Çocuk & Ebeveyn Aybüke güzel bir isim mi, kızıma koymayı düşünüyorum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Veya Aybike. Kızıma koymayı düşünüyorum Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Aybüke güzel bir isim mi, kızıma koymayı düşünüyorum? Aybüke güzel bir isim mi, kızıma koymayı düşünüyorum? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
-iirene Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl değil bence ben tercih etmezdim ama senin fikrin tabiki öenmli olan 0 0 Yorumla
Melikenin_oreosu Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Oğlun olursa onuda emirhan koy :)) 1 0 Yorumla
Mehmets1993 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Türkçe diye koyuyorsanız Duru da çok güzel isim 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 789 cevap paylaştı. gayet güzel 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 578 cevap paylaştı. güzel isim. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
değil bence ben tercih etmezdim ama senin fikrin tabiki öenmli olan
Bence Aysude daha güzel
Oğlun olursa onuda emirhan koy :))
Türkçe diye koyuyorsanız Duru da çok güzel isim
Güzel bir isim.
sq gibi isim kezbüke gibi
Genelde akıllısını görmedim
Japonca gibi uzatarak okudum
güzel bence