Eşimin kızı benim oğluma vuruyor. Nasıl bir çözüm bulmalıyım?

Merhaba, henüz 4 aylık evliyim. Benim bir oğlum eşimin de bir kızı var… benim oğlum bizimle birlikte yaşıyor. Eşimin kızı annesinde bize haftada bir gün geliyor o gün her geldiğinde rezil oluyor tatsızlık huzursuzluk normal bir çocuk değil fazla fazla şımarık eşim hiçbir şey demiyor sürekli zaten haftada bir geliyor elleme diyor kız sürekli benim oğluma vuruyor canını acıtıyor çekiştiriyor. En son geçenlerde bir akşam sahilde mangal yapalım dedik kızı da geldi kaynanam kayınpederim eşim ben ve benim oğlum hep birlikte indik sahile mangal yandı yemekler yendi çocuklar koşuşturmaya başladı ama kız yine sürekli benim oğlana vuruyor baktım eşim benim oğlanı çekmiş kenara uyarıyor şok oldum ben tam eşime gidip kızını uyar diyecektim ki kız yine vurdu napıyorsun sen dedim kıza neden vuruyorsun sürekli yapıyorsun bunu sen dedim dememe kalmadı kız kendini yerlere attı bağırmalar çağırmalar ağlamalar neler neler eşim geldi o da bana yüklenmeye başladı kızı ağladığı için sağlam da bir tokat yerleştirdi suratımın ortasına kızını kucağına aldı ve gitti ben de oğlumu alıp evi terk ettim sabah baktım annemlerin kapısında her yerden engellemiştim mailler atmış aramış ama engelli olduğu için ulaşamadı tabi ki çok pişmanmış bilmem ne bilmem ne bu arada bu çocuklar ikisi de 10 yaşında benim oğlum saygısızlık yapamayacağını biliyor onun kızına vurmuyor ama onun kızı ne beni ne de eşimi iplemiyor eşim de bana kızı yüzünden vurunca ben de ipler koptu sahilde annesinin babasının çocukların yanında üstelik bir ton farklı insan vardı etrafta affedemiyorum arkadaş boşanmaktan başka çarem yokmuş gibi geliyor artık daha 4 ay olmuştu nasıl böyle davranabilir anlayamıyorum.
Eşimin kızı benim oğluma vuruyor. Nasıl bir çözüm bulmalıyım?