Çocuk & Ebeveyn Çocuğa 3 isim vermek yasal mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor 3 isim bir de soy isim olunca yasal olur mu? Bı sakıncası var mı? Güncellemeler+1 yıl Size sorgulayın demedim hoş olur mu demedim yasal mı dedim fikirleriniz umrumda değil Çocuğa 3 isim vermek yasal mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 633 cevap paylaştı. 3 le bence kısıtlamamalısınız kendinizi amcası dayısı felanda isim koymak istiyorsa koymalı koya bilirsin 3 isimli arkadaşım var 1 0 Yorumla
Akskgk Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 43% +1 yıl 3. Abdülhamid han hazretleri gibi güzel bir isim koyacaksan olur mert can bilmem ne saçma isimler olacaksa koyma 0 0 Yorumla
miriiiii Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl bu çocuk nası optik kodluycak nası ismini ezberliycek 0 0 Yorumla
Excaliburbonaparte Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Yasal. Hiçbir sıkıntı olmaz, devam edin 3 ile sınırlı kalmayın. 1 0 Yorumla
anonimbirsey Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl 4 isim ver kanka meksikalı gibi olsun 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla anonimbirsey +1 yıl Jose alerdano pedro estevon gibi olsun. Sınavlarda da 15 dakika kodlama yapar artık Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 71% +1 yıl 21 harfi geçmemek şartıyla evet 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Aaa Yorumla Soran +1 yıl İşte aradığım cevap Yorumla Soran +1 yıl Nereden öğrendiniz bunu Yorumla özgürrkiizz +1 yıl Bı tanıdığımız çocuğuna üç isim koymuştu ve 21 tane harf kullanma hakları varmış bunuda sonuna kadar kullandılarr oradan biliyorum Yorumla Soran +1 yıl Soy isim dahil mi Yorumla özgürrkiizz +1 yıl Dahil değil Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Sebep ne ki isimler sözlüğü gibi gezsin çocuk 😄 1 0 Yorumla
fidelity-araz Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 41% +1 yıl Verebilirsin de çocuğu karmaşaya sürükleme 0 0 Yorumla
Cetin3240 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Mesela 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ahmet Ali Veli Kaya (örnek olarak) Yorumla Cetin3240 +1 yıl Degil Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl çocuğa yazık 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl o ismi kullanırken resmi makamlarda zor olur onun için Yorumla Soran +1 yıl He o doru Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
3 le bence kısıtlamamalısınız kendinizi amcası dayısı felanda isim koymak istiyorsa koymalı koya bilirsin 3 isimli arkadaşım var
3. Abdülhamid han hazretleri gibi güzel bir isim koyacaksan olur mert can bilmem ne saçma isimler olacaksa koyma
bu çocuk nası optik kodluycak nası ismini ezberliycek
Evet olabiliyor, Mesela " Muhammed Ali Fatih Erbakan " var
Yasal. Hiçbir sıkıntı olmaz, devam edin 3 ile sınırlı kalmayın.
4 isim ver kanka meksikalı gibi olsun
Olur
Jose alerdano pedro estevon gibi olsun. Sınavlarda da 15 dakika kodlama yapar artık
21 harfi geçmemek şartıyla evet
Aaa
İşte aradığım cevap
Nereden öğrendiniz bunu
Bı tanıdığımız çocuğuna üç isim koymuştu ve 21 tane harf kullanma hakları varmış bunuda sonuna kadar kullandılarr oradan biliyorum
Soy isim dahil mi
Dahil değil
Bir arkadaşım vardı 4 ismi vardı Kimlikte
Sebep ne ki isimler sözlüğü gibi gezsin çocuk 😄
Yapmayın 3 isim. nedir Allah aşkına
Verebilirsin de çocuğu karmaşaya sürükleme
ne gerek var o kadara
Bir tanesi yetmiyor mu
1 tane de yeter neden 3 isim
Padişah mı olcak çocuk abla ne gerek var 3 isme
Mesela
Ahmet Ali Veli Kaya (örnek olarak)