Çocuk & Ebeveyn Kızıma koymayı düşünüyorum bu ismi sizce nasıl? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Gülsima ya da gülnihal hangisi daha güzel ne çağrışım yapıyor sizde? Güncellemeler+1 yıl Güncel Kızıma koymayı düşünüyorum bu ismi sizce nasıl? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 7,4b cevap paylaştı. Güzel isim koysana gadası 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ben bunları beğendim Yorumla
2002libirgirl Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İkisi de çok çirkin muhafazakar aile isimleri djsodjje 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Öyle zaten hangisi sence Yorumla Soran +1 yıl Muhafazakarız şükür Yorumla 2002libirgirl +1 yıl Eylül, Simge, Buket, Hazal gibi modern isimler olabilir. Valla ikisini de hic begenmedim ikisi de ayni derecede kötü Yorumla Soran +1 yıl Gülsima ismi ne çağrışım yapıyor peki Yorumla 2002libirgirl +1 yıl Kezban, varoş bir isme sahip kız cagrisimi yapiyo daha fazla sormayin tsk bye Yorumla Soran +1 yıl Son bir soru sfsdafsgg Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl İkiside Kezban ismi koyup ta çocuğun hayatını mahvetme 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Niye gizlisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen niye gizlisin Yorumla Soran +1 yıl Soruyu soran benim canım Yorumla
insan_68 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Biraz uzun illa gül mi olmalı içinde 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Bu ikisini beğendik Yorumla insan_68 +1 yıl Hmm Gülnihal daha iyi sanki Yorumla insan_68 +1 yıl Gülseren ismide güzeldir Yorumla Soran +1 yıl Gülsima ismini de eşim daha çok beğendi ne çağrışım yapıyor sizce Yorumla insan_68 +1 yıl Yani gül gibi güzel Yorumla insan_68 +1 yıl Siması Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla insan_68 +1 yıl Rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Güzel isim koysana gadası
ben bunları beğendim
İkisi de çok çirkin muhafazakar aile isimleri djsodjje
Öyle zaten hangisi sence
Muhafazakarız şükür
Eylül, Simge, Buket, Hazal gibi modern isimler olabilir. Valla ikisini de hic begenmedim ikisi de ayni derecede kötü
Gülsima ismi ne çağrışım yapıyor peki
Kezban, varoş bir isme sahip kız cagrisimi yapiyo daha fazla sormayin tsk bye
Son bir soru sfsdafsgg
İkiside Kezban ismi koyup ta çocuğun hayatını mahvetme
Niye gizlisin
Sen niye gizlisin
Soruyu soran benim canım
Biraz uzun illa gül mi olmalı içinde
Bu ikisini beğendik
Hmm Gülnihal daha iyi sanki
Gülseren ismide güzeldir
Gülsima ismini de eşim daha çok beğendi ne çağrışım yapıyor sizce