Çocuk & Ebeveyn Çocuğunuz olsa cinsiyetininin ne olmasını isterdiniz? Snowy_Secret Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Çocuğunuz olsa cinsiyetinin ne olmasını isterdiniz? Kız👶🏼♀️ Erkek👶🏼♂️ Çocuk istemiyorum❌ Çocuğum var👩🏼🍼🧑🏼🍼 ve cinsiyeti...(yorumlara) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Çocuğunuz olsa cinsiyetininin ne olmasını isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 12b cevap paylaştı. kız olmasını isterdim tabi ki de. kız çocukları çok tatlı ve zeki oluyor. ayrıca hayalim de buydu. erkek çocuk ile uğraşamam hiç sdfsdf 1 0 Yorumla
pinhan___ Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Çınar ismini koymak istediğim için erkek olmasını istiyorum. 1 1 Yorumla Snowy_Secret +1 yıl Güzel bir isim seçimi Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Erkek olsun da canım sıkıldıkça tokatlayayım 1 2 Yorumla Snowy_Secret +1 yıl Jsjsjxjdjxj Yorumla ilkay9293 +1 yıl Çocuk oyuncak mı tövbe tövbe Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Sağlıklı olması benim için yeterli. Kızı veya erkeği farketmez. İkisi içinde isimler var aklımda 😂 1 0 Yorumla
BlackJack_0642 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Kız çocukları çok tatlı oluyor bir kızımın olmasını istiyorum 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl kızım olsun isterdim ama içimden bir his oğlum olacak diyor 1 0 Yorumla
igdonducakss Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kız isterdim, ama oğlan olsa geri dön çabuk diyecek değilim😅 1 0 Yorumla
cilekkliisütt Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl cocugum olursa kiz olmasini isterim benim yapamadigim her seyi onun yapmasini sahip olamadigim her seye onun sahip olmasini isterim erkek olursa cok sıkıntı 1 0 Yorumla
Zz___eeyuyy Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Erkek çocukları çok severim, iyi de anlasirim 1 0 Yorumla
paramparcalastık Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl valla sağlıklı olsun kız erkek fark etmez 1 0 Yorumla
Damlabeth Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kızım olsun isterim ama çocuk yapmayacağım 1 0 Yorumla
Bilgmert Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl kızım olmasını çok isterdim nasip olur mu beee 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 789 cevap paylaştı. erkek olsun isterim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
kız olmasını isterdim tabi ki de. kız çocukları çok tatlı ve zeki oluyor. ayrıca hayalim de buydu. erkek çocuk ile uğraşamam hiç sdfsdf
Çınar ismini koymak istediğim için erkek olmasını istiyorum.
Güzel bir isim seçimi
Erkek olsun da canım sıkıldıkça tokatlayayım
Jsjsjxjdjxj
Çocuk oyuncak mı tövbe tövbe
Sağlıklı olması benim için yeterli. Kızı veya erkeği farketmez. İkisi içinde isimler var aklımda 😂
Kız çocukları çok tatlı oluyor bir kızımın olmasını istiyorum
kızım olsun isterdim ama içimden bir his oğlum olacak diyor
Kız isterdim, ama oğlan olsa geri dön çabuk diyecek değilim😅
cocugum olursa kiz olmasini isterim benim yapamadigim her seyi onun yapmasini sahip olamadigim her seye onun sahip olmasini isterim erkek olursa cok sıkıntı
Fark etmez yeter ki sağlıklı olsun
Sağlıklı olsun isterim
erkek olmasını isterim
XX kromozomlu bir varlık
Erkek çocukları çok severim, iyi de anlasirim
valla sağlıklı olsun kız erkek fark etmez
Babasina ceksin tabiiki erkek :D
Kızım olsun isterim ama çocuk yapmayacağım
kızım olmasını çok isterdim nasip olur mu beee
Fark etmez sağlıklı olsun da.
erkek olsun isterim
Erkek isterdim
Kız olsun
Kız👶🏼♀️
Kızım olsun
Kızım olsun isterim
Kızım olsun isterdim
İki kız iki erkek
Hayırlısı olsun kız veya erkek farketmez...
Kız olsun isterim
evlenmeyi düşünmüyorum