Çocuk & Ebeveyn Kızıma Bu İsmi Koysam Mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kızıma Fatmanursu İsmini Koysam Mı? Koy Koyma Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kızıma Bu İsmi Koysam Mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 7,4b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Fatmanur ismini koyman daha uygun olur. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 3,1b cevap paylaştı. O kadar güzel isimler varken yani Fatmanursu ismi bana pek açıkçası çekici gelmedi 0 0 Yorumla
Nüklofizo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Merhaba;"Fatmanur" ismi de "su" kulağa çok hoş geliyor fakat "Fatmanursu" diye ben pek beğenmedim. Ayrı olarak koyacaksınız yani sadece Fatmanur olarak ya da su olarak çağıracaksanız olabilir. Yine de karar sizin :) 0 0 Yorumla
Besthee_ Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Alşin çok güzel bir isim, hem gerçek Türk ismi hem de modern geliyor kulağa 0 0 Yorumla
aşkilettoperipellam Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Nursu ne ya. dYapma kıza yazık ilerde anne bu nasıl isim der Sadece fatma güzel 0 0 Yorumla
YavuzCakır Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl ya fatma koy ya nursu diğer türlü japon samuray ismi gibi oluyor Fatmanursu-san 0 0 Yorumla
klavyedekiayran Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Yeşilimsi vb. tabirler olur ya hah! İşte bu da onları çağrıştırıyor. Fatmanur değil ama ona benzer isimmiş gibi bir anlam çıkarıyorum buradan. 1 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 343 cevap paylaştı. uzun kalıyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Selam gadası 🙃
Fatmanur ismini koyman daha uygun olur.
O kadar güzel isimler varken yani Fatmanursu ismi bana pek açıkçası çekici gelmedi
Merhaba;
"Fatmanur" ismi de "su" kulağa çok hoş geliyor fakat "Fatmanursu" diye ben pek beğenmedim. Ayrı olarak koyacaksınız yani sadece Fatmanur olarak ya da su olarak çağıracaksanız olabilir. Yine de karar sizin :)
Alşin çok güzel bir isim, hem gerçek Türk ismi hem de modern geliyor kulağa
Nursu ne ya. d
Yapma kıza yazık ilerde anne bu nasıl isim der
Sadece fatma güzel
ya fatma koy ya nursu
diğer türlü japon samuray ismi gibi oluyor Fatmanursu-san
Yeşilimsi vb. tabirler olur ya hah! İşte bu da onları çağrıştırıyor. Fatmanur değil ama ona benzer isimmiş gibi bir anlam çıkarıyorum buradan.
Hayır.
uzun kalıyor
Bence koyma
Koyma bence, sanki bişey turşusu gibi oluyor
gayet güzel
Koyun
Birleşince olmamış
ahahshshs