Allah öncelikle isteyen her kuluna hayırlı, sağlıklı çocuk nasip etsin. Evlenen çoğu insan bir zaman sonra çocuğunun olmasını ister. Kimi bir çocuk isterken kimi 3-4 çocuk ister. Peki dördüz bebek sahibi olmak sizi korkutur mu? # gadasından sevgilerle 🤗
Her şeyin iyisini Allah bilir tabi. Ben bekarken çok istiyordum ikiz bebek sahibi olmayı. Hep bir taşla iki kuş, bir avazda kurtulma, hele ki ikisi de farklı cins olursa çantada keklik gibi düşüncelerim vardı. Ta ki oğlum doğuncaya kadar. Bebeğime yalnız bakıp büyüten bir anne olarak bunun daha sonrasında çarpı ikisini düşünmek beni çok korkutmuştu. Allahım doğrusunu sen biliyorsun demiştim bir kez daha. Şimdi sen diyorsun ki dördüz... Allahım insana çekemeyeceği yük vermezmiş ama dördüz çok çok ciddi bir yük. Maddi manevi anlamda Allah yardımcıları olsun o ailelerin, işleri gerçekten çok zor.
Daha bugün bir soruda da ikiz bebek diyordu ve ben nasıl bakacağımı düşünüyordum, şimdi de dördüz. Rabbim çok çocuk değil de, bakabileceğimiz kadar hayırlı evlat nasip etsin inşaAllah. Mühim olan doğurmak değil, büyütebilmek. Çocuklarımın hepsine yetemedikten sonra bir anlamı olmâz.
Televizyonda beşiz bebek sahibi bir kadını izliyorum kadın çocuklarla ilgilenmekten bir deri bir kemik kalmış artı olarak da beşizlerden başka büyük bir çocuğu daha var 8 yaşlarında falan. Çok zor bence ben üstesinden gelemem dsfd
çok sabır lazım bunlara bakmak için eşimin maddi ve manevi desteği önemli ama isterdim heralde ya bir seferde 4 çocuk çikardi sonra 1-2 dogum daha ve 3 kez doğum yaparak 6 çocuğa sahip olurdum ne güzel 😂😂