Psikolojik sorunları olan anneyle yaşamak?

18 yaşındayım. Az önce bir sinir krizinden çıktım. Şimdi sakin sakin yazacağım buraya çünkü hiç arkadaşım yok. Hepsini annem benden uzaklaştırdı. Kurtuluşumun ve kendi ayaklarımın üzerinde durmamın başlangıcı olduğunu düşündüğüm üniversite için tercihlerimi yapacaktım. Son güne bıraktım iyice düşünmek için. Bİr baktım ki tercihler yapılmış, benden alakasız okullar, bölümler yazılmış.
Kendisi şuanda ekonomik özgürlüğüm olmadığı için o ne isterse onu yapmamı söylerek tehtid etti beni. Babamlarla, amcamlarla. Beni dövdürecekmiş.(esk olduğumu iddia ederek ama ben esc falan değilim.) Şehir dışındada okutmuyor. Eve hepsediyor beni. Sürekli ruh hali değişiyor. Ben normal, kimseye zararı olmayan bir kızım. Bunu neden hak ettim? Evimizde bir kedi var. Kedinin bile psikolojisini bozdu. Kendi onu görünce saklanacak delik arıyor. Tir tir titriyor. Ben nefes alamıyorum. Ve şimdi ne yapacığımı bilmiyorum. Çok üzülüyorum. Ve daha çok şey var ama, yazacak mecalim yok. Ve zaten çoğu kişi benim bu sorunumla ilgilenmeyecektir. Kalbim çok acıyor gerçekten. Dayanamıyorum.
Psikolojik sorunları olan anneyle yaşamak?