Genç yaşta baba olmak istiyorum?

Ailemden uzak şehir dışında bir üniversitede okuyorum. Bölümden mezun olduğumda güzel maaşlı bir isim olacak zaten. Tatillerde da ailemin yanına pek giden birisi değilim. Gitsem bile 1 hafta kalırım.. 3 kere amca oldum ve artık babalık duygusunu tatmak istiyorum. Bunun içinde evlenmeye gerek duymuyorum. Güzel bir kız arkadaş bulup onunla anlaşarak (maddi manevi yardım) çocuk sahibi olmak istiyorum. Ailemin durumu iyi zaten her ay yetecek kadar para gönderiyorlar.. Yani çocuğun masrafları beni zorlamaz. Ben dersteyken bakıcı bulurum ona ve onunla durur.. Tek sorun bu 9 aylık süreçte bulacağım kızın evine gitmeyecek olması.. Var mı bir öneriniz ne yapayım?
Güncellemeler
+1 yıl
Alacağım sorumluluğun bende farkındayım, buna rağmen istiyorum. Çünkü ben bebeğimi gayet iyi bir şekilde bakabileceğime inanıyorum. Mesela ben 21 yaşındayken doğsa ben 36 37 olunca o da liseye felan başlayacak.. Ben çocuğumla gençken ilgilenmek, onun halinden anlamak, onunla gezip tozmak istiyorum. Onunla birlikte yaşlanmak istiyorum. Bunu neden yadırgıyorsunuz ki?