Kişilik & Karakter Kız Babası mı olmak daha zor/güzel yoksa Erkek Annesi mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyinŞımartılan Prens Bebeler mi, El üstünde tutulan Prenses Bebekler mi? Kız Babası mı olmak daha zor/güzel yoksa Erkek Annesi mi? Cevapla Bebek Soruları Babalık Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. KIZ tabi ki de.. ben her zaman kızım olsun isterdim. 1 0 Yorumla
İrsisback Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kız babası olmak daha güzeldir, kız çocukta şefkati ve merhameti daha çok hissediyorlar. Bir şekilde kendini sevdiriyor :D 1 0 Yorumla
düşşperisi Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Ikisi olsun ama yakışıklı prensimin annesi olmak daha güzel olabilir beni ejderhalı kuleden kurtarır😄 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl kız annesi olmak isterim her ne kadar doğurduğumun babasına aşık olacağının bilincinde olsam bile üstelik 😂 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Kız annesi olmak istemem ya kızlar duygusal oluyor 1 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. bence ikiside zor 1 0 Yorumla
gulsuberenkolsuz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kız babası 1 1 Yorumla gulsuberenkolsuz 1 yıl Diyene bak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
KIZ tabi ki de.. ben her zaman kızım olsun isterdim.
Kız babası olmak daha güzeldir, kız çocukta şefkati ve merhameti daha çok hissediyorlar. Bir şekilde kendini sevdiriyor :D
Ikisi olsun ama yakışıklı prensimin annesi olmak daha güzel olabilir beni ejderhalı kuleden kurtarır😄
kız annesi olmak isterim her ne kadar doğurduğumun babasına aşık olacağının bilincinde olsam bile üstelik 😂
Kız anne babasi olacaktık nasip olmadı melek oldu kızım.
Kız annesi olmak istemem ya kızlar duygusal oluyor
bence ikiside zor
Erkek çocuğu zor baya
Ikiside cekilmez kedi al daha iyi
Kız babası
Diyene bak
Erko tabi yakışıklı