2. çocuk isteği?

Merhaba bir kızım var 1 yaşında. Kardeş yaş aralığı çok olsun istemiyorum uzmanlar 3 yaş diyor ama 3 yıl sonra yine aynı şeylere de başlamak istemiyorum. İkiz bebeği olanlar çok şanslı mesela tabi yorucu ama iki tane aynı anda büyütmek çok güzel. Neyse soruma gelecek olursak bebeğimle sadece ben ilgileniyorum anneanne çalışıyor babaanne yaşlı zaten başkasına güvenerek çocuk yapılmaz ben kendime güvenerek yaptım kendim büyüttüm şimdi ikinci bir çocuğum olsun istiyorum annelik duygularım kabardı resmen size mantıklı mı bu arada cidden eşimin bile desteği olmadan ev işi yemek temizlik çocuk bakımı kendi kişisel bakımım her şeyi kendim üstlenmiş durumdayım bunlara bakarak tabi biraz gözüm korkuyor eşim hiç yardım etmez bakmaz bile bir kez bakmışlığı var onda da 40 günlük felandı 1 saat ben uyudum başka da bilmem öyle baktığını felan ama ikinci bi çocuğu da çok istiyorum yaşım 26 genç anne oldum ikinci çocuğumu da nasipse kucağıma alayım başka da yapmayı düşünmüyorum bana tecrübelerinizi aktarın lütfen
2. çocuk isteği?