Çocuk & Ebeveyn Kız çocuğunuz mu olsun istersiniz, erkek mi? beyazorkide49 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bir çocuğunuz olsa kızmı olsun istersiniz yoksa erkek mi olsun istersiniz Kızım olsun isterim Oğlum olsun isterim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Heyyy Güncellemeler+1 yıl @Bgyontar teşekkür ederim 😊 Kız çocuğunuz mu olsun istersiniz, erkek mi? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 12b cevap paylaştı. Tabi ki de kızım olsun isterdim. 1 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Sağlıklı olsun inşallah ilki kız olursa sevirim djdjd 1 0 Yorumla
Nurvan Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Çok şükür iki oğlum Bir kızım var ama kız çocuk başka oluyor bana güre 0 0 Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Erkek daha baş ağrısız. Erkek olsun kız babası dert babası diye boşuna dememişler. 0 0 Yorumla
kbrakkya Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 74% +1 yıl Çok arada kaldığım sorulardan biri. Galiba erkek çocuk 0 0 Yorumla
ulanokyanus Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 90% +1 yıl En çok Kızım olsun isterim ama 1 kız 1 erkek ideal. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Herkes kız düşkünü olmus. Sağlıklı olsun diyeceklerini kız diyor cinsiyetciler. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İkisinide istiyorum 😄 1 1 Yorumla beyazorkide49 +1 yıl İkiz çocuğun olsun o zaman bir kız bir erkek 😊 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Sağlıklı olsun gerisi çokta önemli değil 1 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl İstemekle olsaydı.. hayat bu.. hiç olmayadabilir.. 1 0 Yorumla
Yokgibihersey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Sağlıklı hayırlı olsun da gerisi önemli değil 1 0 Yorumla
Balçiçoş Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl öncelik sağlıklı ve hayırlı bi evlat olması ama kız çocuklarını cok seviyorum 0 0 Yorumla
mlsrpkc Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Kız ya da erkek hiç fark etmez önemli olan o sağlıklı olsun. İkisi de canından bir parça. 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 789 cevap paylaştı. erkek candır : ) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Tabi ki de kızım olsun isterdim.
Sağlıklı olsun inşallah ilki kız olursa sevirim djdjd
Çok şükür iki oğlum Bir kızım var ama kız çocuk başka oluyor bana güre
Erkek daha baş ağrısız. Erkek olsun kız babası dert babası diye boşuna dememişler.
Çok arada kaldığım sorulardan biri. Galiba erkek çocuk
En çok Kızım olsun isterim ama 1 kız 1 erkek ideal.
Herkes kız düşkünü olmus. Sağlıklı olsun diyeceklerini kız diyor cinsiyetciler.
İkisinide istiyorum 😄
İkiz çocuğun olsun o zaman bir kız bir erkek 😊
Sağlıklı olsun gerisi çokta önemli değil
İstemekle olsaydı.. hayat bu.. hiç olmayadabilir..
Kızım olsun isterdim.
Sağlıklı hayırlı olsun da gerisi önemli değil
öncelik sağlıklı ve hayırlı bi evlat olması ama kız çocuklarını cok seviyorum
Kız ya da erkek hiç fark etmez önemli olan o sağlıklı olsun. İkisi de canından bir parça.
Benimki kız olsun.
Kız.
Bi kız bi erkek
Farka bak 😃
erkek candır : )
Kızım olsun isterim