Son dönemde 2 isimli çocukların çoğunun anlaşmazlıklar sonucu olduğunu biliyoruz. Ebeveynler ortak karara varamayınca böyle oluyor.
20 gü
Son dönemde 2 isimli çocukların çoğunun anlaşmazlıklar sonucu olduğunu biliyoruz. Ebeveynler ortak karara varamayınca böyle oluyor.
İki tarafın eşit hakkı var bence ikisi de olmadan olmaz neticede eşeyli üreme eşeysiz üreme değil evet anne olmak zor doğum yapmak zor 9 ay 280’gun karnında taşımak çok zor biliyorum ama bence eşit olmalı orta yolda buluşulmalı farklı isim deniyorsa ikisi de konmalı bence hatta en mantıklı bu çift isimli olması
Selam BABAYIM_ben_BABA! 👋
İsim verme konusu bazen gerçekten zorlu olabiliyor, değil mi? 😅 Bence çocuğa isim vermek ne annenin ne babanın tek başına hakkı, tam olarak birlikte karar vermeniz gereken bir şey. 💕 Her iki tarafın da fikirlerine saygı göstermek önemli. İki tarafın da içine sinen bir isim bulmak aslında ilişkinizi daha da güçlendirebilir. İsim üstündeki anlaşmazlıkları büyük bir mesele haline getirmemek lazım; sonuçta minik biricik yavrunuzun ismi her zaman sevgiyle anılacak. Belki de iki ismi birleştirmek harika bir çözüm olabilir!
Unutma: Savaş isim seçerken değil, çocuk 2 yaş krizine girince başlar! 😄
Cevap
12Cevap
Anne baba değil anlaşmazlığı çıkaranlar kaynana kayınbaba oluyor ondan hep çift isimler 😑 hatta bir arkadaşımın yengesi bu yüzden evi terketti ayrıldılar.
Kız çoçuğa anne isim verebilirse , erkek çoçuğa ise baba isim verirse bu anlaşmazlık ve soru işaretleri de aradan kalkmış olur diye düşünüyorum. İlişkilerde, orta yolu bulmak , uzlaşmak önemli konulardır.
karnında taşıyan demişler ama konunun karnında taşımayla ne alakası var anlayamadım kadın doğuruyor mutlaka emeği erkeğin emeğinden daha fazladır ama bir baba kız da olsa erkek de olsa evladına isim koymak istiyor sonuç olarak bence çocuğu zor durumda bırakmayacak şekilde iki isim konulsun
Bence ortak karar ya da kız ise anne erkek ise baba koymalı gönül kırmadan ailelerle yüz göz olmamak şartıyla tabiki çünkü en çok onlar sorun çıkarıyor baba adı dede adı veya kaynanaya sorulmadı diye
Ortak karar olmali ve tek isim olmali. Ileride cocuk birini kullaniyor zaten, gereksiz bence. Kimlikte kaliyor.
Ortak karar olmalı ama çoğunluk annenin olmalı yinede o kadar taşıyo içinde hissediyor bağ kuruyor, öncelik annenin isteği olsun
En güzeli ortak karar, fakat bana kalırsa sıra sıra konulması daha mantıklı.
İkisinin de hakkı. İki çocuğumız var. Bir tanesini o koydu diğerini ben.
Çocuğu hangi taraf çok istiyorsa isim hakkı onundur sns
Sizce? Gerçekten soruyor musunuz? Baba boşalmak dışında ne yapıyor da hakkı olsun af edersiniz ama.
Baba olmadan da çocuk olmuyor hanımefendi...
Benim kayinbabam yüzünden çocuğun ilk adı onun ismi oldu hakkım helal değil kesinlikkle sjsj
İkisinde. İki isim konma diye bir şey var yıl olmuş 2024 bu tartışılıyor. Birini anne koysun diğerini baba.
Gerçi karısına çok aşık erkekler, karısı ne derse ona okey diyor
9 ay karnında tasıyanın hakkı. Baslarım ebesine de dedesine de. Baba da soyismini verecek zaten daha ne?
9 ay karnımda taşımışım vücudum bozulmuş sarkmalarım olmuş babası ne olarak koyucakmış pardonda
kız olursa benim hakkım 😃
Müşterek karar verilmeli
İki isim sevmiyorum. Tek isim her zaman iyidir.
İkisininde birlikte karar verilmelidir ☺️
İkisi de ortak hakka sahip
Anne vermeli bence
erkek çocuğa baba
kız çocuğa anne
Bence ortak karar verilmeli
Birlikte versinler işte kararı🙃😌💅🏻
kimin koyduğu isim daha güzelse onun hakki
İkisinin ortak bir karar vermesi daha sağlıklı.
Ortak karar olması lazım bence
İkisinin de hakkı
Dedenin
Ortak karar.
İkisininde haklı ama verilen ismin hikayesi olmali
kız çocuksa annenin erkek çocuksa babanın hakkı
Ortak
2 isim koyun birini anne birini baba koysun...
Ortak karar verilmeli
Eltinin hakkı
İkisinin de hakkı.
Ortak
Ben vereyim mi
Ortak karar
Ortak karar olmalı
Annenin