2. çocuğu istememe?

Korunmama rağmen 7 haftalık hamileyim. 2 yaşında bir çocuğum var ve çok çocukları seven bir yapım yok (oğlumu çok seviyorum o ayrı ama çocuk delisi biri değilim) Tekrar bir çocuk sahibi olmak gibi bir düşüncem yoktu. Fakat kürtaj olmak da istemiyorum çünkü yani kalp atışlarını duydum ve onu öldüremem. Fakat doğurduğumu da hayal edemiyorum yani 2 bebekle nasıl baş edeceğim bilmiyorum. İlk hamileliğimde çok kötü geçmişti bu da aynı şekilde kötü geçiyor ve oğlumla ilgilenemiyorum bile kendimi çok suçlu hissediyorum. Sadece keşke doktorum bana bunun sadece %98 ihtimalle koruduğunu bu yüzden başka yöntemleri de aynı anda kullan falan deseydi ya da ben akıl etseydim. Çünkü gerçekten istemiyorum ve şoka uğramış gibiyim. Bilmiyorum daha yaşım da genç bu yaşta peş peşe iki çocuk annesi olmak da istemiyorum. Şu an duygusallık yapıp doğurmaya karar verdiğim için ileride pişman olursam diye de çok korkuyorum. Yani bunu ondan da çıkarmak istemiyorum. Keşke aldırsaydım demekten korkuyorum. Annem mesela ikiz kardeşlerimi hiç istememiş çünkü ben dört, kız kardeşim 1.5 yaşındaymış o sırada korunmasına rağmen ikizlere hamile olduğunu öğrenmiş ama babam ve aileler izin vermemiş. Sonra ise annem dayanamadı çünkü söylenenin aksine yardımcı kimse yoktu ve İkizler 5 yaşındayken bizi terk etti haklı falan demiyorum ama zor bir durumla baş edememiş ve baştan yapamam demiş ki ben de yapamazdım fakat terk edemezdim de neyse hala da der keşke ikizleri tüm engelleyenlere rağmen aldırsaydım diye. Ben de böyle olmak istemiyorum yani tamam terk etmem tabii ama bunu düşünmek de istemiyorum bu yüzden acaba annelik duygularını bir kenara bırakıp mantıklı mı davranmalıyım. Bilemiyorum sadece bu çocuğu doğrayım ya da doğurmayayım bundan sonra en az 4 yolla korunacağım çünkü başka bir sürpriz daha kaldıramam.
2. çocuğu istememe?