6 yaşındaki çocuğumun pencereden düşmesinden neden hala korkuyorum, bu korkumu nasıl yenebilirim?

Çok korkuyorum. Pencereler kilitli, evi havalandırmıyorum, camdan düşecek onu tamamen kaybedeceğim diye korkuyorum. Balkona bile çıkarmak istemiyorum. En ufak hareketinde düşecek diye endişeleniyorum. "Anne ben abla oldum, kocaman kız oldum, düşmem. Korkma"diyor. Ne yapayım korkuyorum. O da beni korkutuyor ama beni korkutunca ya gerçekten düşerse diye daha çok korkuyorum.

Bu korkumdan nasıl kurtulabilirim? Ben de kızım da evin içinde bunaldık. Korkumdan evi havalandırmıyorum pencereyi açıp da düşecek diye. Hücre de gibiyiz. Hadi korkmayım diyeceğim elim de değil korkmayınca da korkutmaya çalışırken düşecek korkusu var. Annelik çok zor. Aklım fikrim hep onda.

Meğer annelik ne zormuş Ben bu korkularımdan kurtulamayacak mıyım?
Meğer annelik ne zormuş Ben bu korkularımdan kurtulamayacak mıyım?

Ben özgürce pencereleri açmak istiyorum. Ben penceleri hiç açamayacak mıyım? Bu hep böyle mi olacak. Bana öyle geliyor ki o kaç yaşına gelirse gelsin bende ki bu korku hiç gitmeyecek.

6 yaşındaki çocuğumun pencereden düşmesinden neden hala korkuyorum, bu korkumu nasıl yenebilirim?