Tam 2 yıldır çocuklarını görmek istemeyen annenin psikolojisini nedir?

Günaydın sevgili KS üyeleri..

Her anne benim gözümde değerlidir. "Her anne" çevremde uzun zamandìr bu sorunu yaşayan değerli arkadaş var ve onlar için gerçekten üzülüyor ve anlamaya çalışıyorum... 😔 her şerde vardır bir hayır derler evet lakin niçin bir ANNE konu her ne olursa olsun evlatlarını görmek istemez? Bu kadının ne derdi var sizce. Çok değerli kayıpları oldu; evet saygı duyup empati yapmak gerekde ölenle ölünmüyor ki... hepimizin cana Allah'a emanet.

İnşallah hasta kalbi iyileşir ve evlatlarına sağ salim kavuşur. Harbiden yardımcı olmak istiyorum bu aileye ama ne yapabilirim diye de size sormak istedim... belki birlik olursak çaresini bulma olası yüksek olabilir...

Lütfen biri bana mantıklı işe yarar yorumuyla aydınlatsın🙏🏻

#günaydın #sabahınköründekalktıkyineüstelikpazarpazarrrrnazarakaçyazarmıydıneydiii🙄😜😅

Güncellemeler
+1 yıl
Okuyamadığı için ömür boyu içinde eziklik çeken bir anne. (Babası okumasını istememiş ve onun gaddarca seçimiyle yakın akrabadıyla evlenip cahilce çocuk yapmışlar) Evlatlarına psikolojik baskı uygulamış. Babaları yokken farklì, varken iyi anne rolü. Özünde bu anne bence ruhen rahatsız ve bu kendi kompleksini sürekli evlatlarına hissettirmiş ve asla hatasını kabul etmeyen bir bayan.
Güncellemeler
+1 yıl
Hepinize teşekkür ederim...🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Tam 2 yıldır çocuklarını görmek istemeyen annenin psikolojisini nedir?