Ebeveynlerin cevaplaması en zor olan sorular nelerdir?

Ebeveynlerin cevaplaması en zor olan sorular nelerdir?

Güzel bir soru abla. bence neden çocuk yapıyorsun sorusu olabilir.. çünkü kimse mesela bir çocuğa dünyaya gelmek ister misin diye sormuyor.. belki de o çocuk yaşamak istemeyecekti ya da dünyada ki acıları da çekmek istemeyecek ki ama çoğu kişi benciliğinden çocuk yapar ve sonuçlarını düşünmez. bakamayacakları çocukları dünya ya getirir ve onları sevmez ilgilenmezler..
ya da mesela "Neden ben diğer çocuklar gibi değilim?" - Bazı çocuklar, fiziksel veya zihinsel farklılıkları nedeniyle diğer çocuklardan farklı olduklarını fark edebilir. Bu soru, ebeveynlerin çocuğa nasıl açıklayacaklarını ve onu destekleyeceklerini düşünmelerini gerektirebilir.
Kesinlikle çocuğun soracağı her soruya cevap vermek gerek.. Cevapsız bir soru olmamalı.. Uygun bir dille anlatmak gerek her şeyi..
Nasıl dünyaya geldiğine dair sorulan sorularda zorlanırlar top leyleklere atılır genelde ama şimdiki çocuklar pek yutmaz bu numarayı 😄 Bence çocukların sorularına bir şekilde cevap verilmeli. Bazen görüyorum çocuklara sus soru sorma gibi sert tepkiler gösteriliyor ama bu çocuğun özgüvenini zedeliyor. Güzelce kibarca sorular yanıtlanmalı cevapsız bırakılmamalı.
Evet kesinlikle şimdiki çocuklar inanmaz.. Evet cevapsız soru kalmamalı.. Kalırsa sürekli o soru karşına çıkıyor. Farklı şekilde sormaya devam ediyor.. Uygun bir şekilde anlatmak gerek.. 😄
Bunun için de iyi bir anne baba olmak lazım 😄
Tabiki.. Anne baba olamayacak kişiler lütfen doğurmasınlar.. Bir çocuğun hayatını karartmaya hakkı yok..
Dinlemezler ki seni sürekli doğuruyorlar 🤣
Ozaman sahip çıksınlar.. Ne günahı var o bebeklerin çöp konteynerların yanına bırakıyorlar..
Haklısın valla yazık oluyor
Bak aklıma geldi sinirlendim şimdi..
Sakin ol allah cezalarını verir onların
Aynen beter olsunlar..
-Ölen bir kişi için ''O şimdi nerede'' sorusu
-Ben nasıl Dünya'ya geldim.
-Kendisine yapma dediğim şeyi kendim yaparken yakalandıktan sonraki cevaplarım.
Bunlar zorluyor. :D
Ay zor sorular.. 😅 Sınava girsem bu kadar terlemem.. 😄
Aynen öyle.. Geçiştlrlnce de değiştirip soruyorlar.. 😄
Anlatmamış olsak da zaten biliyorlar.. Şaşırıp kalıyorum bazen.. 😄
Folik asitten hep.. 😄
😅😅
Rica ederim..
Jelibon, çikolata, çips vb. oğluma nadiren veriyorum zararlı diye. Ama ben yediğim zaman anne zararlıysa sen niye yiyiyorsun diyince cevap vermemediğim anlardan birisidir.
😄😄 Çocuk çok haklı.. 😅
Cevap
10Cevap
Kimse bana "Sen dünyaya gitmek ister misin?" demedi. Beni buraya siz, zorla getirdiniz. Bunu neden yaptınız? Bu sizce bencillik değil mi?
Bence güzel ve oldukça zor bir soru.
Aynen güzel bir soru.. Cevap verebilir misiniz p peki..
Bunun cevabını anne baba olanlar versin. Benim çocuğum yok.
Anne ben nasıl oldum sorusu. Leylekler getirdi gibi saçma sapan cevaplar veren ebeveynler sayesinde yıllarca çocukları böyle büyüttük.
Ona şimdiki nesil inanmaz.. Şimdiki çocuklar çok zekiler..
Klinik psikiyatrist arkadaşlarım var bir sürü. Halen devam ediyor bu furya. Nesil zeki ama zekayı nereye kullandıkları önemli hocam.
Bunun için de eğitim diyorum.. Eğitim okulda başlar diyorlar.. Ama aslında okulda başlamaz.. Eğitim ailede başlar.. Alt yapıyı aile oluşturur.. Okulda da devamı gelir..
Tabi.
"Ben nasıl oldum" olabilir, penisi ya da vajinayı gösterip "bu ne işe yarıyor" demeleri olabilir, "ölünce ne oluyor" olabilir, "gece odanızdan gelen sesler neydi" olabilir :D Çok var be :D :D
Anne baba ben nasıl dünyaya geldim dün gece odanızdan sesler geliyordu o neydi 😊💪
Kendilerinin dünyaya nasıl geldiğini anlatamamalari 🤭🤭
anne kadınlar neden çişini tutamıyor (ped reklamlarını görünce)
Ben nasıl oldum sorusudur...😄
Aynen buna cevap verebilen var mı merak ediyorum.. 😅
Peki sen neden yapıyorsun 😂
Ay evet bu da çok zor bir soru.. 😅
"ben nasıl oldum?" sorusu
Genelde üreme ile alakalı sorular
Nasil hamile kalınır 😅😅
Dinle alakalı sorular.
Ben nasıl doğdum
Bilmedikleri sorular
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?