Anne olmak istemiyorum yeni evliyim?

Arkadaşlar 20 yaşındayım 6 aylık evliyim hemen erken evlenmişsin vs nasıl çocuk istemiyorsun istemiyorsan neden evlendin demeyin. Çocukluğumdan begri anne olmak hiç istemedim öyle bı duyguya ihtiyaç duymadım çocuğuma iyi bı hayat sunamamaktan korkuyorum dünyaya bı birey getirip hayatı kötü zindan olsun istemiyorum ciddi bir karar ciddi bir zorluk ve bu sorumlulugu ala bilcegimi sanmıyorum sonuçta bir günlük bişey değil bir ömür yanında olmam gerek canım isteyince olmadı diyip bırakamam maddi manevi çok zor herkes de çok mutsuz hep öyle anlatıyor ben bir çocuğa yetisebilcegimi sanmıyorum kendimi hiç anne olarak hayal etmedim kendimi çocuk buluyorum hayla bana bakmaları gerek gibi görüyorum bı çocuğu dünyaya getirip hayatı kötü olsun istemiyorum bir iki yıl beklesem de yine istemicem eşim bir iki yıl yapmayalım diyor ama ben hep istemiyorum çok zor bakamam her pilani ona uygun yapamam korkunç geliyor piskolejim iyice bozulcak napmaliyim lütfen yargılamadan akıl verin şu an çocugum olup da kötü bı hayat sunup kötü hayat yaşayacağıma böyle olurum daha iyi çocuk isteyenlere de saygım sonsuz çok güzel bişey annelik ama benim gücüm yetmez sorunlarım var daha kendime yetemiyorum lütfen akıl verin
Anne olmak istemiyorum yeni evliyim?