Bazıları kız çocuğu olmasını çok isterken bazıları da bir erkek evlat derdindeler 😊 bana kalsa hepsi canavar 🧟

Kız 🌸
Erkek 🟦
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Erkek bebekleri hep daha tatlı bulurdum masum gelirlerdi ama canavarlıklarıyla karşılaştıktan sonra erkoların hepsinin yasaklanması gerektiğine karar verdim. Kız bebiş candır
Ben de bebekler konusunda öyle düşünüyorum
Diri diri toprağa gömelim
Babam bebek değil
Erk*kler görüşümü rahat bırakır mısınız? Kendi görüşünüzü yazın.
Hastanelere baktın babaları anneleri yanında kız çocukları olur erkek çocuklar şehir değiştirir kız Çocukları anneleri ya da babalarına yakın olur erkek çocuklar ayda bir arar kız çocukları her gün say say bitmez
Lafa gelince herkes erkek istiyor derler ama sonuç ortada. Kız isteyen daha çok.
Erkek isteyince geri kafalı diyenler kız isteyince modern oluyormuş.
Evladın hayırlısını sagliklısını isterim.
Sağlıklı olsun yeter ama kız çocukları seven biriyim ama hep içime erkek annesi olacağım doğuyor durup dururken konu açıldığında Allah mı söyletiyor bilmiyorum oğlum diyrorum hep
Cevap
29Cevap
Ben kızım olmasını isterdim tabi ki de
Kız bebiş isterdim ama Allah, m bana 3 tane eşek verdi 🤣 sağolsunlar da
Hahah 3 tane hem de kolaylık dilerim
Teşekkür ederim sağol zor gelene o kadar çocuk sahibi olmaz
Koz çok isterdim ama sağlıklı olsun da ne olursa olsun vatana millete hayırlı olsun başka kriterim yok
Hala cinsiyet takıntısı kaldı mı ya bu devirde hemde
Sağlıklı olması iyi bir insan olması vatana millete hizmet etmesi önemli
Türkiye de çocuk yapmak istemiyorum kızı olmasını isteyenler ilerde bu ülkede kaç Suriyeli olacak onu düşünsün öyle istesin
Ben cinsiyet ayrımı yapamıyorum ya ikisinide çok güzel buluyorum ama yinede evde kadının üstünlüğü olsun istediğim için hep üçüz hayal ediyorum😂
Daha çok kız istiyorum ben 😄 erkekte olabilir sağlıklı doğsun cinsiyet pek de önemli değil benim için 😊
Benim için cinsiyetinin hiçbir önemi yok l. Benim için önemli olan hayırlı ve sağlıklı bir evlat olması.
Kız isterdim eskiden olsa. Şu an fark etmez ama ben anne olacağıma pek inanmıyorum. Çünkü artık evlenmek istemiyorum.
Kız olsa daha çok sevinirim sanki 😂Sağlıklı doğsun tabii orası ayrı konu. Allah hayırlısını nasip etsin.
Tabii ki öncelikle sağlıklı olması her şeyden önemlidir hayırlı evlat olarak yetiştirmek önemlidir ama bir kız mı olsun isterdim
Ayrım yapmıyorum. Olacaksa şayet, sağlıklı ve bilinçli bir birey olması yeterli. Cinsiyeti önemli değil.
Tek olacaksa erkek tabi, kızın derdi bu zamanda çekilmez. Birincisi erkek ikincisi kız olursa daha iyi olur.
Bebek veya çocuk hepsi geleceğin yetişkin adayı. Karakteri güzel olması öncelikli, kız veya erkek takıntılı olmanın anlamı yok.
Ben çocuk sevmiyorum pek ama kız çocukları daha az katlanılmaz gibi o yüzden kız diycem
Öncelik sağlıklı olması ama tabi kızım olmasını isterim
Cinsiyet ayrımı yapmam sağlıklı olsunlar ikiz olsunlar inşallah 😂😂
saglikli olmasini isterim gerisinin hic bi önemi yoktur
Kızımın olmasını isterdim tabi sağlıklısını ve hayırlısını dilemek en güzeli.
Sevgilime benzeyen minnoş bir oğlan isterdim bakışı ona benzesin
Erkek çocukla baş edilmez büyüyünce serseri falan olabiliyor
Şimdi Çocuğun Erkek Olcak Varya Herşeyi Onla Beraber Yaparım Futbol Oynarız Halı sahaya Götürürüm Kız İsteyenler Genelde Sakin Çocuk İstediğinden Herhalde
Bir oğlum var, bir tane de kızım olmasını isterdim..
Güzel yetiştirene iksi de hoş.
Çocuk düşünmüyorum
sağlıklı olsun farketmez
Fark etmez ama kız bi başka cana yakjn
Kız çocuğu istiyorum.
Kızlar babaya çok yakın oluyor...
Sağlıklı olsun kız olsun
Günün birinde evlenirsem kızım olsun istiyorum 🌸
Kız çocuğunu biraz daha fazla istiyorum.
Her bebek tatlı ama ya :)
Kızım var yine kız istiyorum
Bence de hepsi canavar😂
Sağlikli olsun oncelikle cinseyeti farketmez
Erkek çocuk evde bakılmaz
Bonco do cok dotlo hopso
Bi kız bi erkek yaa🥰
sağlıklı olsun ama gönlüm kız ister
Kız olsun bir tane olsun
Kediler sayiliyor mu
Tabi onlar da evlat
Biseksuel