Hangisi gözüküyorum herkes kendisine analiz yaptırıyor bende analiz yaptiriyim dedim herkes anne olma şeysi anlamasın benimkisi daha farkli analiz sorusu olsun😂
Eşler olmasa dünya olmazdı her yaş sonsuzlugunda kalbinde olur hiçbir can kalbi olmadan yasayamaz duvarlarda kalmış ölü ruh ucubesi ve sayın beyinsiz üye Atatürk özgürlüğü evliliği 18 yaş yapmış nikah 18 yaş gerçi ben yaratilisimla kalbimle evliydim imza tamammlamasi hepsi bu şimdi başka yerde kudur🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu soruya cevap vermek için ya seni görmek ya da tanımak lazım ki bir şey diyelim.. Tam görünüyorsun derken ne gördük ki :D
Kız annesi
Teşekkürler cevabın için
Rica ederim
🤍☺️
🌸💕
🩷💗
Teşekkür ederim kııızzzz
Ne için
Bilmem öyle işte
Hmm bilmeden ediyorsun sanırsam😄 ya harbiden merak ettim neyime benzettib kız annesi olarak ne hissettin bende öyle dedin
Neyine benzettim bilmiyorum ama sen anne olsam kız annesi olursun diye vibe aldım. Bu arada hamile misin
Hayır değilim olmamin mumkunati yok olmicam
Sorması ayıp sağlık sorunun mu var
Yok benden olmaz olmicagini biliyorum aslada olmicak
Kendine güvenmiyormusun yani
Benden olmaz istemiyorum ve olamazda.
Eşin ne diyor bu kararına
İkimizde istemiyoruz
Ne zaman evlendiniz çok genç duruyorsunuz
14 haziranda
Yaşlar kaç yani yanlış soru sordum sanırım 😄
Ben 18 eşim 20
Çok küçük değil misiniz be kızım
Eşler olmasa dünya olmazdı her yaş sonsuzlugunda kalbinde olur hiçbir can kalbi olmadan yasayamaz duvarlarda kalmış ölü ruh ucubesi ve sayın beyinsiz üye Atatürk özgürlüğü evliliği 18 yaş yapmış nikah 18 yaş gerçi ben yaratilisimla kalbimle evliydim imza tamammlamasi hepsi bu şimdi başka yerde kudur🤣
Seni bilmiyorum nerden bileyim 😂