Bir yıllık evliyim ve bir çocuğum olacak hamileyim ama eşim bana karşı çok kırıcı ve artık birbirimize karşı o sınırı aştığımızı düşünüyorum. Gitmek istiyorum ama bebeğim için doğru bir karar mı emin olamıyorum çok yoruldum hamileliğim boyunca hep sorun yaşadım…
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Çocuk için evlilik surdurulmez.
Ekonomik özgürlüğün varsa hiç tereddüt bile etme
Seni değersiz hissetiren kim olursa olsun hayatında tutma.
Seni değersiz hissetiren altın olsa kesende bal olsa kasende tutma demişler eskiler
Saygı sınırı aşıldı ise ilişki nereye gider ki zaten. Burada doğacak çocuk da mutsuz olur
Evet saygıyı bırak tek derdi herkes bana çok iyi desin başka bir şey değil beni herkese karşı atar sürekli
Sadece kendini düşünüp kendine odaklanmış biriyle evlilik nereye kadar gider ki zaten
Çocuğa yazık olmazmı eksiklik olmazmı gidersen eğer
Baba olarak çocuk umrunda değil ben dokundurmasam dokunmaz önemsemez o kadar ağrım olur asla yardımcı olmaz
Peki çocuğun suçu nerede burada
Yok işte ben her zaman anneme keşke en başta gitseydin derdim oda bana öyle der
Sevgi saygı yoksa eğer bozanın erkekse gerçekten adamsa doğumdan sonra çocuğu görür
tensel konularda mutlu musun peki sen. ilgisi naslki
Ne kadarlık hamilesin?
6.5 aylık
Artık çok geç. Evlilik budur. Alış buna. ömrün böyle geçecek artık
çocuk için çok kötü olur elbette
Biliyorum bende boşanmış bir anne babanın çocuğuyum ama beni kullandığını düşünüyorum beni sevmiyor çocuğum bu şekilde büyürse daha kötü olmaz mı
her açıdan çocuk için çok kötü. Kalça mutsuz ve sıkıntılı aile ortamında büyüyecek. boşansan seninle büyüyecek bu sefer baba ve aile hasreti kalacak.
Biliyorum bende boşanmış bir anne babanın çocuğuyum ama beni kullandığını düşünüyorum beni sevmiyor çocuğum bu şekilde büyürse daha kötü olmaz mı onun için
aynı soruyu neden sordun ki
Severek mi evlendin çok erken değil mi
Evet severek evlendim her şeyden herkesten çok sevdim hatta evlenebilmek için herkesi karşıma aldım.
Vay be üzüldüm sevdiğim kızı da ailesi vermemişti kacmamisti😡😡
Onun kimsem kalmadı kardeşim dışımda kimse yanımda durmuyor ama sonuçta o beni çevresinde ki herkese rezil etti
Ne yapıor da rezil etti anlatır mısın yaşlar kaç
Benim 26 onun 32 yaşları mesela ailesinin yanında en ufak bir şey olsun istemiyorum ben sevmiyorum diyor bırakın gitsin diyor yaşı kim olduğu onun için önemli değil başka zaman da gösteriş yapmak için seviyorum felan der işine geldiği gibi
Şerefsiz ya o kadar uğraşmışsin
Evet bana sürekli ben %80 hatalıysam bile sen de %20 hatalısın diyor hiç bir zaman pişman olmadı
Sanırım seni beğenmiyor olabilir mi ya da uyumsuz musunuz
Olabilir beni hiç bir zaman sevdiğini düşünmüyorum beni kandırıyor hayatını idam edebilmek adına yaptığı her şeyi herkesten saklıyorum ne yapsa unutuyorum hep arkasındayım
Ne yapmıştı seni takip ettim sende eder misin?
Sevgi saygı bittiyse evlilikte bitiyor
Asla saygı yok her şeyi dalgaya alıyor çocuğunda benim de umrunda olduğumuzu düşünmüyorum
Doğru olanın ne olduğu belli
Uzdu bu beni anlatmak istersen dinlerim
Çok sevinirim.
İstek atman lazim yazamiyorum
Bence bu aralar duygusalsın sen çok
O ayrilmak istiyomu
Bana gidebilirsin diyor ama anlaşmalı boşanma yapmaz
Eğer ayrıldığında maddi sıkıntın olmayacaksa git bence
Yok çalışan biriyim zaten ben
Cocugun icin zor olabilir ayrilik. Dayanabilirsen dayan ama ben ayri da olurum dersen ayrıl. Kuzenim evlendikten 3 ay sonra hamile bi şekilde döndu
Sonra ne oldu
Anlasmali bosandilar