2. çocuk için doğru zaman?

Arkadaşlar bir kızım var şu an 15 aylık 2. çocuğu bende eşimde aslında çok istiyoruz yani kalben. Ama mantıken düşündüğümde karar veremiyorum. Kaçarak evlendim babam benımle konusmuyor. O yuzden annemle de çok fazla görüşemiyoruz. Eşimin ailesiyle de ara sıra sorunlar yaşıyorum bu kez kendımı dışlanmış ve yalnız hissediyorum aslında öyle olmadığımı biliyorum. Kaçmadan önce karşılardı bize ama sağolsunlar evlendikten sonra hep yanımızda oldular banada gayet iyiler. Bunun dışında kedime vakit ayıramıyorum sosyal hayatım çok fazla kalmadı eskiden çok gezen tozan biri olunca kızımdan sonra ona göre yaşamaya basladım bütün sosyal hayatım bitti diyebilirim. Bunlar beni çok düşündürüyor ama kendimi de biliyorum kızım büyüdükten sonra bir defa eskisi gibi gezmeye falan baslarsam 2. çocugu hiç düşünmem o zaman da 2. çocuğu yapmadığıma pişman olmaktan korkuyorum. Tam anlamıyla hemen değil ama yapmaya karar verirsem bir kaç ay sonrasına düşünüyorum. ( Bu arada kızım çok sakin bir çocuk ondan yana bakamamak ya da kızıma kabullendirmek gibi bir korkum yok.)
2. çocuk için doğru zaman?