Çok çocuk sahibi olmak size korkutucu geliyor mu?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Çok çocuk sahibi olmak size korkutucu geliyor mu?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Evet geliyor aslında korkutucu değil ama çok çocuk istemiyorum ben sadece bir tane kızım olmasını isterdim bu benim için yeterli olurdu.. ama kişiye göre de değişiyor bu durum Çok çocuk sahibi olmanın korkutucu veya endişe verici olup olmadığı, kişisel tercihler ve yaşam tarzı ile yakından ilgilidir. Bazı insanlar, büyük bir aileye sahip olmanın getireceği sorumlulukları, mali yükü veya zaman kısıtlamalarını düşündükçe endişelenebilirler. Diğerleri ise çocuk sahibi olmanın sevgi, bağlılık ve aile deneyimleri getireceğini düşünerek heyecanlanabilirler.
Evet gelir çünkü bu hayat şartlarında hem maddi hem manevi olarak bakımı eğitimi evliliği vss gerçekten büyük bir sorumluluk öyle doğurmakla bitmiyor iş onu birde büyütüp hayata hazırlaman ve topluma hayırlı bir insan olarak yetiştirebilmen gerçekten kolay olmuyor az çocuk öz çocuk olsun
2 çocuğum var. 3. ye sahip olma fikri bana korkutucu geliyor. Düşünmüyorum da zaten. Belki düşüncem değişir tabi ama şu an korkutucu geliyor.
Aslında güzel bir şey fakat çok çocuğa iyi bir eğitim ve kaliteli bir eğitim öğretim vermek gerekir. Ekonomi durumun çok iyi olmalı
Cevap
14Cevap
Evet korkutucu geliyor. Birden çok cücenin sorumluluğunu almak kolay değil. Onların tüm ihtiyacını en iyi şekilde karşılamak lazım. Düşündürücü bir konu.
Aslnda bana gelmiyordu ama tek başıma bir cocugn sorumlulugnu ustlendgm icn artk benim icn de korkutucu geliyor. Sonuçta çocuk büyütmek bakmak büyük sorumluluk gerektiriyor ve bn tek başıma hepsinin altından kalkmaya calisiyrm bravo bana
Hayır çocuk sahibi olmanın korkulacak bir tarafı yok hatta çok çocuk sahibi olmanın korkulacak bir tarafı yok
Evet, geliyor. Hepsinin ayrı bir sorumluluğu var. Maddi ve manevi yetişebilir miyim? Düşünmüyor değilim
Bir ya da iki tane yeter. Üçüncüye de gerek yok
Bana evt sonuçta nasil bir anne olacağımı bilmiyorum biraz ürkütücü geliyor açıkçası
Bu devirde hem geçim hemde psikolojik yönden çocuk büyütmek Zor acikcasi.
maddi-manevi büyük yükler
eline ver tableti baksınlar ama değil mi:D
Sadece bir kızımın olmasını isterim. Tek olsun , özel olsun , her şey onun olsun 🙂
O kadar çocuk istemem. maddi manevi yıpratıcı
Korkutucu gelmiyor ama onların geleceği düşündürür beni
Evet, Türkiye’de daha bile korkunç. Ben bir tane doğururum anca.
Onlarln geleceğini iyi yapmak korkutucu😶ve zor olur
Evet çocuk büyük sorumluluk bir taneis bile yetiyor
Cok cocuk olunca birsey oluyor sanki durmadan doguruyor millet
Önceden gelmiyordu artık geliyor 💆 zaten Dünyanın sezon finaline denk gelmişiz glgk
Tabikide her dönemi büyük sorumluluk istiyo en fazla 2 çocuk yeterli bence insan hayatı çok kısa zaten ömür boyu çocuk bakmak istemem açıkçası
Tabii ki o kadar çocuğu Vatanına milletine ailesine hayırlı bir insan olarak yetiştirmek asla kolay değil Bu şartlarda
Ben çocuklardan nefret ediyorum ama şu an bir tane çocuğum olucak şuandan itibaren ona nasıl bir anne olucam, ona iyi olacakmıyım gibi gibi korkular girmiş içime bilmiyor zor ya
Bir tanesi bile korkutucu 18 yıl bakmak zorundasın sonrası da meçhul bana korkutucu geliyor gerek yok
Evet vucudum falan bozulur seksiliğimden ödün verememmm
Heralde yani ne öyle tavşan gibi
hazır çocuk iyidir
Bir tane bile korkutucu
Yoo bence güzel diyebilirim
Ay ben 5 çocuk hayali kuruyorum
Önceden gelmezdi de şimdi ekonomi malum
Maddi ve manevi yeterliliği varsa korkunç değil.
Bana evlilik bile korkunç geliyor
Hayır çocuk çocuğu büyütür derler ve çok isterim
korkutucu ben bakamam doğuramam bu kadar çok çocuk
Çocuk aşkın ve evliliğin meyvesidir
Çok çocuk büyük aile en iyisidir.
Sorumluluk demek
Uğraşamam pek bana göre değil
Geliyor tabi
yok korkma yap 5 tane belki biri adam olur
4 cok fazla bence. 2 tane cok iyi
Hayır çocuklar çok tatlııı
Ülke şartlarından dolayı korkuyorum.