Çocuğuna, bir şey vereceksen,
İhtiyaçlarını karşıla ama sevgini eksiksiz ver.
Zira para biter, oyuncak eskir, çikolata yenir,
Sevgi ebedi kalır..

Çocuğuna, bir şey vereceksen,
İhtiyaçlarını karşıla ama sevgini eksiksiz ver.
Zira para biter, oyuncak eskir, çikolata yenir,
Sevgi ebedi kalır..

Çocuk düşünmüyorum ama eğer oldaydı onu şımartıncasına öper koklar severdim, ona faydalı olmak isterdim kendini geliştirsin sanatla uğraşsın en önemlisi özgüvenli olsun ve Hakkını hududunu bilsin hiç kimseye zorbalıkta yapmazsın zorbalıkta görmesin kendisini korumasını çok istedim o yüzden bu konuda ona destek olup sahip çıkarım.
Guzel olan benim değil benim olan güzeldir dusturunu şiar edinmesini, iyilerin eninde sonunda her zaman kazanacağına inanmasini, sevginin dünyadaki her şeyden daha önemli bir kavram olduğunu, haksızlık etmeden de önce ben demeden de mutlu olacağını olabileceğini inanmasini bu doğrultuda yaşamak istemesini sağlamak istiyorum.
Maddi olarak elimden geleni yaparım. Ama manevi olarak çok güzel bir çocukluk, travmasız hayat, bolca sevgi ve mutlu olduğu bir hayat verebilirim. Bunları veremeyeceğimi de düşünürsem dünyaya getirmem
Cevap
2Cevap
çocuğum olacağını sanmıyorum ama her zaman kızım olsun isterdim ona her şeyimi verirdim.
İleride çocuk yapar mıyım bilmiyorum ama ona sevgi olsun para olsun herşeyi vermek isterdim. Huzur vermek isterdim en önemlisi
Hür fikir ve eğlence, vizyon🍀🗝️
Sevgi. Güven. Disiplin.
Bol bol sevgi. En önemlisi o çünkü.
Kızımın büyümüş hali.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?