+1 yıl39 yaşına gelmişsin bırakında gençler çocuk sahibi olsun siz bir kac seneye torunlarınızı seversiniz eski insanların 37 yaşında torunları oluyordu geç evlenirsin hiç çocuğun olmaz hadi ayrıca çocukta cinsiyet icin ve agucu gugucu yapmak için soyum ilerlesin yok rızıkını Allah verir diye cahil düşüncelerle istenmez çocuk yapmak başarıda değildir bu arada kendini maddi manevi enerji olarak yeterli hazır ve bilgili görüyorsan düzgün bir birey katabilirim topluma diyorsan gerci nerede bu ülkedeki insanlarda o düşünce
21 Yorumla- +1 yıl
Birde engelli doğma riski var sağlıklı değkl ki sen iyice yaşlanacaksın 20 sene sonra kendine rehberlik edecek ebeveyne ihtiyacı olacak çok istiyorsan da koruyucu aile ol
En İyi Cevaplar
+1 yılSiz istedikten sonra ve kendinizi hazır hissediyorsanız neden olmasın.. Ama bunu kız olacak düşüncesiyle yapmayın.. Allah büyük sizin hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun.. Cinsiyet çok da önemli değil. Önemli olan sağlıklı ve hayırlı evlat olmasıdır..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKimi kız ister kimi bizim gibi erkek ister kimileride evlat sahibi olmak ister ne kadar şükürsüzüz demi?41 yaşımda bir kez daha kız babası oldum Allah neyi istitiyorsa o oluyor bize olanı sevmek şükür etmek düşer ya hiç çocuk sahibi olamayanlar? evlat hasretiyle yanıp tutuşanlar servetini bu uğurda harcayıp sonuç alamayanlar var onlar için erkek veya kız farkeder mi bin şükür Rabbime
03 Yorumla
Soran+1 yılKızlar daha masum daha sevecen kaç yaşında olursa olsun sevebiliyorsun erkek kazık kadar oluyor 🤦♀️
Cevap sahibi+1 yılBende senin tam tersini düşünüyordum bir erkek olsa diye sonradan anladım ki önemli olan sağlıklı çocuk sahibi olmakmış bence kafanı hiç takma bunlara torunların kız olur insallah
- +1 yıl
Ne alaka cinsiyetçi. p. i s. lik çocuğu bile ayrım konusu yapan zihniyet üremesin bence tohum israfı seni
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 639 cevap paylaştı.
+1 yılBir erkek bi kız var. Çok şanslıyım. 39 undan sonra çocuk bakacak enerji görebiliyo musun. Bakımına yardım edecek, yeri geldiğinde eşinlr sağa sola kaçabileceğin bir anane babaanne var mı civarında bebeği bırakabilecek
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yılMenopoz dönemine girmiş biri değilsin ki gadası. Hem sana bu yaşta annelik daha çok yakışır.
10 Yorumla
+1 yıl39 yaşın çok olup olmadığına sen karar vereceksin eğer kendini yeterince sağlıklı ve bir bebeğe bakacak kadar sabırlı, anlayışlı hissediyorsan 39 yaş geç değil.
00 Yorumla
+1 yılOlunabilir ama kizin 7 yasinda okula giderken swn 46 olacaksin kizin ilkokuldan çıkarken 53 yasinda olacaksin liseye başladığında sınıfları kalmadan gecerse liseyi bitirdiğin 57 yaşında olacaksin üniverste okumak ister ilk yılından kazandi diyelim 4 yil 61 yasinda olacaksin 62 yasinda olacaksin atandi atanacak derken evlenene kadar 65 bulursun ona gore düşün. birde yaşında anne bir ihtimal ozel çocuk olabiliyor bunuda kadın doğuma sormak lazım
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 483 cevap paylaştı.
+1 yılBu yaşla alakalı bir durumdan çıktı artık. Sen kendini zinde ve yeniden bir bebeğe bakabilecek formda hissediyorsan ve eşin ve oğlunun da rızası varsa doğur kız nolcak
00 Yorumla Aslında yaş olarak geçmemiş kocanizda isterse olabilir ama illa kız istiyorsanız bunun doktor gözetiminde ihtamilini yükseltebilirsiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılDüşünüyoruz
+1 yılAnnem 42 yaşında ve geçen sene kardeşimi doğurdu o yüzden geç değil shfjfkgk
13 Yorumla
Soran+1 yılYa yine erkek olursa bulamazsak kızı😂
- +1 yıl
Haydi behhh vay olaya bak
Soran+1 yıl@SuRPriSeloVE55 yaa millet erkek istiyor biz kızı bulamadık
Hayır 39 ne ya daha gencecik kadınsın ama yine erkek olursa nolacak? Bu öyle pizza gibi siparişe göre olmuyor
00 Yorumla
+1 yılHayır çok geç değil Allah nasip ederse neden olmasın ki
07 Yorumla
Soran+1 yılKızı garantilesek iyiydi
- +1 yıl
Yani o da Allah'a kalmış birde ye ekşiyi çıkar Ayşeyi derler ona kaldı bu durum
Soran+1 yılYerim akşama kadar turşu yerim 😂
- +1 yıl
Hahahah afiyet olsun yarasın
Eşin ne durumda peki onun yaş kaç
Soran+1 yıl39
Soran+1 yılO şimdiden hayal kuruyor saçlarını şöyle yaparız böyle yaparız şunu alırız pembe pembe bunu alırız diye
- +1 yıl
Çok güzel bu eşin bu konuda çok iyi birine benziyor
erkek olursa hayatının geri kalan kısmını da :)))
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır ya 🥺 erkek annesi olmak zor yedi beni
- +1 yıl
tek çocuk olmasının zorluğu
+1 yılGeçmedi de cinsel ya da üreme ile ilgili problemin var mı
011 Yorumla
Soran+1 yılYokta birde yine erkek olursa 😬
- +1 yıl
Kaç çocuk var
Soran+1 yıl1
- +1 yıl
Hımmm çok tehlikeli tam bir kumar benim hanımın amcası kız olursa vururum demiş 3 erkek evladı var 3. yü kız olur umuduyla yapmış şimdi 4 ü yapacak
- +1 yıl
İstihareye yatmayı dene ya da senin adına işi bile biri yatsın çok büyük yardımcı oluyor inan ki
Soran+1 yılBenimki dr kız istiyor erkek çocuk yaramaz ya yordu bizi
Soran+1 yılŞimdiden hayal kuruyor saçlarını şöyle yaparız böyle yaparız şunu alırız pembe pembe bunu alırız
- +1 yıl
Bende var bitane 4 yaşında 🥰🥰
- +1 yıl
Hanım doğum yaptı babalık iznindeyim izim bitti işe geldim patron sordu kız mı erkek mi diye bende kız dedim hee iyi ha kapıda köpek ha evde erkek dedi koptum gülmekten koz evlat candır
Soran+1 yılDoğru demiş oğlumla aramız çok iyi yalan yok 17 yaşında hala bana sarılıp uyumak istediği geceler oluyor dizime yatıp kendini sevdiriyor ama haftada bir de karakoldan topluyoruz
- +1 yıl
Vallahi Türkiye’nin en tehlikeli mahalleleri arasında sayılar samsun hastanebaşı zeytinlik Kadifekale civarlarında ikamet ediyorum karakol yüzü görmedim işimi sağlam yaparım iz bırakmam arkamdan😎 sizin oğlan beceriksiz demekki 🤣🤣
+1 yılHayır geç değil. Yeniden doğarsınız onunla. Allah gönlüne göre versin
00 YorumlaAnam beni 41 yaşında doğurmuş, 13 yaşında oğuldan sonra :D Bence neden olmasın yani.
00 Yorumla
+1 yılDeğil ama kendi başınıza karar vermeyin, doktorunuza bir görünün önce
00 YorumlaPeki kız olacağının garantisini kim veriyor?
013 Yorumla- +1 yıl
İstemek kuldan vermek Allah tan
- +1 yıl
Acaba erkek ya da kız neye göre oluyor
- +1 yıl
Anne XX cinsiyet kromozomu taşır baba XY cinsiyet kromozomu taşır. Çocuk cinsiyeti bu kromozomların birleşimiyle belirlenir. XX kız içindir XY erkek. Cinsiyeti bu yüzden baba belirler. Annede XX vardır ve bu X in birini verir baba X verirse kız, Y verirse erkek olur. Her cinsin %50 ihtimali vardır.
- +1 yıl
Yanı babada her iki cinsiyetin kramozonu var
- +1 yıl
Aslında büyük sorumluluk kadında ama çocuğun olması içinde erkek olmadan olmuyur işte
- +1 yıl
Nasıl yani şu an şok dayım
- +1 yıl
@eflani7878 Tek gereken yumurta hücresi ve vücut hücresi. Vücut hücresinin çekirdeği yumurta hücresine aktarılır ve oluşan embriyo da taşıyıcı anneye aktarılırsa çekirdeği alınan canlının aynısı doğacaktır. Bunu ilk koyunlar üzerinde gerçekleştirdiler. Ancak klonlama yasal değildir. Yine benzer yöntemlerle embriyo oluşturulabilir ancak dişiler sadece XX kromozomu taşıdıkları için doğacak çocuk kız olacaktır.
- +1 yıl
Ya diğer tarafa gelsene bu konu için bişey sorcam bilgin baya var
- +1 yıl
Benim için baksan
+1 yılgel beni evlatlik al 1 aylik kizim 2 yasinda bir tane daha var yaş 23 3 kizin olur valla
01 Yorumla- +1 yıl
Bu yaşta bu ne hız yaaa
+1 yılteyzem 40ında kız cocugu dogurdu Şu an 6 yasında cocuk acayıp zekı
00 Yorumla
+1 yılGeç değil. Oğlunuz içinde çok kıymetli olur kardeşi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok da geç değil aslında, 40 yaşından sonra anne olan nice kadınlar var. oğlunun büyümüş olması da yeni doğacak bebeğinle ilgilenmen için de bir avantaj.
00 YorumlaÇocuk düşünüyorsanız yapabilirsiniz ama uzulmeyi sonuca oğlunuz evlendiğinde bir kızınız olacak illaki sizden dünyaya gelmesi gerekmiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılO mu evlenecek 😂😂😂😂
Soran+1 yılO evlenmez her gün başka kızla
+1 yılhayır bence geç değil annem de kardeşimi 38 yaşında doğurdu ve aramızda 9 yaş var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltek cocuk mu evladin asiri zor bir durum ilerde yalniz kalacak benim gibi 2, cocuk icin zor bence o yastan sonra zor gibii
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir yerde okumuştum, bir de çevremden de bildiğim, önce sen boşalırsan kızın olur. Boşalabiliyorsan tabi 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyorumlarina bakinca se. ksi neseli bi kadin geldi gozume
08 Yorumla
Soran+1 yılÖyle zaten tatlı bir kadınım
Cevap sahibi+1 yılevet farkedilmeyecek gibi degildi 🙂 bana mesajdan yazarmisin
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yıltatli bi kadindan hemen vazgecmemeliyim dimi? rica etsem 🫠
Cevap sahibi+1 yılyapisik israrci biri olmadan bana instani vermeni istiyorum. yoksa kendi imha ederim buradan bak 😁
Cevap sahibi+1 yıl🕐🕜🕑 wait wait wait for u?
Cevap sahibi+1 yılbu kadar sert ve kati olunacak ne vardi
Cevap sahibi+1 yılmerak ettim nasil birisin
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 689 cevap paylaştı.
+1 yılGeç değil de kız garanti değil erkek de doğabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu yaslarda ablam dogurdu ama tavsiye etmem bakim isleri yorucu neden hayatini zorlastircan ki
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet simdi iyi bakabilsen bile ilerde yaşlandigin için kızına bakamayacaksin gerek yok bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlacanda bizemi soruyorsun komik, neyse olursan ol.
00 Yorumla
+1 yılHiçbir şey için geç değildir sen sadece enişteyi ikna et o da senin elinde olan bir şey 😏😌
02 Yorumla
Soran+1 yılO ikna zaten
- +1 yıl
O zaman yapacağın tek şey beraber hastaneye gidip nasıl bir yol izleyeceğinizi doktor kontrolünde rotasını çıkarmak he yeniden erkek olma ihtimali de var bunu da göz önüne alman gerekiyor
Yasin geç değil ama tekrar erkek olursa ve kız bekledigin için onu sevmezsen problem olabilir
08 Yorumla
Soran+1 yılSeverim de artık erkek görmek istemiyorum 😂
Soran+1 yılKapatırım gözümü 😂
Soran+1 yılBakıcaz
Soran+1 yıl2 3 gecedir sıkıştırıyor eşim daha karar veremedim kaçıyorum sürekli
+1 yılTR geneli o yaşta evlenmiyor mu
14 Yorumla- +1 yıl
😝😝
Soran+1 yılBen erken evlendim de okudum sonra çocuk istemedim 1 den sonra şimdi acaba diye düşünüyorum
- +1 yıl
1 candır boşversene başını ağrıtma yalandan
- +1 yıl
Evet olur yaşın daha uygun bazı o yaşta evlenmiyor sonra hayatı yaşacam diyor yaş 50 oluyo çocuk sahibi olunca tabi herkes kendi tercihi bir şey demek gelmez evet uygun yaşın
Çocuk & Ebeveyn konusunda 326 cevap paylaştı. Yo hemen çalışmalaea başla yaparsın
04 Yorumla
Soran+1 yıl2 3 gecedir sıkıştırıyor eşim kendimi çok tuhaf hissediyorum en son 18 sene önce denemiştik
Soran+1 yılVar da çocuk yapmaya çalışımıorduk
+1 yılSaçmalama daha çok gençsin
08 Yorumla
Soran+1 yılYine erkek olursa yandık
- +1 yıl
Oda nasip ama ya 🙂
Soran+1 yılKocamı büyüttüm oğlumu büyüttüm 3. Erkek 🤢
- +1 yıl
Ya çok güzel bir şey söyledin şu an saygılarımı iletiyorum sana🙂
Soran+1 yılKocamı da ben büyüttüm evlendiğiimizdr 20ydi şimdi 39 anası bakmadı ya ben baktım 😂
- +1 yıl
Mükemmelsin ya sen ❤️
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Nasıl büyüttün eşini anlatır mısın 😅
+1 yıldaha erken ama erkek olma ihtimalide var
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu düşünüyorum işte
Hayır henüz olabilir 🙂
09 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk istediğime göre evliyim 😂
Soran+1 yılErkek olursa oğlunu da alıp gidiyorsun 2 erkekle zor uğraşıyorum 3 e bakamam dedim bu sefer başaracağım kız olacak diyor çok inandırıcı gelmedi
Soran+1 yılKocamı büyüttüm oğlumu büyüttüm 3. erkek 🤢🤢🤢🤢
Bende halama amca demek istiyorum
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle geç değil. Kocan ne düşünüyor?
01 Yorumla- +1 yıl
Karar verdiniz mi 😅
Hayır geç değil
00 Yorumla
+1 yılHayır çok geç degil
00 YorumlaYoo daha cocuk sahibi olabilirsin
00 YorumlaDeğil ama doktor kontrolünde
00 Yorumla
+1 yılDeğil tabii ki :) bunu kocanizin spermleri bilir.
00 YorumlaBir daha dene, şansına bu sefer kız olur belki
00 Yorumla
+1 yılson düzlüktesin bir iki yılın kalmış
00 Yorumla
+1 yılzorlanırsın hayata yenşden başmaka gibi bir sey
00 Yorumla
+1 yılYok devam 45 e kadar yolu var deneyip durun
00 Yorumla
+1 yılYa erkek olursa.
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 789 cevap paylaştı.
+1 yılgayet de iyi bir zaman
00 Yorumla çok geç değil acele et
00 Yorumla
+1 yılBence en güzel yaşlar. Yapın valla
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılyoo denemeye devam olur bence :)
00 Yorumla
+1 yılDogurursun bacım
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 323 cevap paylaştı. Galiba, sanırsam evet
00 YorumlaMenapoza girdin mi
00 Yorumla
+1 yıl1-2 senen var hemen yapmalısın bence
00 YorumlaBi kere daha deniyebilirsin şansını
00 YorumlaNe geçmesi o yaşa 4 tane daha yaprsın
00 YorumlaGeçmiş gibi ama bende 35im yani nasip kısmet 🔮
00 Yorumla
+1 yılHiç bir şey için geç değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence geçmedi kocan kaç yaşında?
08 Yorumla
Soran+1 yılAynı yaş
Cevap sahibi+1 yılYapabiliyorsa geçmemiştir bence :)
Soran+1 yılOnluk sorun yok ben nasıl bakarım doğurrum diye düşünüyorum
Soran+1 yılO soktu aklıma kız çocuk meselesini 2 3 gecedir sıkıştırıyor
Cevap sahibi+1 yılKolay bence abartma sende 😂 beraber bakarsınız
Cevap sahibi+1 yılYapın 🤭
Soran+1 yılErkek olursa oğlunu da alıp gidiyorsun 2 erkekle zor uğraşıyorum 3 e bakamam dedim bu sefer başaracağım kız olacak diyor çok inandırıcı gelmedi
Cevap sahibi+1 yıl:D kız yapma tarifini bı ben biliyorum galiba
Çocuk & Ebeveyn konusunda 313 cevap paylaştı. Doktor kontrolunde denenmeli
00 Yorumla- Devamını Gör (48)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler