim diyecek ağzının payını veririm. Yapmaya gelince sorun yok, kadın hem çalışsın hem çocuk baksın oldu başka. Alıştırmayın.
13 Yorumla- +1 yıl
Evlenince kocana de bakayım ondan sonra aldatinca veya kıçına tekme vurunca da böyle konuşabilecek mısın beleş boş konuşmayı ne kadar da çok biliyorsunuz
Soran+1 yıl@CesaretKazandırır_ eşit şartlar isteyince aldatacaksa aldatsın bir karaktersizden kurtulmuş oluruz
- +1 yıl
@CesaretKazandırır_ canım ben zaten evliyim, şükür kocam da senin gibilerin kafasından değil, sizin gibi ergen ergen tüm işi karısına kakalayıp geçinmeye gelince ek işten kaçıp kadın eline bakan eziklerden de değil, ben zaten 2 aylık hamileyim, eşim kangurusunu aldı bununla yavrumu gezdiricem diyor, geceleri benmi sallıycam sürekli dediğimde saçmalamaa kıyabilir miyim sana diyen birisi, karısını baş tacı yapıyor, tıpkı efendimizin buyruğunda ki gibi. Senin gibi eziklerden allah tüm kadınları korusun. Kıçıma tekme vuramaz şükür işim gücüm yerimde, siz kim köpeksiniz de kıçımıza tekme vuruyorsunuz padişah oğlumuzusun lan artist. Benim arkamda kapı gibi ailem, arabam, arsam var şükür, olmayanlara da allah yardım etsin, ki hiçbir kadın sizsiz bir halt olamaz diye birşey yok. Güçlüyüz, sizsizde ayakta kalabiliyoruz.
+1 yılBöyle bencil eşler nedense ilişkinin yipranmasina sebeb oluyor. Eşiniz ile bu sorunu konuşun anlatin derdinizi
Bu arada tüm görüşler de biri beğenmedim olayi yapmış kesin o erkek de sizin eşiniz gibidir.10 Yorumla
+1 yılEşin hayatın müşterek olduğunu bilmiyecek kadar öküz 🐂 biri
70 YorumlaUrada birkere bebeğim değil. Onu sen tek başına ya da bir başkasından yapmadın. Bebeğimiz daha doğru bir uslüp ve onunla ilgilenme sorumluluğu sadece sana ait değil. Rahatı kaçıyorsa beyefendinin bekar kalıp sultanlığına devam edecekti.
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEşinizin bir aile terapistine ihtiyacı var. Bebeğiniz anne karnından itibaren dış dünyadaki her duygu ve düşünceyi bizden çok daha iyi algılar ve özümser. beyefendinin baba olmak ve babalık ne demek konusunda ciddi bir eğitime tabi tutulması şart.
00 Yorumla
+1 yılKeşke ailesini her koşulda idare edebilecek bir adamla evlenseydiniz. İkiniz de çalışıyorsunuz sonuçta.
Eğer ortada bir eşit şartlar varsa erkekler tüm sorumlulukları kadına yüklememeli böyle yapıyorsa sen evde çocuğa bak o ev ve sizin ihtiyaçlarını karşılamali böyle herşeyi kadına yükleyen erkek zihniyetini sevmiyorum. Bu uzden çalışmayan kadın tercih edenlerin daha sorumluluk sahibi olduğunu çalışan kadin isteyen erkeklerin ise daha acımasız olduğunu düşünüyorum.10 YorumlaOnun yaşadıklarını sen yaşamıyorsun sanki her şey kadının görevi gibi bakılıyor sanki babamızın evinden getirdik bebeği nefret ediyorum bencil erkeklerden
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMaalesef evlenmek için hep yanlış kişileri eş olarak seçiyorsunuz işte sebebi bu evlilik öncesi yalancı, serseri, gözünüzü boyayan ne kadar erkek varsa onlar ilginizi çekiyor. Hiç düşünmüyorsunuz o zamanlar bu adamdan ileride iyi bir baba olur mu evine sahip çıkar mı sorumluluk sahibi mi diye...
00 Yorumla
+1 yılBaba olmayı haketmeyen insanlara evlat verip sonra dizlere vurmacalar🙂
41 Yorumla- +1 yıl
💯
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen niye bakmıyorsun hiç de bu çocuğu bakkalla yapmadım al çocuğunu başına çal de
40 Yorumla
+1 yılTam bir denyo kusura bakma. boyle adamlari zorla kisirlastiracaksin ne demek uyuyamiyom al gotur. Manda kafali herif
20 Yorumla
+1 yılBok yesin o herif hayvan ya çok sinirlendirir böyle şeyler beni
40 YorumlaBen çalışmıyorum eşim çalışıyordu ancak yorucu bir işi yok benle aynı saatte kalkıyor 10 da kendi işi zaten dükkan da duruyor buna rağmen oda yapardı çocuk gece uyansın ağlasın yastığını alır diğer odaya kaçar kapıyı örter horul horul uyurdu niye böyle yapıyorsun diyince de benle çatır çatır kavga ederdi babalık duygusu eksik diye düşünüyorum ben..
00 Yorumla
+1 yılYa aşırı saçma ya sanki tek yapıldı o çocuk birlikte çocuğu uyutsanız, yardım etse ne olur nankör işte erkeklerden soğuyorum ya gittikçe lezbiyen mi olsam gerçi kızlar da az değil ya amann
00 Yorumla
+1 yılkrize de girse 0 yaşından itibaren ayrı oda ayrı yatak
aksini yaparsanız 20 yaşına gelse de başınız dertten kurtulmaz. pişman, mutsuz, kocasız, kocanız eşsiz yaşamaya mahkum olur01 Yorumla- +1 yıl
10 yaş olacaktı yanlış yazmışım
+1 yıloturup konuşmalısın..
bu durumun seni ne kadar üzdüğünü anlatmalısın..20 Yorumla
+1 yılÖncelikle yan odada cocugunuzu uyutmaya calısın. ve bir telsiz alın agladığında duyabileceğiniz. bir süre sizi daha rahat kosullara götürür.
03 Yorumla
Soran+1 yılBaşka odada yatamayacak kadar küçük krizlere giriyor ayrılınca zaten
- +1 yıl
Babanin da cocuga bakmasi gerekiyor oyle icerde uyut demekle olmuyor
- +1 yıl
o zamanda her ikinizde uykunuzdan fedakarlık yapmanız gerekir. eğer eşin buna karsı çıkıyorsa bir süre sen onunla başka bir odada uyumayı seçebilirsin
+1 yılBebeğim dediğin an iş bitmiştir. O evlilik çöp olmuş
31 Yorumla- +1 yıl
💯👍
Hüç gelemem çocuk ağlamasına bağırtısına mümkünse ben çocuk flan yapmayacağım hayatımı çocuk yetiştirip onunla uğraşmak için heba edemem.
00 Yorumla
+1 yılBoşa öyle adamı. Andavala bak. Kalkıp yardımcı olması gerekirken bide öyle bir muamele yapıyorsa hayır gelmez o adamdan.
00 Yorumla
+1 yılbakmak zorundasın bebektir tabikide ağlıcak deseydin ozaman istemeseysin çocuk deseydin madem ağlamasından rahatsız olucakdn yapmıcakdn
00 YorumlaNe ödün adamlar var ya benim olsa keşke koklayarak uyutsam
11 Yorumla
+1 yılSenin çoçuğu babanın evinden mi getirdin zannediyor acaba
10 Yorumlaevlenmeseydin hacı
diyor kısaca
ortadoğuda bu
züktür ol git yan odada ağlayın diyor!10 Yorumlaboyle soylediginde senin uzuldugnu dile getir bence, belki daha dikkatli olur bundan sonra.
00 Yorumla
+1 yılHoşgörülü olmaya davet et. Olmuyorsa da bebeğini de al annenizin evine gidin.
00 Yorumla
+1 yılÇocuğu al götür anne lere git bence bir süre orda kal görmeyince özler belki
00 Yorumla
+1 yılSevgi ve aşkın belli olduğu evredesiniz ayrıca bunu yapmadan önce dusuncekti
00 Yorumlaöyle şey olur mu?
bebekdir ağlar... sana yardımcı olması gerekir...00 YorumlaBencil davranmasn o uyuyamiyorsa sende uyuyamiyon birazda kendi baksin
00 Yorumla
+1 yılYaparken iyi ama yapmadan önce düşünecekti. Sana yardım etmesi lazım.
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir davarla evlenmiş olmak senin hatan. Başa gelen çekilir.
00 Yorumla
+1 yılböylelerine insan bile demiyorum, ağlayan bebek senden bir can yapıyosan sahip çıkacaksın al götür ne demek
00 YorumlaPislik herif tek basina mi yaptim bebegi desene bencik pislik
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanki onun çocuğu deyil baksın bi zahmet yaparken iyi
00 Yorumla
+1 yılAbla o bebek ikinizin tek başına yapmadın sonuçta elbette o da sorumluluk üstlenecek. Oturup konuşmanda açık açık fayda var. Haftanın 7 gününü sende bende diye paylaşabilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılnasıl bir kafa yapısı var? nasıl bir akıl? çalış veya çalışma bir evladın var. bütün yükü annenin sırtına yüklemek de neyin nesi oluyor? bebek bu ne yapabilir yani.
00 Yorumla
+1 yılNeden ağlıyor önce bunu konuşalım 😕
00 Yorumlaİkiniz de çalıyorsanız nöbetleşe uyumanız lazım. Çalışmıyor olsan neyse de anlayışlı olması lazım.
10 Yorumlaeşin çok mal mış sürekli ağlıyorsa sorunu vardır tedavi ettir
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKomşunun çocuğu değilya onun da çocuğu. Tabi şöyle yapıyorsa gündüz çocuğuna çok ilgili bir baba ancak gece uykunun tatlılığı ile sesten rahatsız oluyorsa hadi biryere kadar ancak kendi çocuğunun sesinden rahatsız oluyorsa o nasıl adammış.
00 Yorumla
+1 yılNe münaasebet canım o neymiş öyle her şeyi üzerimize yıkıyolar birazda o kalksın baksın sen can değilmisin?
00 YorumlaSeni eşine söyleyeceğim çok şey var ama kısaca özet geçeyim karaktersiz... zeree kadar katlanma bu adama yol ver gitsin
00 Yorumla
+1 yılrahatsız olduğunu belli et böyle ömür sürmez baştan koy tepkini
10 YorumlaBoşanmak için yeterli sebep.
40 YorumlaBu resmen bencillik. Bebeği yaparken ne düşünüyormuş?
00 Yorumla
+1 yılBu kadar öküzün çok oldugu memlekette et fiyatlarının yuksek olmasi şaşırtıyor 🤷
00 YorumlaAş götür ne ya kedi yavrusumu bu nasıl insanlar var nasıl buldun sen bu öküzü evlendin
00 YorumlaSaçmalık çocuk sadece senin değil ki birlikte bakılması lazım
00 Yorumla
+1 yılBak gör sen o çocuk ileride babasını daha çok sever.
00 Yorumlabakıcıya çözüm olmayabilir aile ilgisi lazım
20 Yorumla- Devamını Gör (41)
Devamını Gör(86)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Eşim bebeğim ağlıyor diye al götür diyor ama ikimiz de çalışıyoruz, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler