Şuraya sezercik halimi çocukluğumu bırakayım ben eşimle ortaya karışık bir çocuk olmasını isterdim.🙂

Şuraya sezercik halimi çocukluğumu bırakayım ben eşimle ortaya karışık bir çocuk olmasını isterdim.🙂
Olucak mi olmıycak mi bilemiyoruz bile çok şüpheli 4 haftalık hamileyim pazartesi ve bugün merdven çıkarken kasik ağrısı ve nokta şeklinde 2 oldu kanamam oluyor dış gebelikten şüphelendik ama düşme tehlikesini bilemiyoruz doktor daha randevuları geç e verdiği için gidemedim eğer olrsa abim e benzesin benle eşim kumraliz beyaz temeliyiz abim yani dayısı siyah saçlı umarım Allah sağlıklı gebelik nasip eder çok üzülüyorum
Amin sagolun Allah razı olsun
Karakteri benzesin. Bir olup babasını delirtiriz mis gibi. Bide tenimin beyazligi benzesin. Gözü mözü burnu babasına benzeyebilir. Tanrım sipariş alıyorsan buyur👀
Takip ettim fakat iltifatlar yağdırdığın başka biri olduğunu görünce bana neden pas vermediğini ve takip isteğimi görmezden geleceğini anlamış oldum, sorun yok 🙂
Cevap
10Cevap
İsterim tabii ki çok güzel olur karakteri de yüzü de.
ben kendisi olsun isterdim.
Çok isterim, herkesin hakkından gelsin, eyvallah etmesin, onun canı yanacağına başkalarını itin dötüne soksun yavrum benim😂😂
benim kızım nerede napacağını bilir.
Allah isteyenlere nasip etsin.. kimi şeyler istesen de olmaz.. hayat böyle bir şey ... alnın acilmaya başlamış gibi..

şu güzellige hangi kadın hayır dıyebılır hadadsa
benzesinnn annesine 😁 şu fotodaki çocuk da çok tatliymiiişşş
Dış görünüş olarak benzesin ama karakter özellikleri benzemesin gelecekteki eşimin başı yanar sonra
Benzemesin ne karakteri ne fiziği yoksa çok çeker derdi
Kız bana benzesin isterim
Teşekkürler😌 çocukluğun çok tatliymiş gözler pek değişmemiş 😀
Şu an daha güzel
Elbette ki aslan babasina benzesin çocuğum da ama önce bir evleneyimde 😌
Elbette bana benzesin isterim.
Benzemez umarim
Babasını benzesin istiyorum olursa
Çok iyi gorunuyosunuz
Ben istemezdim
Benzesin tabi kara kaşlı kara gözlü olsun
Kesinlikle.
Sağlıklı olsun da kardeşim hiç sıkıntı değil benim için. Ben kız çocuklarını çok severim. 1 erkek-1 kız olsun. Bizim sülale hep öyle :)
İnşallah :)
Çocuğum olsun da kime benzediği önemli değil
İsterim
Tabikide evtt
İsterim
İsterdim
Evet isterim.
İsterdim..
Evet.
İstemem
İsterim ben
Evet isterim :)