Kız cocugu
Erkek cocuğu
Iki cinsin annesi olmakta zor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kız çocuğu tabiki. Onlarca kadın cinayeti izliyoruz, otobüslerde minibüslerde tecavüze tacize uğrayan kızlarımız var. Eşinden ayrılmak istediği için kocası tarafından katledilen bir sürü kadın var. Kız anası olmak daha zor, sürekli kuşku ve korku içinde geçiyor yılların..
Hem erkek çocuğum hem kız çocuğum var Annelik harika ve zor bir serüven kız ya da erkek çocuğu zor demeyi doğru bulmuyorum çünkü her çocuğun davranış biçimi, bebekliğinden çocukluğuna kadar farklı olabiliyor. neye kime göre zor orası da çok farklı bir boyut. Anaç bir ruha sahipsen annelik seni çok yormuyor zor olanın ne olduğu konusuna gelirsek bir anneye yardim edecek kimsenin olmaması herşeyden daha zor.
Eğer bir çocuğa yeterli eğitim verilemediyse çok şımartıldıysa cinsiyeti ne olursa olsun ona bakmak zor olur. Genelde erkek çocukları daha çok hareketli olduğu için onlara zor diyorlar ama benim 2 tane kız yeğenim var onlar doğduklarından beri enerjik ve biraz da yaramazlar hiç yorulmazlar açken uykuluyken bile oyun isterler hiç baş edilemiyorlardı ama büyüdükçe akılları erdi şimdi daha uslular.
kesinlikle haklısın şöyle söyleyeyim kendimden bir örnek evin tek oğlu olmama rağmen asla babam veya annem tarafından yüzlenmedim yeri geldi dayak da yedim ama yaş 38 şimdi yeni anlıyorum iyi ki böyle yapmışlar çünkü hayat gerçekten çok acımasız.. erken yaşta kız olsun erkek olsun hayatın zorlukları ile nasıl mücadele edeceğini öğrenmesi lazım diye düşünüyorum. çünkü ancak o zaman hayata bakış açısı değişiyor insanın gerçeklerle erken yaşta yüzleşmek gerek bence..
Cevap
9Cevap
Erkek çocuğu bakmak daha zor.. ben kızım olsun isterdim her zaman
Kız çocuğu gıcık, çok bilmiş ve mıy mıy. Erkek çocuğu yaramaz, pis. En iyisi kedi annesi olmak
Erkek çocuğu daha yaramaz daha hareketli bence daha anne olmadım ama öyle gözlemledim çevreden
Erkek çocuğu annesi olmak gerçekten çok zor sabrın hep sınanıyor
Bence kiz şimdiye kadar velki annemi hayattan biktirdim
Erkek çocukları daha zor gibi bence ama annelik kutsal kolay değil kıymetlerini bilelim
İkisinin de kendine göre zorlukları var ölçüp tartmak kıyaslamak zor.
Erkek çocuğu zordur ya. Yeğenlerimi gördüm ve tarafsız yorum yapıyorum 😄😂
Vallaho giriyorum arkadaşlarımdan bu devirde ikisininde annesi olmak zor 😅
Önce insan sonra anne olmak zor. Bunun erkek ya da kız evladı yok. İnsan önce kendini yetiştirmeli sonra neslini
Düz tuvara tırmanamadığı için ağladığını gördüm çok garipler
anne olmak zor
Erkek çocuğu daha zor
İkiside çok zor bence annelik askerlik gibi bişey
erkek çocuğudur heralde.
Erkekler daha zordur herhalde
Erkek çocuğu daha zor kızlar biraz daha sakın
Bence erkek zordur neyse anne olunca anlarım 😅😂
Anne olmadığım için bişey diyemicem
bence anne olmak basli basina zor
Kız çocuğu
her ikisi de zor