Ben çocuğum için kitaplar biriktiriyorum ve yaptığı ilk etkinlikleri mesela 🥰 Siz onun için ne biriktirmek isterdiniz?

Ben çocuğum için kitaplar biriktiriyorum ve yaptığı ilk etkinlikleri mesela 🥰 Siz onun için ne biriktirmek isterdiniz?

Ben çocukken en çok bayblade biriktirmek isterdim ki biriktirdim de ama sonra büyüdüğüm için artık oynamıyordum bende yaşı küçük olan tanıdığıma verdim hepsini, birde işte bu oyun kartları vardı onlardan biriktirmiştim bir süre boyunca. bunların dışında bilgisayar oyunlarını çok biriktirirdim hatta 300 tane cd vardı bende :D çocukken güzeldi her şey daha basitti. şu an ki gibi geçim sorunu ya da ülke sorunları ya da dertler yoktu.
Çocuğun için ne biriktirmek istersin diye sormuştum ablası 🙈😂😂
🤦♀️😂🙈🙈
demek ki yavaş okumak lazımmış başlığı 🤦♀️🙈
Şimdi cevap ver bari 😂😂
ama o kadar uzun yazamam abla 😂😂
Çocuğum için başta tabi ki de anı biriktirmek isterdim anlatmak için, ondan sonra da ona güzel bir hayat kuracak maddi durum bırakırdım ve iyi sağlıklı bir hayatı olmasını isterdim her zaman. birde kitap, bilgisayar gibi ürünleri bırakırdım
Çok güzel bir düşünce gerçekten :) ben de böyle şeyler yapmak istiyorum çocuklar gerçekten çok özel benim için :)
Darısı başına diyeyim o zaman 🙂🌻
Önce doğru insanı bulmak önemli :) ama inşallah diyelim
Teşekkür ederim EİG için
Rica ederim 🧚🏽♀️
Çakmak koleksiyonu bırakacam. Sevinsin puşt 😂
😂😂😂
Cevap
7Cevap
Birlikte yapacağımız bir sürü aktivite. Şimdilik karton kutular biriktiriyorum değişik etkinlikler yapmak için ve tabii umutlarımı
Çocuğuma elraenn den 48 aylık sub hesabımı bırakıyorum 😂
Maddi olarak oyuncaklarımı, manevi olarak da anılarımızı
Çocuk kitapları, masal kitapları falan biriktirirdım olsaydı ama bu yaşta ZORT bakarım😂 kitaplara alistirmak isterdim, kitabı hiç elinden düşürmezdi😂
Ben evlenmek istemiyorum ve çocukları asla sevmiyorum ama eğer evlenseydi çocuğum için daha çok sevgimi biriktirirdim
Bolca anı biriktirmek isterim, her zaman 🌺
Seninle her zaman güzel anılar biriktirir zaten 🌻
Çocuk yok mu car6mi şu an
Ne 😂
Çocuk nerede diyorum 🤗
Uyuyor 😂
Nerede uyuyor 😅😋
Reşat altını kanki 😂
Ooo zengin işleri onlar kanki 😂
Sıksın popişini devlet üni kazansın diye kitap biriktiriyorum ben işte kanki olmazsa sanayiye verecem 😂
Çocuğum yok ama olsaydı para birikimi yapardım geleceği için
Güzel anılar...
para birikimi olurdu herhalde.
Kitaplar boya para
Bende katılıyorum kitaplar ve boyalar
Teknoloji aletleri ve bilim kitaplari
Tecrübelerimi...
Çocuk düşünmüyorum
Hikaye kitapları
Sevgi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?