Çocuk için baba da anne de farklı isimler istiyorsa iki isim mi koyulmalı? Siz nasıl bir yol bulurdunuz bu durumda?

Selam gadası 🙃
Hayır öncelik kadının hakkı olmalıdır. Çünkü manevi değeri yüksek olan bir isme kimse zaten karşı çıkmaz. Ama ille de benim dediğim olacak hesabı olacaksa öncelik kadına verilmelidir. Çünkü 9 ay karnında bebeği kadın taşıyor. Erkek yan gelip yatıyor.
Cevap
7Cevap
Göbek adı diye bir şey var, bir tarafın istediğini de onun için koyarız :D yani eşimin :D :D
İkisi de uzun isimler değilse koyulabilir ama tek isim daha hoş duruyor orta yol bulunsa iyi olur :D
Hayır ortak yolu bulunmalı ya da taş kağıt makas oynanmalı
Bu tür konuların temeli, daha henüz evlenmeden önce atılmalı ki sonrasında bu şekilde anlaşmazlıklar çıkmasın
Evet koyulmalı.
Benim iki ismim var. Bu durumdan memnunum.
Ayrıca çocuk ortak isimde ortak karar yoksa iki isim bence daha hoş
Evet neden olmasın hatta bence çocuk için de iyi bir şey olur benim tek ismim var keşke ikinci bir ismin olsa da sıkıldığımda onu kullanabilssm
Bence 2 isim olayı çok saçma ya. Eğer birbirimizinkine yanaşmıyorsak tekrar ortak bir isim bulmaya çalışırız.
İki çocuğum var ikisinin ismide ortak karar oldu 2. Çocuğun ismini kızım istedi
Abi evlenmiş çocuk yapmışsın bu konu tartışılacak konumu Allah için
2 koca insan bu konu üzerine anlaşamıyorsa daha ne diyeyim
Öyle bir şey olursa eğer, eşimin istediği adı koyardık çünkü çocuğu acıyla doğuracak kişi o emzirecek kisi o yani
İki isim olayı saçma ya
vala gayet guzel bisey benim kıza 2 isim koyduk canı hangisini isterse onu kullanıyor
Hayırr ortak karar
Olabilecek bir şey.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?